Foto: Shutterstock

Actie van de Dag treinkaartjes: van enkele reis tot dagkaart

klok 05 dec 2018 11:21

Op zoek naar een voordelig treinkaartje? Op de website van Actie van de Dag kun je meerdere treinacties vinden, van enkele reis tot dagkaart. In dit artikel geven we een overzicht van alle Actie van de Dag-treinkaartjes.

Over de Dal Dagkaart Trein € 19,50

Reis één dag in de daluren onbeperkt door Nederland voor slechts 19,50 euro. Deze dagkaart is niet alleen geldig bij NS, maar ook in de treinen van Blauwnet, Connexxion, Breng, Qbuzz en Arriva. Doordeweeks mag je niet reizen tussen 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:00 – 18:30 uur. In het weekend zijn er geen beperkingen, en mag je de hele dag reizen. Dit treinkaartje van Actie van de Dag wordt geleverd als e-ticket, uitprinten is bij deze actie verplicht. Let op: de werkelijke tijd is bepalend (en niet de inchecktijd).

Enkele reis € 12,50 (te koop per 2)

Reis je niet op dezelfde dag heen en weer? Dan is een enkele reis meestal goedkoper. Bij Actie van de Dag kun je twee enkele reizen kopen voor € 25. Dat komt neer op € 12,50 per enkele reis. Doordeweeks is dit NS treinkaartje geldig na 9:00 uur, in het weekend mag je ook eerder op pad. Na aankoop krijg je een vouchercode, die je later bij NS kunt verzilveren. Tijdens het verzilveren kies jij je vertrek- en aankomststation. Dit treinkaartje betreft een e-ticket. Je kunt het uitprinten, maar het is ook mogelijk om het op je mobiel te laden. Je hebt dan wel de NS Reisplanner Xtra app nodig. Je kunt deze actie ook kopen bij VakantieVeilingen.

Enkele reis luchthavens: € 10,50

Wil je van of naar Schiphol, Rotterdam Centraal of Eindhoven? Dan kun je in het voorjaar en in de zomer extra voordelig een enkele reis kopen: slechts voor 10,50 euro. Ideaal als je naar de luchthaven gaat, maar je kunt ze uiteraard ook prima gebruiken om iets anders te doen. De treinkaartjes zijn bruikbaar t/m 31 augustus.

Let op: bij de knop heenreis dient de eindbestemming Rotterdam Centraal, Schiphol of Eindhoven te staan. Bij de terugreis dient één van deze stations juist het vertrekstation te zijn. Als je een treinreis Eindhoven – Groningen wilt maken dien je dus een “terugreis” te kopen.

Treinkaartje weekend provinciehoofdstad + Rotterdam € 18,50

Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor € 18. Dat is dus een euro goedkoper dan de eerder genoemde NS Dagkaart. Deze actie is bruikbaar indien je reist naar: Arnhem Centraal, Assen, Den Haag Centraal, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad Centrum, Maastricht, Middelburg, Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal en Zwolle. Je kunt de treinkaartjes uitprinten of tonen op je mobiel in de NS reisplanner Xtra app. Hier te koop.

Dagretour Voordeeluren € 23,50

Wil je in de avondspits kunnen reizen? Dan kun je bij Actie van de Dag voor € 23,50 ook een dagretour voordeeluren kopen. Die is doordeweeks geldig na 9:00 uur, ook tijdens de avondspits. In het weekend zijn er helemaal geen beperkingen. Meestal heeft de NS Spoordeelwinkel trouwens een goedkoop treinkaartje dat 3 a 4 euro goedkoper is (check deze link). Bij een dagretour kies je tijdens het verzilveren een vertrek- en eindstation. Op één dag mag je heen en terug reizen. De reis moet uiterlijk 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Wil je weten wat de beste treinactie is? Gebruik onze prijsvergelijker.

Dal Dagkaart Trein

Actie van de Dag dagkaart

e-ticket
t/m 30 juni
dal dagkaart
Onbeperkt reizen met de trein door Nederland? Dat kan in de daluren (dus niet tijdens de ochtend én avondspits) voor slechts € 19,50. De werkelijke tijd is daarbij bepalend (en dus niet de inchecktijd). In het weekend kun je heel de dag reizen. Hier te koop

Provinciehoofsteden in het Weekend

€ 18,50
AH Dal Dagkaart 2018
e-ticket
t/m 28 feb
dagretour
Wil je op een zaterdag of zondag naar een provinciehoofdstad of Rotterdam? Dan kun je bij Actie van de Dag een dagretour kopen voor € 18,50. Geldig naar: Arnhem C, Assen, Den Haag C, Groningen, Haarlem, ‘s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Rotterdam C, Utrecht C en Zwolle. Hier te koop.

2x Enkele reis € 25

€25,-

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 26 april
€ 12,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij Actie van de Dag twee enkele reizen voor €25. Dat is omgerekend €12,50 per treinkaartje. Je kunt beide kaartjes ook op verschillende trajecten of voor verschillende personen gebruiken.

