X

Treinkaartje met voucher La Place € 20

De NS Spoordeelwinkel verkoopt iedere maand goedkope treinkaartjes. Zo kun je momenteel een dagretour kopen voor slechts € 20. Deze actie is alleen te koop in april 2018*. Reizen kan t/m 31 mei 2018, maart niet op 27 april. Deze actie is alleen online te koop.

Info & Bestel

Met dit treinkaartje kun je reizen tussen twee stations naar keuze. Daarnaast is er in april een voucher voor een sandwich + sap bij La Place inbegrepen. Wil je 1e klas reizen? Dan betaal je maar een paar euro extra. Voor slechts 26 euro reis je 1e klas. Is 2e klas voldoende? Dan betaal je 20 euro.

Het mooie van dit treinkaartje is dat je ook in de avondspits mag reizen. Doordeweeks kun je alleen niet voor 9:00 uur ‘s ochtends reizen. In het weekend geldt die beperking niet. Dan kun je heel de dag op pad. Je kunt met alle vervoerders reizen die op het door jouw gekozen traject actief zijn. Alleen niet met Thalys en Eurostar.

Bij aankoop hoef je nog niet te weten wanneer je gaat reizen. Je krijgt namelijk een vouchercode die je gedurende de gehele reisperiode kunt verzilveren. Printen is niet verplicht, je kunt het ook tonen op je smartphone. Dat kan alleen in de NS app. Deze voucher voor La Place vind je als bijlage in de bevestigingsmail van de NS Spoordeelwinkel (“Orderbevestiging Spoordeelwinkel”). Die kun je op de dag gebruiken dat je op reis gaat met de trein.

Zoals aangegeven kun je reizen bij vrijwel alle treinvervoerders. Wil je gebruik maken van de extra snelle Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam), of van de ICE? Dan heb je nog een toeslagbiljet nodig. Dat kun je voor 2,40 euro per persoon per enkele reis vooraf kopen bij de NS kaaurtautomaat. Wil je geen toeslag te betalen? Maak dan gebruik van de reguliere intercity’s en sprinters. Daarvoor hoef je nooit bij te betalen.

Dit is een treinkaartje, dus alleen geldig in de trein en niet in bus, tram of metro. Natuurlijk is bij werkzaamheden dit treinkaartje wel geldig bij trein vervangend vervoer. Een treinkaartje is geldig tot en met de laatste trein op jouw traject (tot uiterlijk 4:00 uur ‘s nachts). Past deze treinactie niet bij jouw reiswensen? Kijk dan in ons maandoverzicht en vind een goedkoop treinkaartje dat wel bij je past.

This post was last modified on April 13, 2018, 4:08 pm

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (52)