fbpx

Bespaar tot 2 jaar lang 30% op Spoordeelwinkel treinacties

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

VERLOPEN. De HEMA verkoopt opnieuw cadeaukaarten voor de Spoordeelwinkel met 30% korting. De Spoordeelwinkel heeft de afgelopen paar jaar vrijwel iedere maand dagretours verkocht voor 18 of 19 euro. Daarop kun je dus 30% besparen! De cadeaukaarten zijn 2 jaar lang geldig na uitgifte. Een tegoedbon voor 10 euro kost nu 7 euro, en een cadeaukaart van 25 euro nu slechts 17,50 euro.

  • Zie ook de HEMA-folder (pagina 25). Niet online verkrijgbaar. OP = OP.
  • Het gaat om een restant van een eerdere actie in januari. Bij sommige vestigingen zijn de kaarten al op.

De Spoordeelwinkel heeft iedere maand circa 25 aanbiedingen. Het gaat dan ook om combideals, bijvoorbeeld trein + toegang voor pretparken, musea, rondvaarten en dergelijke. Tot nu verkoopt de Spoordeelwinkel ook iedere maand een dagretour voor meestal 19 euro (soms 18 euro, enkele keer 20 euro). Met deze NS Cadeaukaart kun je maar liefst 30% besparen op dat bedrag.

Extra voordelig: Dagkaart
Je hoeft het saldo van een cadeaukaart niet in één keer uit te geven, dat mag ook verspreid over meerdere aankopen. Ook kun je meerdere cadeaukaarten inwisselen bij één bestelling. Dankzij deze aanbieding zijn de acties van de Spoordeelwinkel nog aantrekkelijker. Zo kun je momenteel (t/m 5 maart 2017) een dagkaart voor 16 euro kopen bij de Spoordeelwinkel. Als je daar één cadeaubon voor 10 euro bij gebruikt, betaal je eigenlijk maar 13 euro. Je kunt ook twee Spoordeelwinkel-cadeaukaarten van 10 euro gebruiken. Dan betaal je omgerekend 11,20 euro. (Je betaalt 14 euro voor de twee cadeaukaarten, maar hebt na gebruik nog 4 euro saldo voor een volgende aankoop).

De voordelige cadeaukaarten voor de NS Spoordeelwinkel worden alleen in de fysieke HEMA-winkels verkocht, niet online. Deze aanbieding is te koop van 20 februari t/m 5 maart 2017. In januari verkocht de HEMA ook al de cadeaubonnen met 30% korting. De huidige actie blijkt een restant van de eerdere actie van januari. Bij sommige vestigingen waren de cadeaukaarten al uitverkocht, daar is nu niets beschikbaar. Dat blijkt uit reacties van diverse klanten en HEMA op Twitter.

Veelgestelde vragen over de NS Spoordeelwinkel cadeaubon:

Een cadeaubon van de NS Spoordeelwinkel is 2 jaar geldig en niet inwisselbaar voor geld. Het tegoed kan in delen worden gebruikt. Ook kan je meerdere cadeaukaarten gebruiken bij de aankoop van één actie. Elke maand heeft de Spoordeelwinkel nieuwe aanbiedingen.

Op de pagina waarop je moet betalen, dus waar je normaal voor iDEAL betalen kiest, kun je de cadeaukaart verzilveren.

In de stappen daarvoor (toevoegen in de winkelwagen, adres invullen, etc) lijk je de normale volle prijs te moeten betalen. Op het moment dat je normaal met iDEAL betaalt, kies je nu voor “cadeaukaart gebruiken”.

Vervolgens kun je (soms met een paar tellen vertraging) het kaartnummer en de veiligheidscode van de cadeaukaart van de Spoordeelwinkel kunt invullen. Op de achterzijde van de cadeaukaart vind je onder de barcode het kaartnummer. De veiligheidscode staat rechts op de kaart verborgen en wordt zichtbaar als je deze doorkrast. Als je onvoldoende saldo hebt op de cadeaukaart kun je het resterende bedrag betalen via een tweede cadeaukaart of via iDEAL. Als je juist saldo overhoud, dan kun je dat een andere keer (binnen 2 jaar na aankoop) gebruiken.

Elke maand biedt de Spoordeelwinkel nieuwe uitjes aan met de trein. Voor een aantrekkelijk bedrag is zowel de toegang als het treinkaartje inbegrepen. Daarnaast verkoopt de Spoordeelwinkel meestal een voordelig dagretour (circa 18 a 20 euro), waarbij ook een versnapering is inbegrepen. Meestal mag de reis doordeweeks niet voor 9:00 uur plaatsvinden en zijn er in het weekend geen tijdsbeperkingen. Controleer dit altijd. Na aankoop ontvang je een vouchercode die je op een later moment kunt verzilveren op ns.nl. De Spoordeelwinkel heeft regelmatig acties met pretparken (Efteling, Walibi, Duinrell, etc.), dierentuinen (Blijdorp, Artis, Burgers Zoo, Antwerpen Zoo, Wildlands en dergelijke), restaurants en andere attracties.

