Extra

Actie van de Dag treinkaartjes: van enkele reis tot dagkaart

Op zoek naar een voordelig treinkaartje? Op de website van Actie van de Dag kun je meerdere treinacties vinden, van enkele reis tot dagretour. In dit artikel geven we een overzicht van alle Actie van de Dag-treinkaartjes. De treinkaartjes zijn in de regel geldig t/m 30 juni 2020.

Let op: het aanbod en de voorwaarden van de voordelige treinkaartjes zijn in 2020 gewijzigd. Bij alle treinkaartjes geldt: doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend mag je gelukkig wel heel de dag reizen. Voor reizen met Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam (v.v.) betaal je een toeslag. Dit geldt ook voor reizen met ICE. Bij alle acties geldt ook: je mag reizen tot en met de laatste trein (uiterlijk 4 uur de volgende ochtend). Wil je weten wat de beste treinactie is? Gebruik onze prijsvergelijker.

NS Dal Dagretour: € 19,-

De Dal Dagkaart is in 2020 ingeruild voor een Dal Dagretour. Daardoor is dit bij Actie van de Dag treinkaartje 50 cent goedkoper geworden. Een dagretour is geldig tussen twee stations naar keuze. Je mag reizen met iedere vervoerder (binnen Nederland) die op jouw traject actief is, uitgezonderd Thalys en Eurostar. Het Dal Dagretour is in het weekend heel de dag geldig, doordeweeks niet tijdens de ochtend én avondspits. Vóór de spits dien je de trein verlaten te hebben.

Enkele reis Daluren € 11,50

Reis je niet op dezelfde dag heen en weer? Dan is een enkele reis meestal goedkoper. Bij Actie van de Dag kun je een enkele reis kopen voor 11,50 euro. Waar je in 2019 nog 25 euro kwijt was voor twee enkele reizen, ben je in 2020 twee euro goedkoper uit. Let wel: reizen in de avondspits mag niet meer (in de ochtendspits mocht al niet). Je kunt deze actie ook kopen bij VakantieVeilingen. VakantieVeilingen verkoopt meer treinkaartjes.

Enkele reis Weekend 1e klas

Wil je extra comfortabel reizen? Kies dan voor de eerste klas. In het weekend kun je al voor 14 euro een 1e klas enkele reis kopen. Voordeel van de 1e klas: in intercitytreinen meer beenruimte, bredere stoelen en vaak een stopcontact. Te koop bij Actie van de Dag.

Enkele reis luchthavens

UPDATE: In 2020 (vooralsnog) niet in het assortiment. Wil je van of naar Schiphol, Rotterdam Centraal of Eindhoven? Dan koop je nu een normale enkele reis van 11,50 euro. Zie bovenstaande actie.

Treinkaartje weekend provinciehoofdstad + Rotterdam

UPDATE: Wordt in 2020 (vooralsnog) niet meer aangeboden.

NIET BESCHIKNAAR

e-ticket
t/m 30 juni
dal dalretour
Lekker een dagje weg? Voor 19 euro reis je op één dag retour tussen twee stations naar keuze. In het weekend mag je heel de dag reizen, doordeweeks niet tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. Dit treinkaartje wordt verkocht door Vakantie Veilingen.

Enkele reis

€ 11,50

e-ticket
reizen t/m 31 mrt 2020
€ 11,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij Actie van de Dag een enkele reizen voor € 11,50. In het weekend mag je heel de dag reizen, doordeweeks niet tussen 6:30 – 9:00 uur én niet tussen 16:00 – 18:30 uur.

This post was last modified on 2 december 2020 20:05

Share

Recent Posts

Deze week wordt er gewerkt (met een zachte G) aan het spoor tussen ‘s-Hertogenbosch en Tilburg/Boxtel

Door werkzaamheden bij Vught rijden er van dinsdag 18 juni t/m zondag 23 juni geen…

1 dag terug

Trein Hengelo – Bielefeld valt nog steeds vaak uit

Nog steeds valt de trein vanuit Hengelo naar Bielefeld veel vaker uit dan gemiddeld. Dit…

1 dag terug

Wanprestatie trein Hengelo – Duitsland zorgt voor extra kosten (voor de belastingbetaler)

De treinverbinding tussen Hengelo en het Duitse Bielefeld gaat de belastingbetaler in Overijssel aanzienlijk meer…

1 dag terug

Nog nooit zoveel treinreizigers naar voetbalkampioenschap

Er is nog nooit zoveel treinverkeer naar een internationaal voetbaltoernooi geweest als tijdens het vrijdag…

3 dagen terug

In beeld: Dit zijn de nieuwe ICE-treinen (in 30 foto’s)

Vanaf 15 juni 2024 is het een feit. De oude ICE-treinen zijn vervangen door nieuwe…

3 dagen terug

NS verwelkomt nieuwe ICE-treinen op de route Amsterdam – Frankfurt

Zaterdag heeft NS-directeur Heike Luiten officieel de nieuwe ICE 3neo in Nederland verwelkomd. De treinen…

4 dagen terug