fbpx

City Night Line Amsterdam – München

Tot 10 december 2016 rijdt de City Night Line Amsterdam – München dagelijks. Daarna stopt de nachttrein. Deze trein heeft ligrijtuigen en slaaprijtuigen. De goedkoopste tickets voor de City Night Line Amsterdam – München zijn verkrijgbaar vanaf 49 euro. In 2017 zal er in het wintersportseizoen overigens wel wekelijks een nachttrein Den Haag – Bludenz / Schladming rijden.  

Ligplaatsen
Er zijn geen stoelen meer in deze nachtverbinding. Wel kunt u kiezen voor een ligplek. Dat is comfortabeler dan zitten. Er zijn 4 en 6 persoonscabines. U deelt het toilet en de wasgelegenheid met andere reizigers.  Een plek in een 6 persoonscabine is beschikbaar vanaf € 49,-. In een 4 persoonscabine is dat € 59,- (enkele reis). Meer over ligplaatsen in de City Night Line.

Bedplaatsen
Daarnaast zijn er in de nachttrein Amsterdam – München ook bedplaatsen. De cabines zijn er voor 1, 2 en 3 personen. Indien u met meer reizigers reist, kunt u twee cabines combineren. De bedden zijn in vergelijking met een ligplek iets ruimer en comfortabeler. In uw cabine heeft u een eigen wasgelegenheid. Daarnaast deelt u een toilet en douche met andere reizigers. In de ochtend krijgt u een eenvoudig ontbijt. Meer over bedplaatsen in de City Night Line. 

Tarieven 
De nachttrein Amsterdam – München is te boeken vanaf 122 dagen voor vertrek (ongeveer 4 maanden). Alleen als er een nieuwe dienstregeling in gaat (2e zondag van december), is deze periode soms voorafgaande van de nieuwe dienstregeling korter. De goedkoopste tickets voor de City Night Line zijn de SparNight tickets. Deze zijn relatief snel uitverkocht. Duurdere tickets bieden meer flexibiliteit en zijn langer beschikbaar. Speciaal in de wintersportperiode kunnen tickets soms snel uitverkocht zijn. Raadpleeg actuele tarieven via NS International. Als het niet lukt, kunt u ons artikel Tickethulp nachttreinen raadplegen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
1 Reactie
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
4 jaren geleden

kunnen hier ook fietsen mee op de trein?