fbpx

Nieuwsbrief wijzigen

Treinreiziger.nl geeft meerdere nieuwsbrieven uit. Kies welke nieuwsbrief jij wilt ontvangen. Je aanmelding is pas definitief als je de bevestigingslink in de e-mail aanklikt. Onder het aanmeldscherm- bij meest gestelde vragen – kun je meer lezen over de verschillen tussen de nieuwsbrieven.

Nieuwsbrief beheren

Formulier voor abonnementsbeheer is alleen beschikbaar voor abonnees van verzendlijsten.

Veel gestelde vragen over de nieuwsbrief

Onderaan de nieuwsbrief staat een link waarmee je het e-mailadres kunt wijzigen.

Beste treinactie Nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief verschijnt één a twee keer per maand met de beste aanbiedingen van dat moment. De frequentie hangt af van de aanbiedingen. Alleen bij scherpe aanbiedingen verschijnt de nieuwsbrief.

Treinactie alert

Dit is een automatische nieuwsbrief die verschijnt zodra er een artikel is toegevoegd op de pagina treinkaartjes. Je bent dus zeker dat je geen enkele treinaanbieding hoeft te missen.

Dagelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere dag om 16:00 uur wordt verzonden met de artikelen die sinds de laatste nieuwsbrief zijn verschenen op de ov-nieuws pagina. (Je ontvangt dus geen treinacties)

Wekelijks OV-Nieuws

Dit is een automatische nieuwsbrief die iedere donderdag om 14:00 uur wordt verzonden met alle artikelen die op de ov-nieuwspagina zijn toegevoegd. (Je ontvangt dus geen treinacties.)

De treinreiziger nieuwsbrief heeft 51.449 abonnees.