fbpx
NS in Groningen - ICMm en VIRM
Foto: Shutterstock

NS Dagretour bij Actie van de Dag: € 21

Een dagje met de trein tijdens de daluren? Bij Actie van de Dag kun je voordelig een Dagretour kopen. Voor 21 euro reis je tussen twee stations naar keuze. De treinkaartjes zijn geldig t/m 31 oktober 2021. Dit treinkaartje is niet geldig tijdens de ochtend én avondspits. In het weekend kun je heel de dag reizen. Je kunt het treinkaartje tonen op je smartphone of uitprinten.

Geldigheid Dagretour

Het treinkaartje is doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en tussen 16:00 – 18:30 uur. Anders dan bij wegwerpkaartjes is hier de werkelijke tijd bepalend: je moet dus echt om 16:00 uur uit de trein zijn. Alleen als dit door vertraging niet lukt, mag je de reis toch afmaken. In het weekend mag je heel de dag reizen. Let op: dit treinkaartje is te gebruiken naar 20 eindbestemmingen. Het gaat om de volgende bestemmingen:

 1. Arnhem
 2. Breda
 3. Delft
 4. Den Bosch
 5. Den Haag Centraal
 6. Deventer
 7. Eindhoven
 8. Emmen
 9. Enschede
 10. Groningen
 11. Haarlem
 12. Leeuwarden
 13. Leiden
 14. Maastricht
 15. Middelburg
 16. Nijmegen
 17. Rotterdam
 18. Tilburg
 19. Utrecht
 20. Zwolle

Voucher voor e-ticket

Het treinkaartje van ActievandeDag betreft een e-ticket. Na aankoop krijg je een vouchercode die je later kunt verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je de reisdatum en vul je de gegevens in van de reiziger. Daarna kan het ticket niet meer aangepast worden. Tegenwoordig kun je deze actie ook laden in de NS app op je smartphone.
Let op: per 2020 betreft deze actie een dagretour, en niet langer meer een dagkaart. Dit betekent dat je tijdens het verzilveren moet aangeven tussen welke twee stations (naar keuze) je wilt reizen. Op de route magje van alle vervoerders gebruik maken (op Thalys en Eurostar na). Het kaartje is dus niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Blauwnet, Qbuzz en Breng (uitsluitend in de trein).

 

Bijzonderheden & geldigheid

Bij Intercity Direct moet je tussen Schiphol en Rotterdam een toeslag betalen. Wil je geen toeslag betalen? Dan kun je gebruik maken van de reguliere intercity’s. Die rijden via Den Haag Hollands Spoor en doen er ongeveer een half uurtje langer over. Daarnaast betaal je ook bij de ICE Amsterdam – Frankfurt een toeslag voor binnenlandse treinreizen. Uiteraard is het treinkaartje niet buiten Nederland geldig.

Actie van de Dag treinkaartjes

We zien sinds januari 2016 dat Actie van de Dag treinkaartjes verkoopt. Bijvoorbeeld dit treinkaartje, maar soms ook enkele reizen voor 11,50 euro. Dat is vooral handig als je ergens heen gaat maar niet op dezelfde dag terug reist. (Die actie wordt soms ook door andere aanbieders verkocht.)

Het tarief is sinds 2 januari 2020 verlaagd van 19,50 euro naar 19 euro. Daar staat tegenover dat het nu niet meer om een dagkaart gaat, maar om een dagretour. Sinds 2019 is uitprinten niet meer verplicht, en mag het treinkaartje ook op de smartphone getoond worden.

Let op: bij e-tickets is altijd de werkelijke tijd bepalend, niet de inchecktijd.

Dal Dagretour 2e klas

UITVERKOCHT
dagretour
t/m 31 okt
daluren
20 bestemmingen
UITVERKOCHT! Reis voordelig met de trein naar 20 bestemmingen naar keuze (en zelfs mee, zie onze pagina Dal Dagretour 2e klas). Zaterdag en zondag heel de dag geldig. Doordeweeks niet geldig in de ochtend- en avondspits.

