X

HEMA Dagretour + Pocketfotoboekje: € 17,50

UPDATE: Er is vanaf 16 oktober 2017 weer een nieuw HEMA treinkaartje te koop.

Er zijn weer goedkope HEMA treinkaartjes! Voor 17.50 euro  een NS dagretour met pocketfotoboekje. De treinkaartjes zijn te koop t/m 27 augustus en te gebruiken t/m 15 oktober. Doordeweeks is reizen na 9:00 uur toegestaan. In het weekend is reizen mag je ook voor 9:00 uur op pad. De treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Printer is niet noodzakelijk.

Info & Bestel

Meestal zit er bij het HEMA treinkaartje een kop koffie, hot dog of een andere versnapering. Maar deze keer is er een andere leuke combinatie: een treinkaartje gecombineerd met een pocketfotoboekje ter waarde van 7 euro.

Hoe werkt het HEMA treinkaartje?
Bij aankoop van deze HEMA aanbieding krijg je een vouchercode. Die vouchercode kun je online verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je op welk traject je gaat reizen. De reis- en verzilverperiode zijn gelijk: tot uiterlijk 15 oktober. Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen. Op het opgegeven traject kun je vervolgens reizen. Na het verzilveren dien je of het treinkaartje uit te printen of te importeren in de NS app op je smartphone.

Mag ik gebruik maken van alle treinen?
Het HEMA-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Dat wil zeggen: alleen in de treinen van deze maatschappijen, en alleen als deze maatschappijen (deels) op de gekozen route actie actief zijn. Je mag geen gebruik maken van de Thalys. Bij de internationale ICE betaal je een toeslag. Dat geldt ook voor de Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam v.v.). Je kunt uiteraard ook met de reguliere intercity of sprinter reizen, dan betaal je geen toeslag. Ook voor de NS International Intercity hoef je niet extra bij te betalen.

Moet ik in- en uitchecken met dit kaartje?
Nee, met het HEMA treinkaartje hoef je niet in- en uitchecken. Wel bevat het e-ticket een barcode / qr-code, waarmee je zo nodig de poortjes op het station mee kunt openen.

Is dit treinkaartje het goedkoopst voor mij?
Dat hangt er maar net vanaf. Ben je vaste klant van NS? Of reis je doordeweeks met z’n tweeën? Dan zijn er mogelijk ook andere interessante acties voor je. Via onze prijsvergelijker ontdek je snel welk treinkaartje voor jouw reis het goedkoopst is.

Wat moet ik verder nog weten?
Je mag indien je dat wenst (en indien er treinen rijden) ook na 0:00 uur ‘s nachts terug reizen. Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA, maar niet op de HEMA winkels op NS stations.

This post was last modified on October 15, 2017, 11:19 am

Treinreiziger.nl (Hildebrand) :

Bekijk reacties (85)

 • Goedenavond,

  Ik be bezig met het bestelling van de dagretour kaartje. Alleen wordt er gevraagd naar een actiecode. Wie kan me helpen waar ik die vandaan kan halen.

  • Nee. Ons advies is pas te verzilveren vlak voor de reisdatum. Na verzilveren kan er niets worden aangepast.

 • Dear all, I have a question. Hope one of you can answer me.
  Can I travel unlimited times in the specified time frame using this ticket?

  • You need choice a route. Its not a day ticket for all the netherlands. Its a day return ticket. What is your plan?

 • Hee,
  Mag je met het mega trein kaartje helemaal niet
  Voor 9 uur reizen? Of alleen niet met spits tijden van half 7 tot 9 uur.
  Zou je wel voor de spits tijd al mogen reizen?

  • Nee, na 9:00 uur. Alleen in het weekend mag je voor 9:00 reizen. Als je ook voor 6:30 uur mag reizen, dan staat dat aangegeven. Bij e-tickets is de regel nu: na 9:00 uur, en geen middagspitsbeperking.

 • Ik heb net op de site van de hema gekeken, maar kan geen aanbieding vinden? Kan iemand misschien helpen?

  Met vriendelijke groet,

  Tom

  • Deze actie is voorbij, ook die van half oktober. Ik ga die tekst verwijderen, om verwarring te beperken.