fbpx
(c) Stefan Verkerk

Treinkaartjes bij Vakantie Veilingen

01 jan 2020 7:07

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

VakantieVeilingen heeft het assortiment treinkaartjes fors uitgebreid. Al geruime tijd verkoopt de site als “winstpakker” een enkele reis voor 11,50 euro. Nu zijn daar ook andere treinacties bijgekomen. Zo verkoopt Vakantie Veilingen nu ook een dagretour en een 1e klas treinkaartje.

Treinacties bij Vakantie Veilingen

Wijzigingen per 2020

In 2019 verkocht Vakantie Veilingen ook extra voordelig enkele reizen voor het weekend. In 2020 is dat iets gewijzigd: de normale enkele reizen zijn goedkoper geworden, en de speciale weekendkaartjes zijn verdwenen. Alleen voor de 1e klas zijn er in het weekend nog speciale enkele reizen. Er worden vooralsnog geen speciale enkele reizen aangeboden naar Rotterdam, Schiphol en Eindhoven.

Daluren

In 2020 gaat NS steeds meer de daluren invoeren. Dit betekent dat alle treinkaartjes van Vakantie Veilingen doordeweeks niet geldig zijn tussen 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:00 – 18:30 uur. In het weekend en op feestdagen mag je wel heel de dag reizen. Doordeweeks moet je daadwerkelijk voor de spits de trein verlaten hebben, tenzij je een aanvullend treinkaartje hebt voor de spits.

Dagretour in het weekend

€ 18,50

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 dec
dagretour p/s
Maak een treinreis tussen twee stations naar keuze in het weekend voor € 18,50. Dit is vaak goedkoper dan een treinkaartje van Actie van de Dag of de Spoordeelwinkel. Dit dagretour is te gebruiken t/m 31 dec. Info & Bestellen

Enkele reis (DAL) € 11,50

€ 11,50

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 31 mrt 2020
€ 11,50 p/s
Wil je goedkoop met de trein, maar reis je niet dezelfde dag heen en terug? Koop dan bij VakantieVeilingen een enkele reis. Let op: doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur. In het weekend heel de dag geldig.

Welk treinkaartje is het goedkoopst?

 

Check onze prijsvergelijker. Hierin zitten niet alleen de treinkaartjes van Vakantie Veilingen, maar ook de treinkaartjes van bijvoorbeeld NS, Actie van de Dag, Kruidvat, Albert Heijn en de Spoordeelwinkel.

Veel gestelde vragen treinkaartjes Vakantie Veilingen

Nee. Als het treinkaartje éénmaal verzilvert is kun je de gegevens niet meer aanpassen. Ons advies is daarom één dag voor vertrek het treinkaartje te verzilveren, zodat je vrijwel zeker weet dat de reis echt door gaat.

Nee. Dat hoeft niet, het gaat om een e-ticket. Op sommige stations zijn alle ov-chipkaartpoortjes gesloten. Dat is geen probleem. Het e-ticket heeft een barcode waarmee je de (brede) chipkaartpoortjes kunt openen. Dat kan op onderstaande manier. Als er geen poortjes zijn, of ze staan open, kun je gewoon doorlopen. Je moet het e-ticket wel altijd uitprinten(, tenzij expliciet anders is aangegeven).

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Met een enkele reis mag je niet zomaar overal naar toe. Het is alleen geldig tussen de twee gekozen stations. Tussen die stations mag je één keer reizen. Dat dien je te doen volgens de route die de NS-reisplanner adviseert (soms meer opties). Zolang je die route opvolgt, kun je de treinreis ook
onderbreken. Je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen de reis dus prima in Utrecht onderbreken, want de reis verloopt normaal ook via Utrecht. Maar je kunt met een enkele reis Rotterdam – Groningen niet reizen via Eindhoven, dat ligt niet op de route.

Geen probleem. Je kunt je aankopen eenvoudig terug vinden door in te loggen en bij gewonnen veilingen te kijken. Lukt dat ook niet? Neem dan tijdens openingstijden contact op met de Klantenservice van VakantieVeilingen. Dat kan via 020 – 760 50 70. Houd de betaalgegevens bij de hand.

De voorwaarden staan volledig vermeld op de verkooppagina van VakantieVeilingen. In de regel zijn de treinkaartjes doordeweeks niet geldig voor 9:00 uur. In het weekend kun je in de regel heel de dag op pad. Je kunt reizen tot en met de laatste trein (tot uiterlijk 4 uur ‘s nachts). In de regel zijn de treinkaartjes van VakantieVeilingen dus ook geldig tijdens de avondspits.

