fbpx

Gratis internationale roamingpakket bij aanschaf InterRail

23 jul 2013 19:26

InterRailers komen deze zomer in aanmerking voor een gratis internationaal roamingpakket. De aanbieding is beschikbaar voor 2500 houders van een geldige InterRail Global Pass, een treinpas om door 30 Europese landen te reizen. Bij de actie geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Wie van de aanbieding gebruik wil maken, moet zich registreren op interrail-roaming.eu.

Het InterRail roamingpakket bestaat uit een prepaid +44-SIM-kaart die gratis binnenkomende gesprekken biedt plus 180 minuten gratis wifi bij geselecteerde Premium Hotspots. Bovendien kunnen reizigers hun prepaid-krediet gebruiken voor een vrije combinatie van maximaal 60 minuten internationale telefoongesprekken, 200 tekstberichten of tot 40 MB gratis data.

Er wordt samengewerkt met 67 providers in Europa. Daardoor zou er op basis van het reisgedrag van InterRailers een dekking zijn van 97%. In Bosnië, Macedonië, Montenegro en Servië geldt de aanbieding niet. Daarnaast gelden er andere voorwaarden voor Zwitserland en Turkije.