Nee, je kunt het tegoed van een cadeaubon van de NS Spoordeelwinkel in meerdere delen besteden. Het tegoed is na uitgifte 2 jaar geldig. Het is ook mogelijk om meerdere cadeaubonnen te gebruiken indien je juist onvoldoende tegoed hebt op één cadeaubon. Heb je maar één cadeaubon en is je bestelling duurder? Dan kun je het restant betalen met iDEAL.

Alle acties die worden verkocht via Spoordeelwinkel.nl. Dat zijn vooral uitjes (trein + toegang), maar tot nu toe verkoopt de Spoordeelwinkel ook iedere maand een dagretour voor circa 19 euro. Daar zit meestal ook een versnapering bij. Doordeweeks mag je in de regel nooit voor 9:00 uur reizen. Dagkaarten worden minder vaak via de Spoordeelwinkel verkocht, maar ook dat komt voor. (Check hier verschil dagkaart en dagretour.)

Je kunt de cadeaukaart niet ruilen. Deze actie is als eerste gemeld door Peter van Kempen. Alhoewel we aanbiedingen die lopen via de Spoordeelwinkel van NS in principe niet belonen (zie voorwaarden), hebben we dat in dit geval wel gedaan omdat het om een cadeaukaart gaat.

Screenshot uit de HEMA folder.

SpoordeelwinkelCadeau.JPG

0 0 stemmen
Artikel waardering
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Spoordaafje Spoordaaf
7 jaren geleden

Maar dan moeten die codes dan ook wel werken. Ik heb een cadeaubon van 25 Euro gekocht, probeer de code ervan te verzilveren. Lukt dat? Nee, niks, nada!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

Hoi Spoordaafje, ik neem graag contact met je op, om te zien of ik je kan helpen.

Donata
7 jaren geleden

Hoi hoi..ik heb ook geprobeerd de code te verzilveren op de 2 weekend dagkaarten van 26 euro..maar dit lukt niet. Wil je ook contact met mij opnemen? Wil het graag voor as. zaterdag gebruiken.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Donata

Jazeker. Van Spoordaafje had ik een e-mailadres. Ik kan dat in jouw geval niet zien. Kan je sturen naar contact@treinreiziger.nl een e-mail? Wordt er een foutcode gegeven? Of zie je de optie cadeaukaart betalen niet? Bij voorkeur ook in de e-mail even een telefoonnummer.

Donata
7 jaren geleden

Hallo Hildebrand. Bedankt voor je hulp..het is gelukt!
Een super tip. Voor degenen die in Harderwijk of dichtbij wonen..de Hema in Harderwijk heeft nog een paar cadeaukaarten (24-2). Groetjes! Bedankt voor deze site:-)

Esther Van Kamperdijk
7 jaren geleden

Ik kan de link niet vinden naar deze kadokaarten! Hebben jullie de link voor mij?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden

Nee, helaas worden ze niet online verkocht, alleen in de echte winkels. (Staat aangegeven na de verwijzing naar de Hema folder :-))

Maarten K
7 jaren geleden

Vandaag in Groningen bij twee Hema’s geweest om cadeaukaarten voor de spoordeelwinkel te kopen…
Bij de eerste hadden ze ze niet en konden ze ook niets meer vertellen. Bij de tweede hadden ze ze ook niet, maar werd wel verteld dat ze ze nog niet gehad hadden. Ook werd gemeld dat er andere Hema’s zijn die ze ook nog niet hadden. Helaas kon men niet vertellen wanneer ze er wel zijn.
Weet iemand hier misschien meer over?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Maarten K

Ik heb voor je de drie HEMA’s in Groningen gebeld, en inderdaad te horen gekregen dat ze niet gekregen hebben. Ik heb de vraag nu aan HEMA op Twitter gesteld, hoe het kan, of ze nog komen en of er een andere vestiging in de omgeving is die ze nog wel krijgen.

Maarten K
7 jaren geleden

Dank je tot zover. Kan ik zelf ook ergens de tweets bekijken?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Maarten K

Ja. En als ik het antwoord zie, dan zal ik mij ook melden. Tweet 1: https://twitter.com/treinreiziger/status/834416717023551489 en Tweet 2: https://twitter.com/treinreiziger/status/834416843674750976

Sylvia
7 jaren geleden

Nergens de aanbieding van hema kaarten te krijgen. Bij de Hema weten ze van niks

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Sylvia

Welke vestiging ben je geweest Sylvia? Hij staat echt in de HEMA folder. Zie de link, op pagina 25. Maandag – toen de verkoop startte – heb ik nog bij Hema op Twitter nagevraagd tot wanneer ze te koop zijn, 8 maart werd mij toen terug gekoppeld.

Sylvia
7 jaren geleden

Ja, staat in folder. Ben maandag geweest in Malden. Ze hadden ze niet en verwachtoe ze woensdag en zouden mij bellen.
Hebben vandaag gebeld kunnen niet geleverd worden (kunnen?)
Ze hebben ook enkel Hema ”s in omgeving gebeld, Nijmegen Groesbeek, Cuijk

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Sylvia

Hmm. Ik wacht even wat voor antwoord Hema morgen terugkoppelt. Zou toch wel een blunder zijn als dit probleem grootschalig speelt.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Sylvia

Het blijkt dat de “huidige actie” eigenlijk het restant is van de vorige actie in januari. HEMA zegt: “Daarom wordt er op = op gecommuniceerd”.