In principe met alle vervoerders. Dus NS, Arriva, Blauwnet, Qbuzz, Breng, Connexxion en Syntus. Let wel: alleen geldig in de trein (en in trein vervangende bussen). Het treinkaartje is niet geldig in de Thalys en de Eurostar. Bij gebruik van Intercity Direct tussen Schiphol – Rotterdam v.v. geldt de gebruikelijke toeslag. Dat geldt ook voor binnenlandse reizen met de Duitse hogesnelheidstrein ICE. De treinkaartjes kunnen alleen gebruikt worden voor reizen binnen Nederland.

Je kunt de weekend treinkaartjes alleen gebruiken op zaterdag en zondag. Dus niet op maandag 2e paasdag of maandag 2e pinksterdag, maar dus wel zondag 1e paasdag of zondag 1e pinksterdag.

Goed om te weten: alle goedkope treinkaartjes zijn NIET geldig op 27 april. Dit geldt ook voor de treinkaartjes van Vakantie Veilingen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
5 jaren geleden

Aangezien wij altijd met de trein reizen, letten wij goed op wat de goedkoopste kaartjes zijn. Zijn dus enorm blij met de enkeling reizen of goedkoop dagkaarten

evelien
5 jaren geleden

alleen een enkeltje🤤😲toch nog duur!!! wat een domme winactie!

evelien
5 jaren geleden
Antwoord aan  evelien

verkoop dan een dagretour voor 25 of € 20..dan is het goedkoop🤑

Anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  evelien

Die heb je al voor 19 euro een dagretour op spoordeelwinkel

Tom
4 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

En die aanbieding van de spoordeelwinkel (het “Dagje uit naar keuze”) is er tegenwoordig in twee varianten: een dagretour voor € 19 of twee enkeltjes voor samen € 24.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  evelien

Foutje, kan gebeuren. Eerste alinea staat het goed. Ik heb het nu ook aangepast.

Galen
5 jaren geleden

26,50 ? Wat voor mensen werken er tegenwoordig op een redactie?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Galen

Foutje, kan gebeuren. Eerste alinea staat het goed. Ik heb het nu ook aangepast.

5 jaren geleden

De prijs in de tekst enkele reis klopt niet!!!!!

Volgens mij moet het geen €26’50 maar. € 10’50 zijn voor een enkeltje airport

Slordig want het is een hele goede actie

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  [email protected]

Klopt, in eerste alinea staat het goed, later fout. Ik heb het nu aangepast.

Spookje
5 jaren geleden

Wat ik jammer vind. Is als je via vakantieveiling zelf gaat zoeken dat je het nu kunt vinden. Dat moet je weer via een omweg doen. Beste zou zijn dat je het op vakantieveiling kan intoetsen of dat het bvb bij dagjes weg ofzo onder kan vinden.

Betty Kooij
4 jaren geleden

Ik heb 2 kaartjes voor 25,00 euro besteld en betaald via vakantieveilingen op 9 augustus.
Heb nog niets ontvangen van u om deze te activeren.

anomien
4 jaren geleden
Antwoord aan  Betty Kooij

Controller de map spam,soms komen ze daarin. Anders zal je contact op moeten nemen met vakantieveilingen.

Bob
4 jaren geleden
Antwoord aan  anomien

Als je ingelocht bent, ga dan naar gewonnen veilingen. Klikt op E ticket. In een PDF bestand krijg je een code (1 per gekochte ticket) . Deze code moet je op de site van NS invullen om je treinkaartje te activeren. Vervolgens kan je de treinkaart in de reisplanner app toevoegen of uitprinten.

Alles is zichtbaar nadat je betaalt heb.

Ria Hendrix
4 jaren geleden

wij zijn enorm blij met al deze enkele reizen en maken daar ook heel veel gebruik van, blijf zo door gaan aub

Corolien
4 jaren geleden

Kun je ook met Veolia reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
4 jaren geleden
Antwoord aan  Corolien

Wat bedoel je? Veolia bestaat niet meer als ov-bedrijf. Waar Veolia in het verleden treinen had, rijden nu Arriva treinen. Dat is al 3 jaar zo. Daar kun je met mee. Je kunt geen gebruik maken van bussen.

Danny
4 jaren geleden

Wanneer komen de Actie kaartjes voor januari 2020?? Ik kan nog nergens iets vinden.

R
4 jaren geleden
Antwoord aan  Danny

Heb ik ook nodig voor Schiphol 6 januari 2020

Claudia Dirchs
4 jaren geleden

Wanneer zijn er kaartjes voor januari 2020?

Jurjen
4 jaren geleden

Niet lachen dit , mijn dochters die 1x in de twee week bij me komen reizen rond half drie en moeten dan 2.5 uur treinen,dan mogen ze om 4 uur niet meer in de trein zitten.
Eerder van school is geen optie en de gewone kaartjes niet te betalen .
Zou het fijn vinden als er daar nog een regeltje veranderd zou worden .
bv mocht je al uur reizen dan mag je door.

Maar dat zal niet gebeuren.

Steven Van der Minne
4 jaren geleden

Suf dat die goedkope kaartjes naar de luchthavensteden verdwenen zijn