fbpx

HEMA treinactie: Dagretour + 25 Fotoafdrukken voor € 19

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Update: deze actie is afgelopen. Bij Actie van de Dag kun je ook een Dal Dagkaart kopen voor € 19. Of kijk in ons overzicht goedkope treinkaartjes.

Het is weer zover! HEMA verkoopt vanaf maandag 21 mei weer aantrekkelijke treinkaartjes. Voor slechts 19 euro krijg je een trein dagretour én 25 HEMA foto-afdrukken (t.w.v. € 9,50). De treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 15 juli 2018. Het treinkaartje is na verzilveren beschikbaar als e-ticket en als mobiel ticket. Vanaf bij alle HEMA filialen en via HEMA.nl/tickets.

Na aankoop van deze actie ontvang je de couponcode voor je trein dagretour. Die kun je op elk gewenst moment verzilveren (uiterlijk 15 juli 2018). Pas tijdens het verzilveren kies je de reisdatum en reistraject. Het betreft een trein dagretour. Dat betekent dat het ticket geldig is tussen twee stations naar keuze.

Geldigheid HEMA treinkaartje

Het treinkaartje is doordeweeks geldig na 9:00 uur. Je mag met dit treinkaartje dus ook tijdens de avondspits reizen. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen en mag je ook voor 9:00 uur op pad. Je mag alle treinen gebruiken op het door jouw gekozen traject. Dus niet alleen NS-treinen, maar ook van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net. Alleen bij Thalys en Eurostar is je treinkaartje niet geldig. Bij Intercity Direct en ICE betaal je nog wel een toeslag (zie veel gestelde vragen).

Foto’s

Het leuke van deze actie is dat niet alleen een treinkaartje is inbegrepen, maar je ontvangt ook 25 gratis fotoafdrukken van 10 x 15 cm. Hiervoor krijg je een aparte actiecode die je kunt verzilveren via hema.nl/snelservice (alleen online). Doorgaans heb je de 25 foto’s naar keuze binnen 30 minuten. Normaal betaal je voor deze snelservice € 9,50. Als je dat meeneemt, betaal je omgerekend dus maar € 9,50 euro voor je treinkaartje.

Wat moet je verder nog weten?

Reis je met kinderen? Koop dan op het NS-station of op NS.nl voordelig een railrunner voor € 2,50. Een railrunner is geldig voor kinderen t/m 11 jaar. Het HEMA treinkaartje wordt niet verkocht bij vestigingen op NS-stations. Het ticket is alleen geldig in Nederland.

Samenvatting HEMA treinkaartje

Betreft: NS Dagretour, geldig tussen twee stations naar keuze.
Reis én verzilverperiode: t/m 15 juli 2018
Verkoopperiode: 21 mei t/m 3 juni 2018
Prijs: € 19
Geldig bij treinen van:  Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion (Valleilijn), Keolis Nederland en R-net.


Veel gestelde vragen over het HEMA-Dagretour

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Nee. Het betreft een e-ticket. Bij een e-ticket is in- en uitchecken niet verplicht. Zijn de poortjes op het station gesloten? Geen probleem. Op het e-ticket vind je een QR-code waarmee je de poortjes kunt openen.

Als je de reguliere intercity’s en Sprinters gebruikt, betaal je nooit een toeslag. Alleen voor de snelle Intercity Direct die Amsterdam via Schiphol en Rotterdam met Breda verbind betaal je tussen Schiphol en Rotterdam (en v.v.) een toeslag van € 2,40 per enkele reis. Deze trein is circa 20 minuten sneller dan reguliere intercity. Verder betaal je voor de ICE Amsterdam – Frankfurt / Basel binnen Nederland een toeslag. De toeslag kun je voor vertrek kopen bij de NS kaartautomaat.

Ja, dat kan. Daarvoor heb je wel de NS Reisplanner App nodig. Die is beschikbaar voor Android en Apple-telefoons. Je kunt het treinkaartje ook gewoon uitprinten.

0 0 stemmen
Artikel waardering
42 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
adri oosterbos
6 jaren geleden

ik wil even attenderen op de spelfout in het dikgedrukt zwart stukje. lees ff goed na…(25x a 9,50)

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  adri oosterbos

Goed lezen ik kan het niet vinden de fout

Riek
6 jaren geleden
Antwoord aan  adri oosterbos

Goed lezen ik kan het niet vinden de fout

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  adri oosterbos

Ik heb er (ook) tien keer overheen gelezen 🙂

Winnie
6 jaren geleden
Antwoord aan  adri oosterbos

Nee hoor, je moet het zelf nog maar eens goed lezen, Er staat Dagretour + 25 fotoafdrukken voor 19 euro.

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Winnie

Zie de reactie van G. Heddes hieronder, er zat wel degelijk een foutje in, maar nu staat het er goed 🙂

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  adri oosterbos

Ja fotoafdrukken i.p.v 9.50 gratis of betaal je gewoon hetzelfde

G. Heddes
6 jaren geleden

Afrukken ipv afdrukken haha

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  G. Heddes

🙂 🙂 🙂

Nu staat het er goed.

Simone
6 jaren geleden

Kan ik deze dagretour al op maandag 21 mei gebruiken?

jeftha
6 jaren geleden
Antwoord aan  Simone

hij is van 21 tot 15 jullie geldig staat er ook bij

grt

Joris Rippen
6 jaren geleden

Ja In oktober ga ik met frans rippen naar COMIC STATION ANTWERP met de trein intercitty direct

Veronica
6 jaren geleden

Ja u heeft gelijkt. Kring je de afdrukken gratis die van 9.50 euro of blijft het hetzelfde.

