Home

HEMA treinactie: Dagretour + 25 Fotoafdrukken voor € 19

Update: deze actie is afgelopen. Bij Actie van de Dag kun je ook een Dal Dagkaart kopen voor € 19. Of kijk in ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Het is weer zover! HEMA verkoopt vanaf maandag 21 mei weer aantrekkelijke treinkaartjes. Voor slechts 19 euro krijg je een trein dagretour én 25 HEMA foto-afdrukken (t.w.v. € 9,50). De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 15 juli 2018. Het treinkaartje is na verzilveren beschikbaar als e-ticket en als mobiel ticket. Vanaf bij alle HEMA filialen en via HEMA.nl/tickets.

Na aankoop van deze actie ontvang je de couponcode voor je trein dagretour. Die kun je op elk gewenst moment verzilveren (uiterlijk 15 juli 2018). Pas tijdens het verzilveren kies je de reisdatum en reistraject. Het betreft een trein dagretour. Dat betekent dat het ticket geldig is tussen twee stations naar keuze.

Geldigheid HEMA treinkaartje

Het treinkaartje is doordeweeks geldig na 9:00 uur. Je mag met dit treinkaartje dus ook tijdens de avondspits reizen. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en mag je ook voor 9:00 uur op pad. Je mag alle treinen gebruiken op het door jouw gekozen traject. Dus niet alleen NS-treinen, maar ook van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. Alleen bij Thalys en Eurostar is je treinkaartje niet geldig. Bij Intercity Direct en ICE betaal je nog wel een toeslag (zie veel gestelde vragen).

Foto’s

Het leuke van deze actie is dat niet alleen een treinkaartje is inbegrepen, maar je ontvangt ook 25 gratis fotoafdrukken van 10 x 15 cm. Hiervoor krijg je een aparte actiecode die je kunt verzilveren via hema.nl/snelservice (alleen online). Doorgaans heb je de 25 foto’s naar keuze binnen 30 minuten. Normaal betaal je voor deze snelservice € 9,50. Als je dat meeneemt, betaal je omgerekend dus maar € 9,50 euro voor je treinkaartje.

Wat moet je verder nog weten?

Reis je met kinderen? Koop dan op het NS-station of op NS.nl voordelig een railrunner voor € 2,50. Een railrunner is geldig voor kinderen t/m 11 jaar. Het HEMA treinkaartje wordt niet verkocht bij vestigingen op NS-stations. Het ticket is alleen geldig in Nederland.

Samenvatting HEMA treinkaartje

Betreft: NS Dagretour, geldig tussen twee stations naar keuze.
Reis én verzilverperiode: t/m 15 juli 2018
Verkoopperiode: 21 mei t/m 3 juni 2018
Prijs: € 19
Geldig bij treinen van:  Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net.


Veel gestelde vragen over het HEMA-Dagretour

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Nee. Het betreft een e-ticket. Bij een e-ticket is in- en uitchecken niet verplicht. Zijn de poortjes op het station gesloten? Geen probleem. Op het e-ticket vind je een QR-code waarmee je de poortjes kunt openen.

Als je de reguliere intercity’s en Sprinters gebruikt, betaal je nooit een toeslag. Alleen voor de snelle Intercity Direct die Amsterdam via Schiphol en Rotterdam met Breda verbind betaal je tussen Schiphol en Rotterdam (en v.v.) een toeslag van € 2,40 per enkele reis. Deze trein is circa 20 minuten sneller dan reguliere intercity. Verder betaal je voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel binnen Nederland een toeslag. De toeslag kun je voor vertrek kopen bij de NS kaartautomaat.

Ja, dat kan. Daarvoor heb je wel de NS Reisplanner App nodig. Die is beschikbaar voor Android en Apple-telefoons. Je kunt het treinkaartje ook gewoon uitprinten.

This post was last modified on 4 juni 2018 16:53

Bekijk reacties

 • ik wil even attenderen op de spelfout in het dikgedrukt zwart stukje. lees ff goed na...(25x a 9,50)

 • Ja In oktober ga ik met frans rippen naar COMIC STATION ANTWERP met de trein intercitty direct

 • Ja u heeft gelijkt. Kring je de afdrukken gratis die van 9.50 euro of blijft het hetzelfde.

  • Zie de link in het artikel, vanaf 21 mei dus ook via hema.nl beschikbaar.

 • Vind niks vorige jaar had ik mijn kaartje niet kunnen gebruiken, het lukte niet via internet! Ik werd steeds van kastje naar de muur gestuurd bij hema ns, heb toen nieuwe kaartje moeten kopen bij primera, , kruitvat, en Albert thijn kaartjes zijn 10 keer beter overal in en uitchecken onbeperkt reizen hele dag door,

  • Persoonlijk nooit problemen mee gehad. Voucher niet ontvangen? Dan met HEMA bellen. Lukt het verzilveren niet? Dan NS bellen. Wel goed om te weten dat je na verzilveren niets kan aanpassen.

 • 21 mei 2018 , Tweede Pinksterdag, wordt gezien als een weekenddag toch? En ik lees dat een online kaartje bestellen niet geheel betrouwbaar is, klopt dit?
  Alvast dank voor uw antwoord.

  • Bij de meeste acties geldt maandag 21 mei inderdaad als een feestdag. Ik weet niet 100 procent zeker of dat bij HEMA-actie zo is, ik ga uit van wel. Waarom zou bestellen op internet niet betrouwbaar zijn? Ik die het zelf heel vaak. In de regel binnen 30 minuten je vouchercodes binnen. Als er iets fout gaat, bijvoorbeeld doordat je een verkeerd emailadres opgeeft, dan kan het altijd opnieuw verstuurd worden. Alleen kan dat uiteraard tijdens openingstijden van de klantenservice, en dan moet je wel de betaalgegevens erbij hebben. Ik weet niet of de online verkoop om 0:00 uur al start, of bijvoorbeeld 9:00.

   • Nog ter aanvulling, daar hoor ik soms wel klachten over: je kunt na verzilveren niets meer aanpassen. Dus verzilver pas als je zeker weet dat je op reis gaat.

 • Vanaf welk tijdstip kan ik dit kaartje via de computer kopen? Ik wil 21 mei vanaf 9.00 reizen. Winkels niet open tot later op die dag

  • Dat is bij ons niet bekend. Ik vermoed of vanaf 0u of vanaf 9u

  • Op dit moment, 01:38 uur 's ochtends, zijn de kaartjes via de link te bestellen.

Share

Recent Posts

Arriva wil treindienst (Groningen -) Amsterdam – Parijs, 2x per dag

Arriva wil dagelijks een trein tussen Groningen en Parijs laten rijden. Arriva, de grootste concurrent…

5 uur terug

Nightjet naar Amsterdam geëvacueerd wegens brand in Oostenrijkse tunnel

Vanwege een brand in een tunnel hebben Oostenrijkse hulpdiensten vannacht 151 reizigers uit de Nightjet…

6 uur terug

Boete voor NS vanwege uitgedunde dienstregeling

NS krijgt een maximale boete van 1,5 miljoen euro opgelegd omdat de spoorvervoerder de dienstregeling vorig jaar…

2 dagen terug

Amsterdams treinverkeer voorlopig uit Utrecht geregeld

Sinds maandagmorgen wordt het treinverkeer in en rond Amsterdam vanuit Utrecht geregeld. Deze uitwijklocatie draait stabiel…

2 dagen terug

OVpay nu volledig uitgerold in Nederland

Reizen met het OV kan nu ook in de regio Rotterdam met de bankpas. Vanaf…

2 dagen terug

Eurostar blijft hoop houden op directe trein Amsterdam – Londen

Eurostar blijft met NS, ProRail en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat in gesprek om…

3 dagen terug