fbpx

Dagkaart in ruil voor foto

17 aug 2010 0:08

Deze week gratis treintickets binnen Nederland. Heb je een mooie foto rond het openbaar vervoer? Dan maak je kans om een gratis NS dagkaart te bemachtigen. Bij voldoende goede foto´s worden er waarschijnlijk meerdere dagkaarten weggegeven.

Hoe werkt de actie?
1. Stuur je foto per e-mail naar [email protected] ook even aan waar die gemaakt is, en waarom je deze instuurt. Je mag maximaal 10 foto´s insturen. Insturen kan tot maandag 23 augustus.
2. Je kunt alleen meedoen als wij je in het vervolg ook een e-mail mogen sturen over gratis treintickets.
3. Je foto kan op de website gepubliceert worden. (Ook niet winnende foto´s.) Daarbij zal je naam worden gemeld. In de toekomst kan je foto ook bij nieuwsartikelen geplaatst worden.
4. De redactie van treinreiziger.nl kiest de winnende foto´s.
5. De dagkaart kan beperkt geldig zijn. Bijvoorbeeld na 9:00 uur en te gebruiken voor een bepaalde datum.

Wat voor foto´s kan ik insturen?
In princiepe kan iedere OV foto worden ingestuurd. Foto´s in de volgende categorieën maken het meeste kans:

 • Reizigers.
  Heb Openbaar Vervoer is er voor de reiziger. Daarom vinden we het leuk om foto´s te ontvangen waarop de reiziger zichtbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een drukke spitstrein of een foto waar een oude dame de bus in stapt.
 • Hogesnelheidslijn
  Een actueel thema is de HSL. Heb je foto´s van de HSL, of van de huidige Fyra op de toekomstige V250? Dan vinden we het leuk om deze te mogen ontvangen.
 • Reisinformatie 
  Belangrijk voor de reiziger is reisinformatie. Denk bijvoorbeeld aan de gele vertrekstaten, het spoorboekje of de reisinformatie borden in de trein. Ook foto´s over dit thema worden gewaardeerd.
 • Infrastructuur
  Heb je een leuke foto rond de infrastructuur van het spoor? Dan maak je ook zeker kans. Denk bijvoorbeeld aan seinen, wissels, spoorwegovergang, etc.