Ar
6 jaren geleden

Kan je deze kaartjes ook via hema.nl aanschaffen?

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ar

Zie de link in het artikel, vanaf 21 mei dus ook via hema.nl beschikbaar.

Jerry
6 jaren geleden

Vind niks vorige jaar had ik mijn kaartje niet kunnen gebruiken, het lukte niet via internet! Ik werd steeds van kastje naar de muur gestuurd bij hema ns, heb toen nieuwe kaartje moeten kopen bij primera, , kruitvat, en Albert thijn kaartjes zijn 10 keer beter overal in en uitchecken onbeperkt reizen hele dag door,

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jerry

Persoonlijk nooit problemen mee gehad. Voucher niet ontvangen? Dan met HEMA bellen. Lukt het verzilveren niet? Dan NS bellen. Wel goed om te weten dat je na verzilveren niets kan aanpassen.

Anoniem
6 jaren geleden

ff is geen Nederlands. Je bedoelt even.

Adriana
6 jaren geleden

21 mei 2018 , Tweede Pinksterdag, wordt gezien als een weekenddag toch? En ik lees dat een online kaartje bestellen niet geheel betrouwbaar is, klopt dit?
Alvast dank voor uw antwoord.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Adriana

Bij de meeste acties geldt maandag 21 mei inderdaad als een feestdag. Ik weet niet 100 procent zeker of dat bij HEMA-actie zo is, ik ga uit van wel. Waarom zou bestellen op internet niet betrouwbaar zijn? Ik die het zelf heel vaak. In de regel binnen 30 minuten je vouchercodes binnen. Als er iets fout gaat, bijvoorbeeld doordat je een verkeerd emailadres opgeeft, dan kan het altijd opnieuw verstuurd worden. Alleen kan dat uiteraard tijdens openingstijden van de klantenservice, en dan moet je wel de betaalgegevens erbij hebben. Ik weet niet of de online verkoop om 0:00 uur al start, of bijvoorbeeld 9:00.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden

Nog ter aanvulling, daar hoor ik soms wel klachten over: je kunt na verzilveren niets meer aanpassen. Dus verzilver pas als je zeker weet dat je op reis gaat.

Anneke
6 jaren geleden

Vanaf welk tijdstip kan ik dit kaartje via de computer kopen? Ik wil 21 mei vanaf 9.00 reizen. Winkels niet open tot later op die dag

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anneke

Op dit moment, 01:38 uur ‘s ochtends, zijn de kaartjes via de link te bestellen.

Peter
6 jaren geleden

Ik wil met dit kaartje van Utrecht naar Maastricht. Mag ik onderweg ook in Eindhoven uitstappen voor een bezoek van een uurtje en daarna doorreizen naar Maastricht?

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Peter

Bij een dergelijk retourticket moet je de route nemen die de reisplanner geeft en mag dus geen omweg maken. Je mag op die route altijd een tussenstop maken en later je reis vervolgen. De trein van Utrecht naar Maastricht gaat via Eindhoven, dus je mag daar je reis onderbreken.

ik
6 jaren geleden

bij de Hema kun je deze maand 100 fotos laten afdrukken voor 10 euro

D.Meijer
6 jaren geleden

1)
Waarom niet een simpel ticket, zoals bij andere aanbieders???
Al die tussenstappen zijn volledig overbodig!!!!
2)
Volgens informatie in de Hema winkel zou het ticket geldig zijn tot 30 september 2018.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden

Ik weet niet waarom NS/HEMA bepaalde keuzes maken. Ook volgens HEMA is treinkaartje geldig TM 15 juli. Alleen voor de fotoservice heeft u de tijd tm 30 september.

Lara
6 jaren geleden

Kan je dit kaartje ook in NS treinen gebruiken? Dit staat er namelijk niet bij.

joseph
6 jaren geleden

Het is mij nog steeds niet duidelijk of je het kaartje voor 06.30 kunt gebruiken

Jackie
6 jaren geleden

Bij veel gestelde vragen staat dat het kaartje ook in de bus en metro geldig is maar bij de omschrijving hebben ze het alleen over de trein.Wat klopt er?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jackie

Dat staat er niet. De vraag is: is het kaartje bij de metro en in de bus geldig? Antwoord: “Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.”

Jackie
6 jaren geleden

oeps, had niet doorgeklikt naar antwoord.
Tnx voor de snelle reactie

Anoniem
6 jaren geleden

Kan ik met het ticket van Lelystad naar Amsterdam Zuid naar Amsterdam Centrum en zo weer terug naar Lelystad?

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Nee, dat mag niet, als Amsterdam Zuid op de route Lelystad – Amsterdam Centraal zou liggen, of Amsterdam Centraal op de route Lelystad – Amsterdam Zuid, dan had het wel gemogen.

Caspar
6 jaren geleden

Ik ben een beetje in de wat geraakt bij de veel gestelde vragen.
De teksen voor de vraag wekken de indruk een OKE vinkje te zijn. Misschien kun je daar beter iets anders van maken.

Jan S.
6 jaren geleden

Kan ik een reeds geprint dagretour wijzigen omdat de eerder geplande datum niet door kan gaan?

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jan S.

Helaas is dat niet meer mogelijk. Daarom is het voor een volgende keer aan te raden om het kaartje pas op z’n vroegst de dag voor vertrek te verzilveren.