fbpx

Treinreiziger.nl organiseert Kilometer Kampioen wedstrijd

Treinreiziger.nl bestaat 10 jaar en dat vieren we met een bijzondere wedstrijd. Dagelijks bereiken we 10.000 enthousiaste treinreizigers per dag. Maar wie van onze bezoekers is eigenlijk de meest fanatieke treinreiziger? Met die vraag in het achterhoofd organiseren we op zaterdag 20 juni een wedstrijd waarin je wordt uitgedaagd om zoveel mogelijk kilometers op één dag met de trein te maken. De winnaar kan krijgt een NS-Weekend Vrij Jaar-abonnement of kan kiezen voor een andere prijs naar keuze.

Om het een beetje spannend te maken mag je ieder traject maximaal één keer afleggen. Je hoeft niet precies te weten welke route de trein precies rijdt: we kijken voor de trajectbepaling alleen naar de stopstations van de trein die je neemt. Voorbeeld: als je de intercity Zwolle – Groningen neemt, kun je dus later via Leeuwarden weer terug naar Zwolle.

Traject dubbel afleggen
Wil je op het vertrekstation ook eindigen, maar zou dat vanwege de bovengenoemde voorwaarden niet kunnen? Dan mag je het begintraject dubbel afleggen. Het traject dat je dubbel aflegt moet zo kort mogelijk zijn. Begin en eindig je bijvoorbeeld in Maastricht of Heerlen (of omgeving)? Dan mag je het traject Sittard – Roermond dubbel afleggen.

Bewijsmateriaal
Om de afgelegde route te kunnen bewijzen maak je minimaal op ieder station waar je overstapt een duidelijke foto, en stuur je deze direct per e-mail naar onze redactie. Je verzamelt tijdens de reis zoveel mogelijk bewijsmateriaal. Kun je niet direct foto´s en ander bewijsmateriaal per internet versturen? Dan ben je verplicht met de ov-chipkaart te reizen en overal in- en uit te checken. Alleen in dat geval voldoet en wegwerp-chipkaart of een e-ticket niet.

Aanmelden + 1e klas dagkaart
Wil je meedoen? Dan kun je je vanaf naar verwachting 23 mei aanmelden. We verwachten je dan ook een mooi aanbod te kunnen doen voor een 1e klas-dagkaart die je uitsluitend voor de wedstrijd kunt gebruiken. Ook krijgen alle deelnemers een speciaal Kilometer Kampioen T-shirt thuisgestuurd. De planning is ook dat er op 23 mei een speciale website online gaat waar je alle details over de wedstrijd kunt lezen, inclusief uitgebreide uitleg en veel gestelde vragen over de wedstrijd. Natuurlijk lees je daar dan ook over op Treinreiziger.nl.

Werkzaamheden
We weten niet precies op welke trajecten er gewerkt wordt op zaterdag 20 juni. Wel weten we dat er waarschijnlijk geen treinen zullen rijden tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Bijlmer. Een deel van de intercity´s zal waarschijnlijk worden omgeleid via Hilversum. Dit is naar verwachting de grootste buitendienststelling van zaterdag 20 juni.

Hoofdprijs
De winnaar van de wedstrijd mag een jaar lang gratis reizen in het weekend. Heb je daar geen interesse in? Dan kan je ook kiezen voor twee Thalys-retourtjes naar Parijs of een InterRail-kaart. Doe je samen of in een groep mee aan de wedstrijd? Dan is de roem natuurlijk voor jullie allemaal, maar we hebben maar één hoofdprijs.

Meer dan 20 prijzen
Ben je geen winnaar? Niet getreurd! We zullen ook zeker twintig kleinere prijzen hebben voor andere deelnemers. Bijvoorbeeld cadeaubonnen van de Spoordeelwinkel aangeboden door NS en treinkaartjes.

Blijf op de hoogte en krijg een e-mail als de inschrijving start. Schrijf je hieronder in voor de Kilometer Kampioen Nieuwsbrief.