fbpx

Eerste klas Trein België: 29 euro

Er is weer een speciale treinaabieding! Reis deze zomer voor slechts 29 euro in de 1e klas naar elke bestemming in België. De treinreis moet plaats vinden in de periode 1 juli t/m 31 augustus 2013 en het treinkaartje moet minimaal drie dagen voor vertrek gekocht worden.

Zoek Treintickets België

Bij aanbiedingen van Thalys, TGV of ICE geldt vaak een beperkte beschikbaarheid. Dat geldt niet voor deze aanbieding. Deze aanbieding is gewoon altijd beschikbaar, mits er aan de voorwaarden van de actie wordt voldaan. Dat betekent dus minimaal drie dagen voor vertrek een treinkaartje naar België kopen. Verder moet de reis via Roosendaal plaatsvinden. Treintickets zijn niet te annuleren en alleen geldig op de gekozen dag. De aanbieding is beschikbaar vanaf ieder Nederlands station naar ieder station in België (en vice versa).

Een treinkaartje Amsterdam – Brussel kost normaal 40 euro in de 2e klas. Dankzij deze actie reist u dus voor ruim tien euro minder, en extra comfortabel. Met uw eerste klas treinticket naar België kunt u op Amsterdam, Schiphol en Rotterdam comfortabel wachten in de NS International lounge. Daar kunt u ook gratis een drankje nuttigen! 

Meer weten over de trein naar België? Kijk ook op onze Trein Brussel pagina.

1 gedachte aan “Eerste klas Trein België: 29 euro”

  1. hugo schreef:

    lelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *