fbpx

Goedkoop treinkaartje december 2016

In december heeft de Spoordeelwinkel weer verschillende aanbiedingen met voordelige treinkaartjes. Bijvoorbeeld een dagretour inclusief lekkernij en warme drank bij Kaldi voor 18 euro. Als je 1e klas wilt reizen, ben je normaal 25 euro per treinkaartje kwijt. De treinreis moet in december of januari plaatsvinden.

Info & Bestellen

Een vergelijkbare aanbieding is er met lunch bij La Place, maar dan voor één euro duurder. Ook die aanbieding wordt alleen online verkocht, en ook alleen in december. Doordeweeks (ook 2e kerstdag) mag de treinreis alleen na 9:00 uur beginnen. In het weekend mag je ook voor 9:00 uur op pad. Dan kun je echter ook voordelig treinen met het AH-treinkaartje. Het treinkaartje betreft een dagretour. Bij het verzilveren kies je vertrek- en eindstation. Dat kan ieder station in Nederland zijn. Ook kies je pas bij het verzilveren je reisdatum.

Alle treinen
Uiteraard is je treinkaartje (zowel de Kaldi-aanbieding als de La Place-aanbieding) geldig in alle treinen van NS. Maar je mag ook gebruik maken van de treinen van Arriva, Veolia, Syntus, Connexxion en Breng, mits die vervoerders (deels) rijden op jouw gekozen traject. Maak je het laat? Geen probleem, ook na 0:00 uur ´s nachts is je treinkaartje geldig. Voor 4:00 uur moet de reis zijn afgerond. Check vooraf hoe laat de laatste trein rijdt.

Uitzonderingen
Het treinkaartje is zoals gebruikelijk niet geldig in Thalys. Met ICE en Intercity Direct (Schiphol – Rotterdam v.v.) mag je alleen reizen als je naast dit treinkaartje nog een toeslagkaartje koopt. Wil je toeslagvrij reizen? Dan kun je uiteraard de gebruikelijke intercity nemen. Het treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Je moet het treinkaartje zelf uitprinten. Tonen op de smartphone is niet toegestaan.

Lunch
Kies je voor de La Place-actie? Dan mag je op dezelfde dag dat je met de trein reist lekker lunchen bij La Place. Geniet van een La Place Sandwich boerenkaas, beenham of kruidenroomkaas met een glas versgeperste sinaasappelsap (small). Je krijgt twee e-tickets: één voor de treinreis (na verzilveren) en één voor La Place. Het e-ticket voor La Place zit al in de bevestigingsmail, in die e-mail staat ook de vouchercode voor het treinkaartje.

Lekkernij
Kies je voor de Kaldi-aanbieding, dan geldt ook dat de lekkernij en warme drank op dezelfde dag als de treinreis genuttigd moeten worden en dat daarvoor een apart e-ticket uitgeprint moet worden.