Samenvatting Actie van de Dag treinkaartje

Betreft: NS Dagretour, geldig vanaf een station naar keuze naar 20 eindbestemmingen
Beperking: Doordeweeks niet geldig tussen 6:30 – 9:00 uur en niet tussen 16:00 – 18:30 uur. Voordat de spits begint moet je de trein verlaten hebben tenzij je in het bezit bent van een ander geldig vervoersbewijs voor de reis in de spits.
Reisperiode: t/m 31 oktober 2021
Verkoopperiode: onbekend
Prijs: € 21,-
Te koop via: ActievandeDag website
Geldig bij treinen van:  NS, Arriva, Connexxion, Syntus, Qbuzz en Breng
Niet geldig bij: Thalys, Eurostar en Nightjet

Altijd goedkope treinkaartjes?

0 0 stemmen
Artikel waardering
174 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ton taselaar
7 jaren geleden

waar komen dit soort aanbiedingen vandaan ? collectieve inkoop via de Heer/Firma NS ?
onze gehandicapte dochter kan dit soort aanbiedingen niet zelfstandig scoren dus als wij er niet meer zijn valt ze buiten de boot.
zou een flat rate waarbij iedere treinreiziger kan profiteren van de collectief gedeelde “korting” geen fairer oplossing kunne bieden voor alle potentieel treinreizigers, dus ook de gehandicapten ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Bij ieder bedrijf zijn er vaak verschillende kanalen acties. Deze acties, e-tickets, zijn niet voor iedereen even handig (verplicht uitprinten), maar de acties via Kruidvat, AH en Blokker zijn voor iedereen erg makkelijk toegankelijk (wegwerp kaartje, alleen inchecken en uitchecken, en klaar). Persoonlijk ben ik voorstander dat iedere Nederlander ter kennismaking één Dal Dagkaart per jaar cadeau krijgt, gesponsord door de overheid, maar ik heb het niet voor het zeggen 😉

ton taselaar
7 jaren geleden

dank voor antwoord maar het laat mij nog meer nadenken over het concept: “openbaar vervoer” als het wat simpeler georganiseerd zou zijn/worden dan hoef je toch niet te jagen naar voordelen of ben ik met mijn opmerking over flat rate met daarin verdisconteerd alle voordeelaanbiedingen voor alle reizigers te simpel ? zou een goed onderwerp zin voor een artikel in Follow the Money

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Vervoerders zijn commerciële bedrijven, met een maatschappelijke taak. Ze willen graag met acties specifieke doelgroepen trekken die anders minder snel de trein zouden nemen. Of mensen laten reizen die ze eigenlijk niet van plan waren, maar vanwege de actie toch op stap gaan. Dus vanuit commercie oogpunt hebben ze liever gedifferieerd aanbod. Combinatie zou mooi zijn: standaard (beetje) korting tijdens de daluren, en daarnaast nog eventuele andere aanbiedingen.

Henny
6 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Waarom moet alles zo “algemeen” en “standaard” als een andere doelgroep een keer een voordeeltje heeft.
Supermarkten stunten ook met producten die ik niet koop, moeten we dat daarom afschaffen en alle actie’s verrekenen in standaard prijzen. De consument wil dat toch gewoon.
Uiteraard gun ik invalide mensen alle goeds,laat dat duidelijk zijn

Coen Cuijpers
6 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Eens

m de lange
5 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Ik begrijp dhr Taselaar goed. Heb me dit ook vaak afgevraagd namelijk waar het de oudere reiziger betreft. Let wel, openbaar vervoer was er in 1e instantie juist voor degenen ook die zichzelf niet konden vervoeren. Zeker nu taxivervoer ed vrijwel is afgeschaft,heeft deze doelgroep juist ov hard nodig, maar stations zijn alleen nog maar toegespitst op woon-werk verkeer de gezonde werkers, (stations steeds groter en ver lopen, vrijwel geen zitplekken, ontoegankelijk, steeds midner zitplekken en slechte stoelen)en de kaartverkoop dus ook. En dat zou eigenlijk niet zo moeten zijn

BenOverschie
7 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Die flatrate zal dan 0,5% lager zijn dan de normale kaartje. Uiteindelijk kopen enkele duizenden mensen per maand zo’n aanbiedingskaart en NS verkoopt vele tienduizenden kaartjes per dag. De abonnementen nog niet meegerekend.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  BenOverschie

In 2012, toen die aanbiedingen nog een relatief nieuw begrip was, ging het om 2,5 miljoen goedkope dagkaarten in een jaar. NS wil er nu geen cijfers meer over prijsgeven, ik schat dat het nu 4 a 5 miljoen dagkaarten per jaar zijn. Dus duizenden per maand is wel een heel voorzichtige schatting.

