fbpx

10 Goedkope treinkaartjes juni 2016

Ook deze maand hebben we weer een overzicht gemaakt van de treinaanbiedingen. Zo kun je deze maand bijvoorbeeld terecht bij het Kruidvat voor een treinkaartje, maar ook de Spoordeelwinkel en Actievandedag hebben leuke aanbiedingen, evenals HEMA. Dit zijn volgens ons de tien beste aanbiedingen van juni 2016.  

Wat is het goedkoopste treinkaartje voor uw reis? 

 

1. Hotchocspoon + treinkaartje 20 euro
Ben je chocoladeliefhebber? Dan is deze aanbieding om te smullen! Kies uit meer dan 50 verschillende smaken Hotchocspoon bij de Chocolate Company Café. Er zijn vestigingen in Amsterdam, Breda, Haarlem, Lelystad, Maastricht en Rotterdam. Natuurlijk is ook een treinkaartje inbegrepen. 

2. Dagretour: 18 euro  
NS biedt in samenwerking met verschillende kranten (Volkskrant/AD/Parool/Brabants Dagblad) een dagretour aan voor 18 euro. Te koop t/m 17 juli, te gebruiken t/m 11 september. Heerlijke croissant met warme drank bij Délifrance is op dezelfde dag van de treinreis inbegrepen. 

3. Rijksmuseum Amsterdam + treinkaartje: 31 euro
Het meest populaire museum van Nederland heeft in samenwerking met NS een leuke aanbieding. Voor 31 euro heb je een treinkaartje naar Amsterdam (retour), een e-ticket voor bus en tram in Amsterdam (GVB) en toegang tot het Rijksmuseum. Normaal betaal je alleen al 17,50 euro voor de toegang tot het museum en minimaal 2,50 euro voor de bus of de tram. Dus zo bezien betaal je eigenlijk minder dan 11 euro voor het treinkaartje! 

4. 1e klas genieten voor 27 euro
Eerste klas-treinkaartje naar Amsterdam met lunch bij restaurant 1e klas Amsterdam. Te koop bij de Spoordeelwinkel.

5. Dagje Antwerpen: 29 euro
Dagretour Antwerpen + koffie & gebak in Antwerpen. En dat voor slechts 29 euro. Alleen online te koop.

6. Weekend Vrij voor 1 maand: 39 euro
Eén maand vrij onbeperkt reizen in het weekend? Dat kan voor 39 euro in de 2e klas. In de 1e klas betaal je slechts 10 euro meer. Het weekend gaat bij NS in op vrijdagavond 18.30 uur en duurt tot maandagochtend 4.00 uur. (Praktisch gezien tot en met zondagavond dus.) 

7. Ouwehands Dierenpark: 27 euro
Lekker een dagje uit? Voor 27 euro kun je een dagje lekker genieten in Ouwehands Dierenpark in Rhenen, inclusief treinreis. Dat is spotgoedkoop, want normaal betaal je alleen al 20 euro om de dierentuin binnen te komen. Nu heb je dus voor 7 euro extra ook nog eens een treinkaartje. 

8. Zomerdeal: 2x reizen na 11.00 uur voor 19,90 euro
Reis onbeperkt met de trein na 11.00 uur. Deze beperking geldt zowel doordeweeks als in het weekend. Met de zomerdeal koop je twee superdaltickets voor 19,90 euro. Dat is 9,95 euro per treinkaartje.

9. 2x Enkele reis voor 20,50 euro
Nog steeds kun je voor 20,50 euro twee enkeltjes kopen. Handig als je niet op dezelfde dag heen en terug wilt reizen. De vouchers zijn inmiddels geldig tot en met 31 augustus. Meer over deze aanbieding.

10. Of anders een dagje Groningen of Arnhem?
Treinkaartje Groningen + Rondvaart Groningen: 22 euro.
Treinkaartje Arnhem + lekkere lunch bij Bar Florian: 21 euro. 

De kleine lettertjes
In de regel zijn treinkaartjes doordeweeks geldig na 9:00 uur, tenzij anders is vermeld. In het weekend mag je in de regel de hele dag op pad, uitgezonderd bij het Superdalticket. Alle acties zijn niet geldig in de Thalys en bij Intercity Direct en ICE dien je een toeslag te betalen. Je kunt echter ook kiezen voor de reguliere treinen. De aanbiedingen zijn ook geldig bij Arriva, Veolia, Syntus, Connexxion en Breng. Een dagretour is geldig voor één bestemming naar keuze; met een dagkaart kun je op één dag meerdere bestemmingen aandoen. In de regel krijg je een dagretour geleverd. Alleen het Kruidvat-treinkaartje en het Superdalticket betreft een dagkaart. In de meeste gevallen krijg je na aankoop een voucher. Die kun je vervolgens inwisselen op ns.nl voor een e-ticket dat je dient uit te printen. Het Kruidvat-treinkaartje bevat echter een wegwerp-chipkaart. Lees altijd de voorwaarden van de aanbieder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *