Home

HEMA Dagretour + Pocketfotoboekje: € 17,50

UPDATE: Er is vanaf 16 oktober 2017 weer een nieuw HEMA treinkaartje te koop.

Er zijn weer goedkope HEMA treinkaartjes! Voor 17.50 euro  een NS dagretour met pocketfotoboekje. De treinkaartjes zijn te koop t/m 27 augustus en te gebruiken t/m 15 oktober. Doordeweeks is reizen na 9:00 uur toegestaan. In het weekend is reizen mag je ook voor 9:00 uur op pad. De treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Printer is niet noodzakelijk.

Info & Bestel

Meestal zit er bij het HEMA treinkaartje een kop koffie, hot dog of een andere versnapering. Maar deze keer is er een andere leuke combinatie: een treinkaartje gecombineerd met een pocketfotoboekje ter waarde van 7 euro.

Hoe werkt het HEMA treinkaartje?
Bij aankoop van deze HEMA aanbieding krijg je een vouchercode. Die vouchercode kun je online verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je op welk traject je gaat reizen. De reis- en verzilverperiode zijn gelijk: tot uiterlijk 15 oktober. Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen. Op het opgegeven traject kun je vervolgens reizen. Na het verzilveren dien je of het treinkaartje uit te printen of te importeren in de NS app op je smartphone.

Mag ik gebruik maken van alle treinen?
Het HEMA-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Dat wil zeggen: alleen in de treinen van deze maatschappijen, en alleen als deze maatschappijen (deels) op de gekozen route actie actief zijn. Je mag geen gebruik maken van de Thalys. Bij de internationale ICE betaal je een toeslag. Dat geldt ook voor de Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam v.v.). Je kunt uiteraard ook met de reguliere intercity of sprinter reizen, dan betaal je geen toeslag. Ook voor de NS International Intercity hoef je niet extra bij te betalen.

Moet ik in- en uitchecken met dit kaartje?
Nee, met het HEMA treinkaartje hoef je niet in- en uitchecken. Wel bevat het e-ticket een barcode / qr-code, waarmee je zo nodig de poortjes op het station mee kunt openen.

Is dit treinkaartje het goedkoopst voor mij?
Dat hangt er maar net vanaf. Ben je vaste klant van NS? Of reis je doordeweeks met z’n tweeën? Dan zijn er mogelijk ook andere interessante acties voor je. Via onze prijsvergelijker ontdek je snel welk treinkaartje voor jouw reis het goedkoopst is.

Wat moet ik verder nog weten?
Je mag indien je dat wenst (en indien er treinen rijden) ook na 0:00 uur ‘s nachts terug reizen. Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA, maar niet op de HEMA winkels op NS stations.

This post was last modified on 15 oktober 2017 11:19

Share

Recent Posts

Nog nooit zoveel treinreizigers naar voetbalkampioenschap

Er is nog nooit zoveel treinverkeer naar een internationaal voetbaltoernooi geweest als tijdens het vrijdag…

2 dagen terug

In beeld: Dit zijn de nieuwe ICE-treinen (in 30 foto’s)

Vanaf 15 juni 2024 is het een feit. De oude ICE-treinen zijn vervangen door nieuwe…

2 dagen terug

NS verwelkomt nieuwe ICE-treinen op de route Amsterdam – Frankfurt

Zaterdag heeft NS-directeur Heike Luiten officieel de nieuwe ICE 3neo in Nederland verwelkomd. De treinen…

2 dagen terug

GVB reageert op kritisch krantenartikel: veiligheid niet in het geding

Het Gemeentelijk Vervoersbedrijf van Amsterdam (GVB) is niet blij met een kritisch artikel van NRC.…

3 dagen terug

NS wil van Nightjet naar Oostenrijk twee aparte treinen maken

NS heeft zich bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM) gemeld om de Nightjet van…

4 dagen terug

Sarah bedacht ideale boekingswebsite voor treintickets: ‘Onervaren reiziger weet niet waar hij aan toe is’

Spoorwegmaatschappijen kunnen veel meer vanuit het perspectief van de reiziger denken als het aankomt op…

4 dagen terug