Margreet
5 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Voor gehandicapten zijn er toch voorzieningen als Valys, aan te vragen via de gemeente?

Arjan bloemengaal
2 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Beste Ton,

Lang geleden dat ik zo grote pannenkoek heb gezien op het internet. Denk dat het niet alleen je dochter is die gehandicapt is.

grz Arjan

Denise Kumak
7 jaren geleden

Waarom niet te koop via kruidvat, zag, of Etos?

Denise Kumak
7 jaren geleden

Waarom niet te koop via Ah, kruidvat, of Etos?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Denise Kumak

Daar komen ook wel weer aanbiedingen, bij de ETOS is er nu een aanbieding. De aanbiedingen bij AH en Kruidvat zijn meestal scherper, deze aanbieding is langer beschikbaar, langere reisperiode maar wat minder scherp. Waarom precies is gekozen om deze actie via ActievandeDag.nl te doen en niet via AH of Kruidvat, durf ik niet te zeggen.

ton taselaar
7 jaren geleden

het feit blijft dat openbaar vervoer een speelbal is van allerlei commerciele aanbiedingen en dan vallen er hele groepen buiten de boot.
openbaar vervoer behoort voor iedereen te zijn en niet alleen voor degenen die handig genoeg zijn op internet

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

Misschien ben ik het wel niet met je eens omdat wij juist bestaan door het verzamelen van andere aanbiedingen 🙂 De samenleving verschuift steeds meer richting online winkelen. Goed nieuws is dat er ook gewoon aanbiedingen blijven via winkels. Ik probeer het vooral positief te zien en te kijken wat we hebben, in plaats van wat we niet hebben. Tien jaar terug waren al die aanbiedingen er niet. Alleen zomertour was er. Dus al met al zijn er meer mogelijkheden gekomen. Niet iedere aanbieding is om uiteenlopende redenen voor mensen interessant. Maar genoeg keus denk ik dan. Maar waarschijnlijk blijven we hier van mening verschillen 🙂

ton taselaar
7 jaren geleden

ja jullie bestaan door deze situatie. maar nu even naar de positie van iemand met beperkingen: als een dergelijk individu al die berichtgeving niet kan bijhouden is er alweer een uitsluiting bij : je doet niet mee omdat je niet kunt reageren op de voordeel aanbiedingen: neoliberaal te verklaren maar toch niet fair ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  ton taselaar

De actie van ETOS, voor 2 personen is ook niet interessant voor reizigers die alleen willen reizen. De acties van Kruidvat zijn meestal in het weekend, en dus niet interessant voor mensen die daar buiten willen reizen. E-tickets zijn nu nog niet interessant voor mensen die geen printer hebben. Maar over het algemeen: komt er voor iedereen die buiten de spits kan reizen altijd wel een keer een interessante aanbieding voorbij. Dit heeft naar mijn beleving niet echt te maken met wel of geen beperking. Ik hoop dat mensen met een beperking of begeleiding of mensen hebben in hun omgeving hebben die hun kunnen helpen. Want ik kan mij voorstellen dat bij veel meer zaken dan hulp wenselijk is.

Anoniem
6 jaren geleden

Lekker makkelijk: Kijken naar wat men wel heeft in plaats van kijken naar wat men niet heeft aan acties. Op die manier wordt je besodemieterd als klant. Goede reclame dit zeg.

John Breedveld
4 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Lekker makkelijk, zo anoniem reageren. Schijtbroek

Mandy
7 jaren geleden

Ik verkoop de mijne 20 euro! Wie wilt me helpen er van af te komen #help

T.r.soedirman
7 jaren geleden

Hallo

Ik heb al twee kaartjes besteld.
Waar moet ik halen?

