Home

HEMA Dagretour + Pocketfotoboekje: € 17,50

UPDATE: Er is vanaf 16 oktober 2017 weer een nieuw HEMA treinkaartje te koop.

Er zijn weer goedkope HEMA treinkaartjes! Voor 17.50 euro  een NS dagretour met pocketfotoboekje. De treinkaartjes zijn te koop t/m 27 augustus en te gebruiken t/m 15 oktober. Doordeweeks is reizen na 9:00 uur toegestaan. In het weekend is reizen mag je ook voor 9:00 uur op pad. De treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Printer is niet noodzakelijk.

Info & Bestel

Meestal zit er bij het HEMA treinkaartje een kop koffie, hot dog of een andere versnapering. Maar deze keer is er een andere leuke combinatie: een treinkaartje gecombineerd met een pocketfotoboekje ter waarde van 7 euro.

Hoe werkt het HEMA treinkaartje?
Bij aankoop van deze HEMA aanbieding krijg je een vouchercode. Die vouchercode kun je online verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je op welk traject je gaat reizen. De reis- en verzilverperiode zijn gelijk: tot uiterlijk 15 oktober. Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen. Op het opgegeven traject kun je vervolgens reizen. Na het verzilveren dien je of het treinkaartje uit te printen of te importeren in de NS app op je smartphone.

Mag ik gebruik maken van alle treinen?
Het HEMA-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Dat wil zeggen: alleen in de treinen van deze maatschappijen, en alleen als deze maatschappijen (deels) op de gekozen route actie actief zijn. Je mag geen gebruik maken van de Thalys. Bij de internationale ICE betaal je een toeslag. Dat geldt ook voor de Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam v.v.). Je kunt uiteraard ook met de reguliere intercity of sprinter reizen, dan betaal je geen toeslag. Ook voor de NS International Intercity hoef je niet extra bij te betalen.

Moet ik in- en uitchecken met dit kaartje?
Nee, met het HEMA treinkaartje hoef je niet in- en uitchecken. Wel bevat het e-ticket een barcode / qr-code, waarmee je zo nodig de poortjes op het station mee kunt openen.

Is dit treinkaartje het goedkoopst voor mij?
Dat hangt er maar net vanaf. Ben je vaste klant van NS? Of reis je doordeweeks met z’n tweeën? Dan zijn er mogelijk ook andere interessante acties voor je. Via onze prijsvergelijker ontdek je snel welk treinkaartje voor jouw reis het goedkoopst is.

Wat moet ik verder nog weten?
Je mag indien je dat wenst (en indien er treinen rijden) ook na 0:00 uur ‘s nachts terug reizen. Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA, maar niet op de HEMA winkels op NS stations.

This post was last modified on 15 oktober 2017 11:19

Bekijk reacties

 • Dezelfde vraag als de persoon hierboven. Jammer! Ik wilde het kaartje vandaag gebruiken van amsterdam naar groningen retour om kwart over negen. Kopen in de winkel red ik niet meer voor dit tijdstip.

 • Het wordt onnodig moeilijk en duur gemaakt met die verschillende acties, wat een ellende elke keer, maak gewoon een lage standaard prijs NS!

 • vraag me af of je er ook mee mag reizen als je de trein van half 7 in de ochtend pakt want dan rijd je ook buiten de spits om

  • U moet lezen wat er staat en niet wat u zou willen dat er stond. Wanneer u vroeg op reis zou gaan voor een lange reis zit u toch gewoon in de trein op het moment van de spits? En dat wil men liever niet.

  • Bij dit treinkaartje kan dat niet. Soms zijn er wel acties waarbij dat wel kan, maar vaak ook niet.

   • Wat bedoelt u? Met dit e-ticket voor 6:30 uur reizen? Een conducteur kan dan besluiten om een nieuw ticket voltarief uit te schrijven + 50 euro boete. Dat kan formeel. Ik weet niet hoeveel conducteurs het zullen doen, maar het is onzin dat ze u formeel niets kunnen maken als u voor 6:30 uur instapt. Volgens de voorwaarden is het namelijk pas na 9:00 uur geldig.

 • Hallo, is het mogelijk om deze tickets nu te kopen en pas later te verzilveren, zodra ik de daarin en bestemming weet?