29 gedachten over “Actie van de Dag treinkaartjes: van enkele reis tot dagkaart”

 1. Dejan schreef:

  Is it possible to upgrade to the 1st class?
  Thanks!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   No, but you can buy cheap a 1st Class ticket at NS Spoordeelwinkel, but there you can only buy a return ticket, not a day ticket or single trip.

 2. Bastiaens f schreef:

  Ik wil in aug reizen

  1. Joey schreef:

   Fijn voorje

 3. Marcel schreef:

  Beste enkele trein kaartjes bv Eindhoven Amsterdam. Volgende dag Amsterdam naar Eindhoven kan voor 9 euro per enkele reis?

 4. anita schreef:

  leuk zon actie naar het vliegveld. alleen jammer dat het alleen voor de heenreis geld. daarom boek ik het niet

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   9 euro heenreis, 12 euro terugreis. Is toch prima? Maar ben met je eens zou beter zijn als ook vertrekstation een luchthaven mag zijn.

 5. Woroud schreef:

  Beste,
  Het enkele reis kaartje voor 9 Euro kan ik het allen maar van Schiphol airport naar Tiel station gebruiken of niet.

  Groetjes,
  Woroud

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, Schiphol moet de eindbestemming zijn, niet het Beginstation.

 6. Eline schreef:

  Hallo,

  Ik zag hierboven de aanbieding van het reizen naar een luchthaven en wilde een enkeltje naar Eindhoven kopen voor €9,00. Maar als ik doorgelinkt word, bestaat deze aanbieding helemaal niet? Klopt dit?

  1. Erwin Wessels schreef:

   Klopt, op dit moment zijn er nog drie aanbiedingen beschikbaar: 2x enkele reis, weekend dagretour (naar hoofdsteden of Rotterdam) en dagretour voordeeluren.

   De andere aanbiedingen zijn (tijdelijk) niet beschikbaar.

 7. F ali mahamed schreef:

  Groningen Naag schiphol super louk

 8. Marieke schreef:

  Kan ik opstappen op R’dam CS, reizen naar Middelburg en vervolgens doorreizen naar Eindhoven met de 2x enkele reis?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Niet met 1 kaartje. Rotterdam – Eindhoven gaat normaal niet via Middelburg. Kan wel met de dagkaart

 9. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

  Niet met 1 kaartje. Rotterdam – Eindhoven gaat normaal niet via Middelburg. Kan wel met de dagkaart.

 10. Karin schreef:

  Jammer weer deze actie, wij gaan op 27 augustus en komen dan pas in september weer terug, maar alles loopt weer eens tot 31 augustus. Is er nog een ander alternatief?

 11. Igananda Voltmann schreef:

  Ik heb gisteren twee e-tickets gekocht ontvangen en betaald. Ik heb geen E-tickets ontvangen en wil er 1morgen gebruiken. Waar kan ik naartoe bellen?

 12. miek schreef:

  jammer van die € 9,00 actie dat die er niet meer is

  1. Annie schreef:

   dat vind ik nu ook. En dan net samen met de leuke meereiskaart daluren. Ik heb er maar 1 nodig, naar Schiphol. Iemand nog een idee?

 13. G.Honebecke schreef:

  waarom alleen dagkaarten actie’s, ik reis alleen naar Schiphol,waarom moet ik gelijk 2 kopen?

 14. G.Honebecke schreef:

  ik hoef alleen maar een enkele reis naar Schiphol en kom pas over 4 weken terug in de nacht.Dan lijkt mij een dagkaart zinloos en 2 enkele reizen ook.

 15. Yany Torres schreef:

  Which one should I take if I want a train ticket from Rotterdam to Den Bosh on Saturday and the way back (DB to Rotterdam) on Sunday ?

  Thanks.

 16. Reino de Boer-Wierda schreef:

  Ik wilde een enkele reis Eindhoven via de actie van de dag kopen. Helaas alleen per 2 te Koop, dus een alleenreizende betaalt nog iets meer dan 2 samenreizenden. Discriminatie!!! Soon in Spanje.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is onzin. De meeste alleenstaanden moeten één keer heen, maar ook nog een keer terug. Dan heb je dus ook twee enkeltjes nodig.

 17. Wolf schreef:

  Al een paar keer gekocht super voordelig

  leuke voordelige actie

 18. Katja schreef:

  Wanneer is die actie erweer? Ik heb 2enkeltjes nodig

  Gr

 19. a.h.a. roest-landhuis schreef:

  kan ik 5 april 2019 om 10.36 met enkele reis van Almelo naar Schiphol en voor welke prijs?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   U kunt daarvoor gebruik maken van onze prijsvergelijker invullen: https://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker/. U komt dan uit bij deze actie: https://www.treinreiziger.nl/goedkope-enkele-reis-naar-schiphol-rotterdam-en-eindhoven/. Die kunt u gebruiken, u reist immers na 9:00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.