T.r.soedirman
7 jaren geleden

Ik heb al twee kaartjes besteld, waar moet ik halen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  T.r.soedirman

U kunt de vouchercode downloaden in uw Vakantieveilingen account. In betreffend pdf staat ook uitgelegd hoe u ze kunt verzilveren.

Hanneke
6 jaren geleden

Zijn de treinkaartjes ook geldig in treinen van Veolia? Die staat er namelijk niet bij maar als uitzondering wordt alleen Thalys gemeld, als enige die niet meedoet in de actie.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hanneke

Veolia heeft tegenwoordig geen treinen meer in Nederland, die zijn tegenwoordig overgenomen door Arriva.

Julien van Hemmen
6 jaren geleden

hallo,
wij hebben 2 treinkaartjes gekocht en het bedrag is ook afgeschreven.
maar we hebben nog geen mail ontvangen met de e tickets hoe kan dat?
en hoe ontvangen we deze alsnog?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Julien van Hemmen

Als er een tikfout is gemaakt in het e-mailadres komt het niet aan. Check ook altijd de spam. Als dat niets oplevert, dan kun je het beste even bellen met Actie van de Dag Klantenservice. Zorg dan dat je de betaalgegevens bij de hand hebt, dan kunnen ze uw bestelling erbij zoeken en de e-mail nog een keer versturen.

Ellie
6 jaren geleden

Dagkaarten te koop tot 29 oktober. Ik wil ze bestellen op 5 oktober en ze blijken niet meer te koop.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ellie

Heeft u de kaartjes ook gebruikt, en is alles goed gegaan?

Els v
6 jaren geleden

ik wil graag 6 lossen kaartjes bestellen
2 voor 20,50 euro , het lukt me niet ///

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Els v

U reageert nu bij de NS Dagkaart. U wil de twee enkeltjes voor 20,50. Die kunt u hier bestellen: http://www.treinreiziger.nl/treinactie-twee-enkele-reizen-voor-minder-dan-21-euro/
Wat lukt er precies niet?

Kitty
6 jaren geleden

kan ik met de ns dagkaart ook in de bus mee rijzen?
want dat zie ik nergens vermeld.
wel dat je met connexion mee kan rijzen maar is dat voor de bus????
ik loop moeilijk vandaar dat het zo belangrijk voor mij is.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Kitty

Nee, een NS Dagkaart is alleen voor de trein. Als u met de bus wilt reizen, heeft u een OV-Dagkaart kopen. Die kost 39 euro voor de daluren, dus fors duurder.

S.
6 jaren geleden

Nog nooit iets besteld via actie van de dag en had interesse in de kaartjes. Ik ga zaterdag naar zaandam en de zondag terug. dus vroeg ik me af of de actie wel betrouwbaar is en de site ook? Krijg je gelijk de mailtjes binnen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  S.

Is betrouwbare website. Wij communiceren alleen officiële acties. Let wel op, u reageert nu op de dagkaart. Als u die gebruikt heeft u er twee nodig, één voor zaterdag en één voor zondag. Voordeliger is het om bij ActievandeDag of VakantieVeilingen de actie te kopen twee enkele reizen voor 20,50 euro. Dan kunt u een enkeltje zaterdag gebruiken en één enkeltje zondag en bent u klaar voor 20,50 euro.

Anoniem
6 jaren geleden

Hoe kan ik erachter komen of dit wel een betrouwbare website is? Ik wil namelijk niet het risico lopen dat mijn kaartje straks niet doet en ik er toch voor heb betaalt.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Wij hebben een half miljoen bezoekers per maand en communiceren alleen acties die te vertrouwen zijn. Zelf ook gekocht. Emesa is de eigenaar van dit bedrijf, en ook van VakantieVeilingen. Als u dit niet vertrouwd, kunt u ook de NS klantenservice bellen en navragen. Dan horen ze u het te bevestigen.

