Home

HEMA treinactie: Dagretour + 25 Fotoafdrukken voor € 19

Update: deze actie is afgelopen. Bij Actie van de Dag kun je ook een Dal Dagkaart kopen voor € 19. Of kijk in ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Het is weer zover! HEMA verkoopt vanaf maandag 21 mei weer aantrekkelijke treinkaartjes. Voor slechts 19 euro krijg je een trein dagretour én 25 HEMA foto-afdrukken (t.w.v. € 9,50). De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 15 juli 2018. Het treinkaartje is na verzilveren beschikbaar als e-ticket en als mobiel ticket. Vanaf bij alle HEMA filialen en via HEMA.nl/tickets.

Na aankoop van deze actie ontvang je de couponcode voor je trein dagretour. Die kun je op elk gewenst moment verzilveren (uiterlijk 15 juli 2018). Pas tijdens het verzilveren kies je de reisdatum en reistraject. Het betreft een trein dagretour. Dat betekent dat het ticket geldig is tussen twee stations naar keuze.

Geldigheid HEMA treinkaartje

Het treinkaartje is doordeweeks geldig na 9:00 uur. Je mag met dit treinkaartje dus ook tijdens de avondspits reizen. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en mag je ook voor 9:00 uur op pad. Je mag alle treinen gebruiken op het door jouw gekozen traject. Dus niet alleen NS-treinen, maar ook van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. Alleen bij Thalys en Eurostar is je treinkaartje niet geldig. Bij Intercity Direct en ICE betaal je nog wel een toeslag (zie veel gestelde vragen).

Foto’s

Het leuke van deze actie is dat niet alleen een treinkaartje is inbegrepen, maar je ontvangt ook 25 gratis fotoafdrukken van 10 x 15 cm. Hiervoor krijg je een aparte actiecode die je kunt verzilveren via hema.nl/snelservice (alleen online). Doorgaans heb je de 25 foto’s naar keuze binnen 30 minuten. Normaal betaal je voor deze snelservice € 9,50. Als je dat meeneemt, betaal je omgerekend dus maar € 9,50 euro voor je treinkaartje.

Wat moet je verder nog weten?

Reis je met kinderen? Koop dan op het NS-station of op NS.nl voordelig een railrunner voor € 2,50. Een railrunner is geldig voor kinderen t/m 11 jaar. Het HEMA treinkaartje wordt niet verkocht bij vestigingen op NS-stations. Het ticket is alleen geldig in Nederland.

Samenvatting HEMA treinkaartje

Betreft: NS Dagretour, geldig tussen twee stations naar keuze.
Reis én verzilverperiode: t/m 15 juli 2018
Verkoopperiode: 21 mei t/m 3 juni 2018
Prijs: € 19
Geldig bij treinen van:  Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net.


Veel gestelde vragen over het HEMA-Dagretour

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Nee. Het betreft een e-ticket. Bij een e-ticket is in- en uitchecken niet verplicht. Zijn de poortjes op het station gesloten? Geen probleem. Op het e-ticket vind je een QR-code waarmee je de poortjes kunt openen.

Als je de reguliere intercity’s en Sprinters gebruikt, betaal je nooit een toeslag. Alleen voor de snelle Intercity Direct die Amsterdam via Schiphol en Rotterdam met Breda verbind betaal je tussen Schiphol en Rotterdam (en v.v.) een toeslag van € 2,40 per enkele reis. Deze trein is circa 20 minuten sneller dan reguliere intercity. Verder betaal je voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel binnen Nederland een toeslag. De toeslag kun je voor vertrek kopen bij de NS kaartautomaat.

Ja, dat kan. Daarvoor heb je wel de NS Reisplanner App nodig. Die is beschikbaar voor Android en Apple-telefoons. Je kunt het treinkaartje ook gewoon uitprinten.

This post was last modified on 4 juni 2018 16:53

Share

Recent Posts

Lastminute naar Parijs? Vanaf Brussel voor maximaal 49 euro

BRUSSEL - De Belgische spoorwegen (NMBS) hebben woensdag een nieuwe, goedkope treinverbinding geïntroduceerd tussen Brussel…

10 uur terug

NS verkoopt tijdens Spelen twee keer zoveel treintickets als normaal

De NS ziet "een duidelijke toename" in de verkoop van treintickets naar Parijs. Daar beginnen…

11 uur terug

Arriva niet blij met ‘lapwerk’ rond spoor in Groningen: ‘Reiziger de dupe’

Door tweewekelijkse inspecties op het spoor rond station Groningen wordt de dienstregeling voor Arriva-treinen aangepast.…

2 dagen terug

Verzakt spoor tussen Sittard en Maastricht zorgt voor dagenlange hinder

Door zware regenval op zondagochtend is een deel van het spoor tussen Sittard en Maastricht…

3 dagen terug

Fiets mee met de ICE Amsterdam – Frankfurt vanaf 8 augustus

Goed nieuws voor fietsers die graag gebruikmaken van de hogesnelheidstrein tussen Amsterdam en Frankfurt. Vanaf…

3 dagen terug

Amsterdamse tram voortaan door naar Uithoorn

Vanaf zondag 21 juli is het mogelijk om met tram 25 tussen Uithoorn en Amsterdam…

4 dagen terug