fbpx

Fyra Jump-On treintickets nu verkrijgbaar

22 dec 2012 9:36

NS International is vrijdag van start gegaan met de Fyra Jump-On treintickets. Deze treintickets worden alleen op de dag van vertrek verkocht en bieden de reiziger tegen een aantrekkelijk tarief de volle flexibiliteit.

Wie vroeg boekt en flexibel wil reizen moet behoorlijk extra betalen, terwijl de flexibiliteit minder is. Zo is een Fyra Jump-on treinticket tussen Amsterdam en Brussel 39 euro (enkele reis). Wie een treinticket meer dan één dag voor vertrek boekt, moet echter 54 euro betalen. Bijkomend voordeel is dat een Fyra Jump-on treinticket in alle Fyra-treinen van betreffende dag geldig is. Het normale duurdere flexibele treinticket is geldig in één trein voor en één trein na de gereserveerde trein. Daar staat tegenover dat het normale treinticket tot drie keer mag worden omgewisseld, dat geldt niet voor het Fyra Jump-On treinticket.

Volgens een woordvoerdster van NS International zijn er steeds minder vertragingen. Nog maar twintig procent van de treinen heeft een vertraging van meer dan 15 minuten. Wanneer de punctualiteit op het gewenste niveau komt, durfde de woordvoerdster niet te zeggen. De verwachting is dat de stiptheid verder zal stijgen wanneer de treinen een softwareupdate hebben gekregen.