Bert
6 jaren geleden

Mag je met het meereiskaartje een klein omweggetje maken? Dus als je normaal vanaf Voorschoten via Haarlem naar Heiloo zou gaan dat je nu via Amsterdam gaat?

jan
6 jaren geleden

U vraagt 20,50 en bij het afrekenen verschijnt 28,45 euro. ik heb de betaling afgebrokrn

B.limburg
6 jaren geleden

Ik zou graag voor mediche doeleinde naar Nijmegen reizen

Henk
6 jaren geleden

In de beschrijving staat dat wij de tickets verzilverd moeten hebben voor 30 november terwijl je kan reizen tot 28 februari. Moeten wij het wel aangeven voor 30 november wanneer je wil reizen of kan dat ook nog later?

Kanzomakkelijk
6 jaren geleden

Nou lekker handig 🙁
Ondanks dat het een NS dagkaart betreft die je zo vanaf een NS automaat op je OVkaart zou moeten kunnen laden, dien je voor deze aanbieding:
Ga naar site actievddag, maak daar account aan waarbij je complete doopcel gelicht wordt, betaal daar online, laadt de NS app of print eticket uit met printer maar waar dan want niemand heeft nog een printer.
Dan eindelijk kun je op reis en hopelijk raakt onderweg je mobiele batterij niet leeg :(:(
,Wat onhandig allemaal!

Mattias
6 jaren geleden

Als ik deze actie laad in mijn NS app op mijn smartphone. Accepteert de Blauwnet conducteur dit kaartje dan. Of moet ik hem uitprinten?

Mattias
6 jaren geleden

Als ik deze laad in de ns app op mijn smartphone. Accepteert de blauwnet conducteur mijn vervoersbewijs. Of moet ik het uitprinten?

Berna
6 jaren geleden

Hallo Hldebrand
Ik vind je maar dapper, altijd antwoord, linkjes en vriendelijk
Mensen moeten eens wat minder zeuren over hoe zij nou net niet ergens gebruik van kunnen maken, Meer pech dan discriminatie vind ik
En noem mij ouderwets, maar als je een vraag stelt zet er dan
alvast bedankt bij
net iets vriendelijker voor degene die antwoordt , toch 😉
dus bij deze
alvast bedankt Hildebrand

Wouter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Berna

Helemaal mee eens. Ik val ook vaak genoeg buiten de boot met bepaalde acties of producten maar er blijft genoeg keus over. Ook al betaal ik hier vaak iets meer voor dan nog is het flink goedkoper dan de normale prijs.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Berna

O ja? En als je nou onverhoopt zodanig ziek bent of er er gebeurd plots iets met een geliefde of een ander belangrijk iets wat er prompt tussenkomt waar je onverhoopt naartoe moet, waarbij je je verzilverde treinkaart niet meer kan gebruiken voor die datum, wat dan? Je kan geen andere datum kiezen.

Hou toch op dat men alleen maar loopt te zeuren, denk eens na man!

Bert Steenbergen
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Misschien moet je een doorlopende reis- & annuleringsverzekering afsluiten. Dan kun je je geld terugvragen. Blijft de vraag natuurlijk of met die verzekeringspremie het goedkopere kaartje nog aantrekkelijk is.
Ik bewonder je geduld, Hildebrand

Mattias
6 jaren geleden

Ik heb zojuist de ticket gekocht en kreeg geen optie om hem te laden in de app bij verzilveren. Kan em ook niet uitprinten. Geen ticketshop in de buurt. godver… Wat nu?

mattias
6 jaren geleden

Haal deze tekst weg “of in de NS app laden op je smartphone.”

Want dat kan bij deze actie niet.

Margreet
6 jaren geleden

Inderdaad, ook ik heb het gekocht met de intentie het ticket in de app te laden. Nu kan ik er niets mee. Doordeweek niet tussen 1600 uur en 1830 reizen is vrijwel onmogelijk met de afstanden die ik afleg

Tiger
6 jaren geleden

Hi, friends, I plan to buy and use this ticket to go to Schipol in the early morning. Does it meet the rules if I check in before 6:30 but stay in the train between 6:30 and 9:00?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Tiger

No, that is not allowed by etickets.

stokbosveen
6 jaren geleden

Als ik meerdere kaartjes tegelijk bestel, kan ik ze dan wel op verschillende dagen gebruiken? Of zijn alle kaartjes in dit geval allen geldig voor slechts 1 dezelfde reisdatum? Omdat het in 1 bestelling was.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  stokbosveen

Je krijgt meerdere vouchercodes, die kun je gebruiken voor verschillende dagen en voor verschillende personen, maar ook voor dezelfde persoon.

de Heer
6 jaren geleden

Mag ik met het kaartje van aktie van de dag wel voor 6.30 inchecken en dan verder reizen in de spits?

Bert Steenbergen
6 jaren geleden
Antwoord aan  de Heer

even het artikel lezen:
“Let op: voor het eerst is deze NS Dagkaart niet geldig tijdens de ochtend- én avondspits. Tussen 6:30 – 9:00 uur en 16:00 – 18:30 uur mag je doordeweeks niet in de trein zitten. In het weekend mag dat wel, en kun je heel de dag onbeperkt door Nederland treinen. De werkelijke tijd is bepalend bij e-tickets (bij wegwerpkaartjes is dat anders).”

Ton M
6 jaren geleden
Antwoord aan  Bert Steenbergen

Ik denk dat we hier verschillende acties door elkaar halen (verwarrend dat de informatie omtrent de nieuwste acties toch verschijnt in de bestaande discussie over de inmiddels afgelopen acties met verschillende voorwaarden).
Volgens de webpagina’s van Actie v/d dag is de dagretour, de huidige actie dus (te koop tussen februari en april 2018), geldig op doordeweekse dagen van 09:00 tot 04:00, dus wél tijdens de avondspits.

Jan kuilboer
6 jaren geleden

Jammer ; voor mensen uit Spanje kanhet mobiel nummer niet worden gebruikt om de code te krijgen

Tomas
6 jaren geleden

Mag ik de ticket in ns app laden en de ticket boot hele dag is

rob
6 jaren geleden

Ik begin me zo langzaamaan te ergeren aan die Ton Knutselaar. Gezeik! Gehandicapt kind of niet, zeikerd. Wees blij, verheugd dat er zulke aanbiedingen zijn! Die muggenzifterij. Typisch Hollands, terwijl de rest van de wereld crepeert.
Rob Thonen

Kim van Dijk
6 jaren geleden

Hoe werkt dit ivm OV? aangezien alle poortjes gesloten zijn werkt een voucher of papieren (uitgeprinte) kaart niet.
Kim

Frank Mertens
6 jaren geleden

Ik krijg een aanbieding voor gratis 2 dagkaarten, vanwege alle storingen de laatste tijd. Ik vertrouw het e mail adres niet, maw is dit een fishing mail.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mertens

Ja, dat is niet echt. Negeren.

I.S niamut
6 jaren geleden

Ik zou graag een dagkaart willen hebben voor 22 februari en ik hoop dat het lukt

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  I.S niamut

Dan moet je er 1 kopen.

chris v omoichoman
6 jaren geleden

ok

chris v omoichoman
6 jaren geleden

thamk

Vera
6 jaren geleden

Hallo,

Kan ik op vrijdag het ticket wel tijdens de spits gebruiken of hoort dit nog niet bij het weekend?

– Vera

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Vera

Het weekend valt sinds mensenheugenis op zaterdag en zondag.

Ton M
6 jaren geleden
Antwoord aan  Annemiek

Ik begrijp wat Vera bedoelt: het weekeinderetour NL – BE (bijvoorbeeld Rotterdam – Antwerpen) is wél geldig voor een heenrit op de vrijdag zonder tijdsbeperking,u kunt dus wél met de Beneluxtrein van (bijvoorbeeld) rond 07:00 naar België reizen.
Vroeger bestonden er ook bij de NS weekeinderetourtjes die op vrijdagavond geldig waren, en die bestaan nog steeds bij de NMBS in België.

Wouter
6 jaren geleden

Deze kaartjes zijn niet meer te koop.

Ton M
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wouter

Hoezo? Volgens de webpagina van Actie v/d dag (volg de koppeling boven in dit bericht) zijn de kaartjes te koop t/m zondag 29 april (de voorlaatste dag van geldigheid).

bibiche Nlemvo tuasilua
6 jaren geleden

ik heb een dagkaartje nordig

Bertram E Bol
6 jaren geleden

Gvd, ik heb zojuist van die kaarten gekocht en betaald, maar ik ontvang maar geen mail met de cocodes. Ik moet dinsdag er mee reizen! Wat is dit nou weer!!!

