fbpx

Nieuwsbrief Treinreiziger.nl

Treinreiziger.nl geeft meerdere nieuwsbrieven uit. Kies welke nieuwsbrief jij wilt ontvangen. Je aanmelding is pas definitief als je de bevestigingslink in de e-mail aanklikt. Let op: de treinactie alert verschijnt bij ieder nieuw artikel dat op de treinkaartjes pagina verschijnt. Ook als er iets wijzigt, bijvoorbeeld de kop of publicatiedatum (vanwege een update) wordt de treinactie alert automatisch opnieuw verzonden.

Overzicht nieuwsbrieven

Beste Treinacties Doelgroep: treinreizigers 1 a 2x per maand
Treinactie alert Doelgroep: treinreizigers Bij elke treinactie of wijziging
OV-Nieuws dagelijks Doelgroep: ov-liefhebbers Elke dag om 16:00 uur
OV-Nieuws wekelijks Doelgroep: ov-liefhebbers 1x per week (vrijdags)
Welke nieuwsbrieven wil je ontvangen?

Veel gestelde vragen over de nieuwsbrief

Onderaan de nieuwsbrief staat een link waarmee je het e-mailadres kunt wijzigen.

Beste treinactie Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief verschijnt één a twee keer per maand met de beste aanbiedingen van dat moment. De frequentie hangt af van de aanbiedingen. Alleen bij scherpe aanbiedingen verschijnt de nieuwsbrief.

Treinactie alert

Dit is een automatische nieuwsbrief die verschijnt zodra er een artikel is toegevoegd op de pagina treinkaartjes. Je bent dus zeker dat je geen enkele treinaanbieding hoeft te missen.

Dagelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere dag om 16:00 uur wordt verzonden met de artikelen die sinds de laatste nieuwsbrief zijn verschenen op de ov-nieuws pagina. (Je ontvangt dus geen treinacties)

Wekelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere donderdag om 14:00 uur wordt verzonden met alle artikelen die op de ov-nieuwspagina zijn toegevoegd. (Je ontvangt dus geen treinacties.)

De treinreiziger nieuwsbrief heeft 51.418 abonnees.