fbpx

Nieuwsbrief bedankt

Nieuwsbrief inschrijven

Bedankt voor het inschrijven. U krijgt nu een e-mail waarmee u de inschrijving kunt bevestigen. Alleen dan kunnen wij de nieuwsbrief versturen. Heeft u geen e-mail met een link ontvangen om uw inschrijving te bevestigen? Controleer dan uw reclame of spambox.

Veel gestelde vragen over de nieuwsbrief

Onderaan de nieuwsbrief staat een link waarmee je het e-mailadres kunt wijzigen.

Beste treinactie Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief verschijnt één a twee keer per maand met de beste aanbiedingen van dat moment. De frequentie hangt af van de aanbiedingen. Alleen bij scherpe aanbiedingen verschijnt de nieuwsbrief.

Treinactie alert

Dit is een automatische nieuwsbrief die verschijnt zodra er een artikel is toegevoegd op de pagina treinkaartjes. Je bent dus zeker dat je geen enkele treinaanbieding hoeft te missen.

Dagelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere dag om 16:00 uur wordt verzonden met de artikelen die sinds de laatste nieuwsbrief zijn verschenen op de ov-nieuws pagina. (Je ontvangt dus geen treinacties)

Wekelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere donderdag om 14:00 uur wordt verzonden met alle artikelen die op de ov-nieuwspagina zijn toegevoegd. (Je ontvangt dus geen treinacties.)

De treinreiziger nieuwsbrief heeft 51.455 abonnees.