  • Ja, dat is mogelijk, dat hoeft pas bij verzilveren en dat kan tot de laatste reisdag.

 • Het voordeel is dat je het boekje bij de Hema thuis kunt betrekken en niet in een vreemde stad per se naar de Hema of Bakker Bart en dergelijken zou moeten op een moment dat het niet zo handig is.

 • Waarom niet gewoon een dagkaart ipv e ticket
  Allemaal dat ingewikkeld gedoe
  Er zijn heeeeeeeeeeeeeel veel mensen die geen internet hebben

   • Heel veel mensen hebben internet, en de meeste mensen kopen ook online. Senioren zijn wel wat terughoudender.

    • Ook al ben ik senior...alsof je dan dom bent....en zit ik iedere dag op t internet....ik vind het zo onhandig dat je een datum moet opgeven en moet uitprinten. Geef toch gewoon een kaartje, klaar!

     • je hoeft helemaal geen datumop voorhand te geven en afprinten hoeft ook niet, je kan laden op app NS of pdf van ticket opslaan op mobiel

 • mensen, neem toch gewoon een voordeeluren abonnement. Zeker voor 60+-ers want die kunnen dan vrije reisdagen bijkopen en dan zit je 7 x per jaar bijna gratis-en-voor-niks de hele dag in de trein. Je hoeft niks voor te bereiden, van te voren aan te schaffen. Gewoon gaan

  • Heb dalvoordeeluren met 7 'vrije' reizen. Gebruik uiteraard die 7 keer wel, maar verder bijna altijd HEMA,Blokker enz. Veel goedkoper als je eens in de 2 weken van Zutphen naar Middelburg heen en weer gaat 😀

   • Uiteraard, als je zo'n lange reis heen en terug op 1 dag moet doen, dan is dat goedkoper. Een enkeltje Amsterdam - Harlingen-haven was zelfs goedkoper met een aanbiedingskaartje dan met 40% korting. Maar voor mensen die dat niet iedere week hoeven te doen, abonnement kopen!

 • Uk vindt dat al die actie ineens moeilijker gemaakt. En niet makelijker. Eerst was er een weg wegwerp kaartje bij alle actie s en nu ? Oneerlijk. Ik ben niet in bezit van alle apparaten. Verplichten ze eigenlijk ook. Ik heb er geen geld voor. Anders zou ik ook een gewoon duur kaartje kopen. Vindt ook dat je zo uitgesloten wordt om deel te maken aan de samen lering. Ouderen eenzaam hoezo Hema kruidvat . Ik hoop dat blokker of albert Hein met iets beter komt. En denkt aan ons vergeten mensen

  • HEMA heeft nooit wegwerpkaartjes aangeboden. Kruidvat wel, de laatste keer niet, maar ik verwacht dat dit bij een eenmalig experiment blijft.

Share

Recent Posts

Arriva wil treindienst (Groningen -) Amsterdam – Parijs, 2x per dag

Arriva wil dagelijks een trein tussen Groningen en Parijs laten rijden. Arriva, de grootste concurrent…

6 uur terug

Nightjet naar Amsterdam geëvacueerd wegens brand in Oostenrijkse tunnel

Vanwege een brand in een tunnel hebben Oostenrijkse hulpdiensten vannacht 151 reizigers uit de Nightjet…

6 uur terug

Boete voor NS vanwege uitgedunde dienstregeling

NS krijgt een maximale boete van 1,5 miljoen euro opgelegd omdat de spoorvervoerder de dienstregeling vorig jaar…

2 dagen terug

Amsterdams treinverkeer voorlopig uit Utrecht geregeld

Sinds maandagmorgen wordt het treinverkeer in en rond Amsterdam vanuit Utrecht geregeld. Deze uitwijklocatie draait stabiel…

2 dagen terug

OVpay nu volledig uitgerold in Nederland

Reizen met het OV kan nu ook in de regio Rotterdam met de bankpas. Vanaf…

2 dagen terug

Eurostar blijft hoop houden op directe trein Amsterdam – Londen

Eurostar blijft met NS, ProRail en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat in gesprek om…

3 dagen terug