fbpx

Goedkope treinkaartjes augustus 2015

Met de trein erop uit? Dan kan je ook in augustus weer gebruik maken van een aantal leuke aanbiedingen voor goedkope treinkaartjes. Voor 18 euro heb je bijvoorbeeld een dagretour op een traject naar keuze. AH verkoopt vanaf 10 augustus bovendien weer NS-Dagkaarten.

Welk treinkaartje past het beste bij je treinreis? Gebruik onze prijsvergelijker!

 

0. AH Dagkaart voor 17 euro
Zie artikel AH Dagkaart augustus 2015. VERLOPEN, ALTERNATIEF (t/m 31 augustus): Treinkaartje + Lunch voor 22 euro.

1. Dagretour voor 18 euro, inclusief koffie en gebak
VERLOPEN. (ZIE HIER VOOR ALTERNATIEF). Met de La Place Tour kun je op een traject naar keuze een treinreis maken. Je treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. De La Place Tour is een op = op aanbieding en wordt verkocht tot uiterlijk 23 augustus. Je kan tot die datum ook de vouchers verzilveren. 

 LaPlaceGebak18euro.jpg

2. SAIL 2015 met de trein (UITVERKOCHT)
Beleef SAIL 2015 vanaf het water. Voor 34 euro krijg je een dagretour vanaf jouw station naar Amsterdam Centraal en krijg je een rondvaart van 90 minuten dwars door het nautische hart van SAIL. Deze rondvaart kost los 20 euro. Dus voor je treinreis betaal je eigenlijk slechts 14 euro! 

3. Burgers Zoo met de trein
Een dagje uit naar Burgers Zoo? NS biedt je een treinretourtje + toegangskaart + buskaartje (Arnhem – Burgers Zoo) aan voor 34 euro. Normaal betaal je alleen al voor de toegang ruim twintig euro, en dan nog eens drie euro voor de bus. Als je dat als uitgangspunt neemt betaal je met deze aanbieding eigenlijk maar 11 euro voor de treinreis. En dan krijg je ook nog een Burgers Zoo Parkgids ter waarde van 3,95 euro. Koop nu.

4. De Efteling
Ook voor de Efteling is er weer een aanbieding voor trein + bus + toegang. Normaal gesproken kost een toegangskaartje naar de Efteling 38 euro. Nu krijg je voor 1 euro extra niet alleen toegang tot de Efteling maar ook een dagretour naar Tilburg of Den Bosch en vervolgens mag je ook met de bus naar de Efteling. Dit is dus een hele scherpe aanbieding.

5. 3-gangen diner + treinkaartje: 22 euro
In Groningen, Utrecht, Amsterdam, Eindhoven en Den Haag kun je lekker gaan dineren. Voor 22 euro biedt de Spoordeelwinkel je een treinkaartje naar de genoemde stad + een 3-gangen diner. Per stad zijn er meerdere restaurants die mee doen. Let op: je moet vooral wel reserveren via een speciale site. Dineren kan vanaf 18:30 uur. Je treinkaartje is doordeweeks na 9:00 uur geldig. Reserveren en dineren kan t/m 30 september (o.b.v. beschikbaarheid). De aanbieding is alleen in augustus te koop.

Voor alle aanbiedingen geldt: doordeweeks mag je pas reizen na 9:00 uur, levering van het treinkaartje via e-ticket.

Nieuwe aanbiedingen ontvangen per e-mail?