Bertram E Bol
6 jaren geleden

Ik heb net van die treinkaartjes besteld en betaald, maar ik heb geen mail met de codes ontvangen! Wat is dit nou weer! Ik heb ze dinsdag al nodig!

L.B.
6 jaren geleden

Ik zou graag willen weten of ik een reis mag doen via een andere plek. Bijvoorbeeld als ik naar arnhem wil, mag ik dan via utrecht reizen om in arnhem te komen?

Anoniem
6 jaren geleden

mm,

Natascha
6 jaren geleden

Ik heb eerder gehoord dat wanneer jij bevoordeeld voor 4 uur incheckt, je je reis mag afmaken, ook dus als deze in de spits loopt.

Geert
6 jaren geleden

Als ik op 2e pinksterdag tijdens de spitstijden reis, is dat mogelijk met dit kaartje?

Geert
6 jaren geleden
Antwoord aan  Geert

Fijn dat jullie zo snel antwoord geven, hier heb ik echt iets aan….. NOT!!!

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Geert

Zie de link naar deze treinkaartjes:

“Een trein dag dalurenkaart voor onbeperkt reizen tijdens daluren op de door jou gekozen dag. Ma t/m vr voor 06:30, tussen 09:00 -16:00, en 18:30 -04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig. Geldig t/m 31 juli 2018.”

Je mag dus op 2e Pinksterdag de hele dag gebruik maken van dit kaartje.

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Geert

@Geert, Als je een vraag hebt en je komt het antwoord hier niet tegen, klik dan eerst op de link naar de actie. Vaak vind je daar alsnog het antwoord op je vraag en weet je direct waar je aan toe bent.

Dan hoef je niet te wachten en je ook niet te ergeren 😉
Vind je het antwoord daar niet, dan kan je het hier natuurlijk altijd proberen.

Kay Ruesink
6 jaren geleden

Op de site van Actie van de Dag staat dat de kaart t/m 31 juli 2018 geldig is, terwijl jullie in de voorwaarden hebben staan dat de kaart maar t/m 30 juni geldig is. Wat is juist?

Max Nuy
6 jaren geleden

Hallo, ik had een vraag:
Is deze kaart ook de hele dag door te gebruiken op feestdagen?
Ik wil graag vertrekken rond 06:20 en terug gaan rond 15:00. Is dat mogelijk met dit kaartje? Dit moet gaan plaatsvinden op aanstaande maandag (Tweede pinksterdag).

Alvast bedankt.

Redacteur
Erwin Wessels
6 jaren geleden
Antwoord aan  Max Nuy

Als je op de link klikt, dan zie je het volgende op de site van Actie van de Dag:

Een trein dag dalurenkaart voor onbeperkt reizen tijdens daluren op de door jou gekozen dag. Ma t/m vr voor 06:30, tussen 09:00 -16:00, en 18:30 -04:00. Weekenden en feestdagen hele dag geldig. Geldig t/m 31 juli 2018.

Het is dus mogelijk.

Mariska
6 jaren geleden

Als ik met dit ticket incheck rond 6:00 maar mijn reis duurt ongeveer 1,5 uur en kom hierdoor rond 7:30 aan op de bestemming.

als een conducteur me controleert om 7 uur, ben ik dan strafbaar? (bijv. op een woensdag)

Marjo
6 jaren geleden

Vraagje:
In het eerste scherm staat: “Het kaartje is dus niet alleen geldig bij NS, maar ook bij Arriva, Connexxion, Blauwnet en Breng (uitsluitend in de trein).”
In de voorwaarden staat: “De treinkaarten zijn geldig in Nederlandse treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.”
Blauwnet staat er nu niet bij. Is het kaartje in die treinen nu wel of niet geldig?

Marleen
6 jaren geleden

Wanneer is deze actie weer beschikbaar?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Marleen

In het verleden was de actie vaak 1 a 2 weken niet beschikbaar, maar we weten niet zeker hoe dat nu zal zijn. Zoals men zegt: resultaten uit het verleden, is geen garantie voor de toekomst 😉 Wij denken echter vanaf 18 of 25 juni.