fbpx

Actie: Retourtje Londen per Eurostar voor 114 euro

Tot en met 16 september 2013 hebben Eurostar en NS International een gezamelijke actie voor treinkaartjes naar Londen. Tot die datum worden er 25.000 retourtjes aangeboden tussen Nederland en Londen. De reis moet plaatsvinden in de periode van 30 september t/m 14 december 2013.

Het goedkope actietarief heeft een beperkte beschikbaarheid. Voor het tarief van 114 euro kan de reis starten op ieder Nederlands station. Per intercity gaat de reis naar Brussel, waar er overgestapt kan worden op de snelle Eurostar. De aanbieding is niet geldig in combinatie met Thalys. In de 1e klas (Standard Premier) is het retourtje beschikbaar voor 228 euro. Een treinkaartje voor de Eurostar is treingebonden. Je kunt dus niet een trein eerder of later nemen.

De goedkope treinkaartjes worden weliswaar aangeboden voor reizen die plaatsvinden tot en met 14 december 2013, maar op een aantal specifieke dagen wordt de aanbieding niet aangeboden. Het gaat dan om de periodes:

  • 4 oktober t/m 7 oktober 2013
  • 24 oktober t/m 4 november 2013
  • 8 november t/m 11 november 2013

Normaal is een retourtje Londen vanaf Amsterdam verkrijgbaar vanaf 158 euro. Tot december 2012 was dit nog vanaf 99 euro. Maar door de introductie van de Fyra verdwenen de meest voordelige treinkaartjes uit Nederland. Toen de Fyra V250 buiten dienst werd gesteld, keerden de meeste goedkope tarieven terug. Goedkope treinkaartjes naar Londen vormden echter een uitzondering. Door de huidige aanbieding kan er wel weer even voordelig en snel naar Londen gespoord worden.

Wie met de Thalys én Eurostar in Londen wil komen, kan het deel Brussel – Londen wel extra voordelig kopen (€ 79 retour, beperkte beschikbaarheid). Het deel Amsterdam – Brussel kan met Thalys retour worden afgelegd vanaf € 58.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *