fbpx

Albert Heijn verkoopt tot en met 26 augustus 2012 NS Dagkaart

NS heeft op dit moment weer een dagkaart actie. Deze keer in samenwerking met Albert Heijn. Tot en met 26 augustus verkoopt Albert Heijn vouchers voor e-ticket dagkaarten. Er kan gereisd worden in de periode van 13 augustus t/m 11 november. De dagkaart kost via Albert Heijn slechts 16 euro.

Het e-ticket geeft recht op 1 dag vrij reizen door heel Nederland in de 2e klas. Op zaterdag en zondag kan er de gehele dag gereisd worden, op maandag t/m vrijdag vanaf 9:00 uur. Reizigers moeten na aankoop van de vouchers wel de dagkaarten verzilveren door deze via ns.nl/e-ticket te activeren. Op het moment dag het e-ticket geactiveerd wordt, moet de reiziger zijn persoongegevens invullen, het ticket is persoonsgebonden. Vervolgens moet de reiziger niet vergeten het kaartje zelf te printen.

Behalve in alle NS-treinen, is de AH dagkaart ook geldig in de treinen van Arriva, Connexxion, Syntus en Veolia. Wel moet er voor de ICE en voor de Fyra een toeslag gekocht worden. In de Thalys is de AH dagkaart echter niet geldig.

Het product is niet te verkrijgen bij AH to go-winkels en de AH Boodschappen webwinkel. Er worden maximaal 20 couponcodes tegelijk verkocht.