fbpx

Black Friday bij Keolis: Twentse dagkaart € 2,50

Voordelig een OV-ticket kopen tijdens Black Friday? Tot nu toe hebben Nederlandse vervoerders nooit gestunt met OV-kaartjes. Keolis brengt daar in Twente verandering in. Van 29 november tot en met 1 december biedt de regionale vervoerder voor slechts 2,50 euro een dagkaart voor Twente aan.

Geldigheid

De dagkaart kan vrijdag 29 november gebruikt worden na 9:00 uur, of op zaterdag 30 november of zondag 1 december de hele dag. Het actiekaartje is geldig in alle bussen van Twents, Syntus Gelderland en Syntus Utrecht en de Blauwnet-treinen op het traject Zutphen-Hengelo-Oldenzaal. Het ticket is echter niet geldig in buurtbussen, nachtbussen en niet geldig in de overige Blauwnet-treinen.

Fors goedkoper

Overstappen met het actiekaartje is toegestaan. Voor aanvang van de reis dient het ticket geactiveerd te zijn. De actie wordt exclusief aangeboden via de Keolis app. Deze app is beschikbaar voor Android en Apple. De prijs van € 2,50 euro is zeer scherp: een retourtje Zutphen – Oldenzaal kost normaal meer dan € 25.

Herfst Dagkaart (bus)

Wil je op een andere datum reizen? Dan kun je dankzij een andere actie een Herfst Dagkaart kopen voor € 5,-. Let op: deze actie heeft andere voorwaarden, zo is de Blauwnet-trein bij deze actie niet inbegrepen, en moet je een kortingsvoucher gebruiken.

Blauwnet Weekendretour (trein)

Wil je juist voordelig reizen met de Blauwnet-trein? Tijdelijk kun je een Weekendretour kopen voor 10 euro. Daarmee mag je reizen met de Blauwnet-treinen Zutphen – Hengelo – Oldenzaal, Zwolle – Almelo – Enschede, Zwolle – Kampen, Zwolle – Emmen en Almelo – Hardenberg.

De acties worden meegenomen in onze prijsvergelijker.

 

15 gedachten aan “Black Friday bij Keolis: Twentse dagkaart € 2,50”

 1. Dries Molenaar schreef:

  Leuk voor de mensen daar.

 2. Herma schreef:

  Fijn voor de mensen die daar wonen. De rest van Nederland heeft er niets aan.

  1. Hildebrand van Kuijeren, treinreiziger.nl schreef:

   Dat klopt.

  2. Annemiek schreef:

   Dat maakt het feit dat vervoerders dit soort acties ontwikkelen niet minder nieuwswaardig.

   Op deze website zijn mensen actief die half Europa afreizen om te beleven hoe een trein op een boot rijdt. Dan zullen er wellicht ook wel mensen zijn die deze aanbieding aangrijpen om naar Twente af te reizen om er een bustocht te maken.

   1. Anoniem schreef:

    Eerst een duur treinkaartje kopen of ov kaart opladen waarna helemaal naar de achterhoek te treinen om daarna in een goedkope drentse bus te gaan zitten vind ik niet écht slim.

    1. Henny schreef:

     Je kan beter je schoolgeld terug halen. Het verhaal gaat over Twente en jij bazelt over de Achterhoek en Drenthe. En zet volgende keer je naam onder het verhaal, wel zo netjes

  3. Mej. Molenaar! schreef:

   Je kan het nog altijd combineren met een retourtje van de spoordeelwinkel; heb je voor €21,50 een dagje uit in Twente.

  4. Frenkel schreef:

   Er zijn genoeg leuke plaatsen te bezoeken in Twente die enkel bereikbaar zijn met de bus.
   Ik zou zeggen, zet je glas azijn aan de kant, en kom dit weekend Twente ontdekken.

   1. Rene schreef:

    Tip: Ootmarsum (bus) en Delden (trein).

   2. Henny schreef:

    Slecht idee Frenkel, op azijnzeikers zitten ze in Twente helemaal niet te wachten.

 3. H.H. de Klerk schreef:

  Indertijd is gepropageerd dat er één vervoersbewijs zou komen in de vorm van de ov-chipkaart. als ik nu zie hoeveel diverse aanbiedingen van allerlei vervoerders er zijn, wordt je horendol. En ov-ambassadeurs maar proberen mensen in het ov te krijgen.
  Het wordt tijd dat al die acties in de ban worden gedaan. Technisch moet het mogelijk zijn om bepaalde acties via de ov-chipkaart te regelen.

 4. Henk schreef:

  Black Friday? Sylvana Simons zich nog niet gemeld net KOBF?

  1. Henny schreef:

   Black Friday is een internationaal begrip. Alleen hier in Nederland heet het nu Soot Wipe Friday (Roetveeg Vrijdag)

 5. Frances schreef:

  Leuk zo’n goedkoop kaartje,

  Blijkt dat de app niet goed werkt :((

 6. G. van der Zwaag schreef:

  Jammer niet zo, wees blij dat wij in Nederland zoveel leuke en voordelige mogelijkheden krijgen en geniet er nu eens zonder morren van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *