fbpx

HEMA-treinkaartje (dagretour) € 17,50

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Vanaf maandag 16 oktober tot en met zondag 29 oktober kun je bij HEMA treinkaartjes kopen. Voor slechts 17,50 euro krijg je een dagretour, inclusief HEMA tompouce. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 24 december 2017. Het treinkaartje is beschikbaar als e-ticket en als mobiel ticket. Vanaf 16 oktober ook te koop op HEMA.nl/tickets.

Na aankoop van deze actie ontvang je een vouchercode. Die kun je op elk gewenst moment verzilveren (uiterlijk 24 december). Pas tijdens het verzilveren kies je de reisdatum en reistraject. Het betreft een dagretour. Dat betekent dat het ticket alleen geldig is tussen twee stations naar keuze. Wil je kriskras door Nederland kunnen reizen zonder een traject te moeten kiezen? Dan heb je een Dagkaart nodig, zoals bijvoorbeeld de NS Dagkaart van Actie van de Dag (hier online te koop). Als je een dagretour zoekt voor het weekend. Dan is het NS Seizoensretour juist beter. Voor € 33 euro krijg je dan voor drie seizoenen één kaartje. Omgerekend dus € 11 euro per ticket. Te koop via ns.nl.

Wil je zeker weten of dit het beste treinkaartje voor je is? Gebruik dan onze prijsvergelijker. Onze prijsvergelijker is zelfs genomineerd voor de Blije Reizigersprijs 2017. Wij zouden het erg leuk vinden als je op ons initiatief wilt stemmen. Dit kun je doen door op het 1e initiatief te klikken, en onderaan op de stem knop. Treinreiziger.nl gaat in elk geval door om treinacties te verzamelen, zodat jij zo goedkoop mogelijk kunt reizen.

De HEMA-treinkaartjes (maar ook de meeste andere treinacties) zijn doordeweeks alleen na 9:00 uur te gebruiken. In het weekend zijn er geen beperkingen. Nadat je het treinkaartje verzilverd hebt dien je het treinkaartje uit te printen. Geen printer? Geen nood. Dan kun je het treinkaartje ook tonen op je smartphone. Daarvoor heb je wel de NS-app nodig.

Je kunt in principe alle treinen op het door jouw gekozen traject gebruiken, ongeacht of het een NS-trein is of niet. Je mag alleen geen gebruik maken van Thalys. Bij gebruik van de snelle Intercity Direct moet je tussen Schiphol en Rotterdam Centraal wel een toeslag betalen. Dat geldt ook voor de Duitse ICE.

Veel gestelde vragen over het HEMA-Dagretour

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.

Nee. Dit treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Met een e-ticket ben je niet verplicht in- en uit te checken. Wel heeft het e-ticket een barcode waarmee je indien nodig een gesloten ov-chipkaartpoortje kunt openen. Er zijn speciale chipkaartpoortjes die de barcodes kunnen lezen.

eticketns

Je kunt reizen met bijna elke trein in Nederland reizen. Alleen bij Intercity Direct (de opvolger van de Fyra) tussen Schiphol en Rotterdam en bij de Duitse hogesnelheidstrein ICE dien je een toeslag te betalen. Thalys is uitgesloten. Twijfel je, of je toeslag moet betalen? Op de borden op de perrons staat altijd aangeven als er toeslag verschuldigd is. Ook staat dit vermeld in de NS Reisplanner. Voor de normale intercity’s hoef je nooit een toeslag te betalen.

 • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis
 • Kinderen 4 t/m 11 jaar kunnen beter met een Railrunner reizen, die kost 2,50 euro (prijs 2017).
 • Of: bestel Kids Vrij voor eenmalig 0,01 euro. Een persoonlijke ov-chipkaart voor het kind is dan wel noodzakelijk.
 • Kinderen van 12 jaar en ouder kunnen prima dit treinkaartje gebruiken.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Ja. Sterker nog, tijdens de aankoop kun je nog geen reisdatum kiezen. Na aankoop krijg je een vouchercode. Die kun je op elk gewenst moment inwisselen, zolang de treinkaartjes geldig zijn. Pas bij het verzilveren van de vouchercode op NS.nl geef je aan op welke dag je gaat reizen en wie er van het treinkaartje gebruik maakt. Hier kun je de couponcode inwisselen.

Thalys: Deze treinactie is NIET geldig in de Thalys.
Intercity Direct: De Intercity Direct is de speciale trein die via de hogesnelheidslijn rijdt. Deze trein verbind Amsterdam via Schiphol en Rotterdam met Breda. Je kunt van deze trein gebruik maken, maar op het traject Schiphol – Rotterdam (en v.v.) is een toeslag verplicht en die is niet inbegrepen. De toeslag moet voor instappen worden gekocht en bedraagt 2,40 euro per persoon per enkele reis. De toeslag is te koop op ns.nl en bij de kaartautomaat op het station. Als je een ov-chipkaart hebt kun je de toeslag ook laden op de ov-chipkaart op het perron. Wil je geen toeslag betalen? Dan kun je gebruik maken van de reguliere intercity. Daarvoor geldt geen toeslag. Die doet er wel langer over.
ICE: ICE is de Duitse hogesnelheidstrein die Amsterdam met Frankfurt en Basel verbind. In Nederland stopt de trein in Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem. Je kunt binnen Nederland gebruik maken van de ICE, mits je vooraf een toeslagkaartje koopt a 2,40 euro per persoon per enkele reis. De ICE rijdt slechts enkele keren per dag. De gewone intercity is gewoon toeslagvrij en verbind deze plaatsen circa 4x per uur. Je kunt dus prima een paar minuten wachten en toeslagvrij reizen.
Intercity Brussel en Intercity Berlijn: Het treinkaartje is binnen Nederland gewoon geldig in de intercity Amsterdam – Brussel en in de trein Amsterdam – Berlijn. Als je de grens wil passeren heb je uiteraard een extra treinkaartje nodig.

Ja. Je mag op de door jouw gekozen route heen en terug reizen. Ongeacht of je wel of niet hoeft over te stappen.

Ja, mits je wel reist tussen het gekozen vertrek- en eindbestemming. Als je bijvoorbeeld kiest voor de route Delfzijl – Utrecht, kun je de reis prima onderbreken in bijvoorbeeld Groningen, Zwolle of Amersfoort. Maar je kunt niet opeens via bijvoorbeeld Leeuwarden, Deventer of Amsterdam reizen. Dat ligt niet op de gekozen route.

144 gedachten aan “HEMA-treinkaartje (dagretour) € 17,50”

 1. Sanne schreef:

  Hallo. Kan ik ook met deze treinticket van B.v. Groningen naar Valkenburg en weer terug op dezelfde dag?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, dat kan. Dan kies je dus het traject Groningen – Valkenburg.

 2. Sacha schreef:

  Kan ik deze aanbieding alleen in de winkel kopen of ook online op de site van Hema?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ook op de site van de HEMA, vanaf morgen.

 3. sandra schreef:

  Ik las ergens dat de treinkaartjes van 6.30-9.00 niet geldig zijn, als ik voor 6.30 vertrek kan ik dan wel dit ticket kopen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Er zijn soms treinkaartjes waarbij dat kan en dan vermelden we dat ook. Maar dat kan hier niet. Als er staat geldig na 9:00 uur, dan is dat ook de enige optie.

 4. m van leeuwen schreef:

  is het mogenlijk een 1e klas kaartje te kopen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dit treinkaartje is zover bekend alleen in 2e klas uitvoering aanwezig. 1e klas reizen? Dan kun je van dit kaartje gebruik maken. http://www.treinreiziger.nl/dagretour-spoordeelwinkel/

 5. F. G. Bosma schreef:

  Kanik ook een via kaartje aanschaffen. In mijn geval Leeuwarden via den bosch naar Zaltbommel en weer terug.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, dat kan niet. Dan kun je de NS Dagkaart van Actie van de Dag het beste kopen. http://www.treinreiziger.nl/ns-dagkaart-actievandedag/

 6. Jeannette schreef:

  Hoe laat kan ik online het kaartje kopen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Even afwachten. Misschien al direct vanaf middernacht.

 7. Omayra schreef:

  Wens op de hoogte te blijven van alle treinkaarten aanbiedingen.

 8. Guido schreef:

  Waarom is deze NS dagkaart inclusief een tompouce ? Is dit ook zonder te koop,dus gewoon de NS dagkaart ?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dit is GEEN dagkaart, maar dagretour. Er is een dagkaart te koop zonder tompouce, maar die is duurder (20,50 euro). Verder kan de HEMA het beste beantwoorden waarom ze er een tompouce bijdoen.

 9. antonio schreef:

  ik heb geen printer ,hoe moet ik in de ns app gebruiken ? is ergens te zien de stapen de ik moet volgen ? avb gr. antonio

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   U kunt in de play store zoeken op “NS Reisplanner”.

   1. antonio schreef:

    dankje ,ja dat heb ik al, en dan? moet ik foto maken of ? gr antonio

    1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

     Dan kunt u beste deze video even bekijken. https://youtu.be/cruSk42VZLM

    2. antonio schreef:

     vriendelijk bedankt , fijne dag , groetjes Antonio

 10. Jeannette schreef:

  Vanaf Hoe laat kan ik het kaartje online kopen?

 11. Jeannette schreef:

  Vanaf Hoe laat kan ik het treinkaartje online kopen?

 12. Els Verweij schreef:

  ik koop de aanbieding op 29 oktober en laat hem liggen tot 22 dec. Wil hem dan uitprinten op deze dag. Kan dat?
  lees het graag

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja. U kunt reizen & verzilveren t/m 24 december, dus ook op 22 december. En u kunt ook op de dag van reizen pas uitprinten.

  2. Jamyang schreef:

   with this ticket can i travel to Leeuwarden from Barneveld Centrum where i have to change 2 trains?
   The ticket is valid for 1 day?

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Yes that’s Possible. And yes it is valid for one day.

 13. Kaylee schreef:

  Kan ik bijvoorbeeld opgeven dat ik naar Amsterdam Centraal ga en dan bij Amsterdam Zuid eruit stap, maar wel weer terug ga vanaf Amsterdam Centraal naar mijn begin station?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, alleen één beginpunt en één eindpunt. Je mag wel de reis onderbreken, maar alleen reizen volgens de route van de reisplanner. Ik denk dat als je van Amsterdam Centraal vertrekt normaal gesproken niet langs Amsterdam Zuid reist. Dus dan kan je daar niet onderbreken / langs komen.

 14. Art schreef:

  Zijn deze kaartjes ook gewoon bij de Hema winkels te krijgen of alleen online?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Ze worden ook in de winkels verkocht maar niet in de winkels op stations

 15. Femke schreef:

  Hallo
  Ik ga morgen met de trein vanuit leeuwarden naar snaar sliedrecht en van sliedrecht maar dan maakt het toch niet uit of ik via utrecht of rotterdam reis met deze ticket.

  Groeten femke

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Je mag alle routes nemen die de NS reisplanner adviseert.

 16. Wendy schreef:

  Kan je ook een tussenstop maken met dit kaartje? Dus een ticket Arnhem-Amsterdam, maar kan je dan ook een paar uur in Utrecht verblijven om daarna de reis te vervolgen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het genoemde voorbeeld is mogelijk. Je mag alleen een tussenstop maken op de route.

 17. luckycheung schreef:

  wat gebeurt als je geen app en printer heb

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dan moet je wachten tot een andere aanbieding

 18. gertie schreef:

  ja ismooi maar dat uit printen altydnieuwe inkt en vind tzo lastigkan tniet normaal ook vooroudere moeilyk

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is waar maar er blijven ook acties komen met wegwerp kaartjes. Als je het kaartje laad op je smartphone hoef je hem niet uit te printen

 19. constancve schreef:

  wanneer krijg ik mijn voucher, ik heb besteld, maar nog niks in de mail

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Die zal binnen een half uur binnen moeten zijn, anders even bellen met de HEMA klantenservice

 20. constancve schreef:

  nu heb ik mijn voucher, maar kan n iet verzilveren. Zegt dat deze code nog niet geldig is

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is vreemd wordt de Vouchercode niet geaccepteerd? Of is vandaag als reisdatum niet te selecteren? Het beste is eigenlijk om contact op te nemen met de NS klantenservice. Ik ben wel benieuwd naar hun reactie.

 21. jolanda schreef:

  mag ik van best naar eindhoven en van eindhoven naar maastricht omdat ik van best niet rechtstreeks naar maastricht kan?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is geen probleem. Je hoeft niet perse een directe trein te hebben en nemen. Zolang je maar wel de directe route neemt. Van Best via Eindhoven naar Maastricht kan prima. Maar bijvoorbeeld van Best via Utrecht naar Maastricht kan niet.

 22. Denise schreef:

  Is dit kaartje ook geldig naar Antwerpen vanaf Rotterdam

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee alleen binnen Nederland

 23. Sandra schreef:

  Als je van Barneveld naar Haarlem gaat, stap je over bij Amersfoort en Amsterdam. Mag je daar dan ook een stop maken? Of moet je met een dagretour rechtstreeks naar je eindbestemming gaan?

  1. Sandra schreef:

   En moet je dan per se naar Haarlem gaan of kan je stoppen bij Amsterdam en weer terug gaan?

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    De route Barneveld – Haarlem gaat via Amsterdam Centraal. Dan mag je de reis daar ook onderbreken. Het is voor de conducteur verder niet zichtbaar of je wel of niet in Haarlem bent geweest. Met een e-ticket ben je namelijk niet verplicht om in te checken en is voor de conducteur niet te zien waar je het ticket hebt gescand.

 24. Anita schreef:

  Hallo, als ik naar een evenement wil die in het weekend plaatsvindt van 23:00-8:00 uur, ben ik dan verplicht 2 van deze kaartjes daarvoor te gebruiken?
  Ik wil zaterdagavond na 23:00 uur vertrekken en de volgende dag in de ochtend weer terugreizen. Graag uw antwoord

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat klopt tenminste als u van deze aanbieding gebruik wilt maken. Er is een betere aanbieding: twee enkele reizen voor 20,50. U kunt deze aanbieding vinden via de prijsvergelijker (http://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker) zoekt naar een enkele reis of via het maand overzicht van alle goedkope treinkaartjes van oktober.

 25. Marjan schreef:

  Vraag: kan ik deze actie gebruiken om van Amsterdam Amstel naar Utrecht te gaan, daar de dag te besteden, dan van Utrecht naar Eindhoven en dan van Eindhoven terug naar Amsterdam Amstel. Met andere woorden, beginpunt Amsterdam Amstel, eindpunt Eindhoven.

 26. Edwin Claessen schreef:

  VRAAG: Kan ik met dit kaartje op zondag van station Ede-Wageningen naar Amsterdam centraal reizen?
  en ook de zelfde avond weer terug?

  of is dat niet mogelijk? de trein gaat namelijk via Utrecht. 9292.nl aan geeft aan dat ik daar moet overstappen.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat mag, geen probleem. Overstappen mag.

 27. adeline schreef:

  optie dus om vanuit tilburg naar ziggo dome te gaan en weer retour ik moet wel overstappen, in utrecht maar dat is geen probleem dus begrijp ik ..

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Overstappen is geen probleem inderdaad.

 28. Willie schreef:

  Vraag. is het toegestaan om binnen het gekozen traject meerdere malen heen en weer te reizen. Bvb geselecteerde traject Den Haag CS – Amsterdam Zuid. ‘s-ochtends van Den Haag naar Leiden en terug en dan ‘s-avonds van Den Haag naar Amsterdam zuid en terug.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee dat is formeel niet toegestaan, al is het moeilijk tot niet te controleren.

 29. amadou schreef:

  deze moet ik activiren

 30. Esther Foppen schreef:

  Hoe vast zit je aan dat na 9:00uur?
  Als ik op tijd wil zijn in Duivendrecht moet ik de trein van 8:51uur hebben vanuit Harderwijk..

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   9 uur is 9 uur. Als u voor 9 uur wilt vertrekken heeft u een voltarief treinkaartje nodig tot het eerste station waar de trein om of na 9 uur vertrekt

 31. Karin schreef:

  Kan mijn zoon hiermee van Breda naar Eindhoven terwijl er door spoorwerkzaamheden geen treinen rijden tussen Tilburg en Boxtel, daar worden bussen ingezet.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, ook geldig in treinvervangend vervoeder.

 32. Alie schreef:

  Stel ik neem zo’n dagretour van Leeuwarden naar Zandvoort. Kan ik dan in Amsterdam een tussenstop maken om bv. naar een museum te gaan (in A’dam moet ik dan wel in en uit checken)en daarna doorreizen naar Zandvoort?

 33. Rene schreef:

  Goedendag, kan ik met dit kaartje van buitenpost naar zwolle reizen

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, uiteraard.

 34. Duco schreef:

  Als ik dit kaartje koop en rond 18:00 uur vertrek, kan ik dan de dag daarna nog retour rijden naar de plaats van afkomst (na 9:00 natuurlijk). oftewel: is dit kaartje 24 uur geldig?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, niet 24 uur, 1 kalenderdag. Koop anders twee enkele reizen voor 20.50.

 35. bram schreef:

  vraag: is het wel mogelijk om in de vakantie (herfstvakantie dit geval), te vertrekken voor 9uur?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee. Alleen in het weekend.

 36. Gerrit schreef:

  Is het kaartje ook geldig voor Ariva?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja.

 37. Anne schreef:

  Moet deterugreis voor 16.00 uur zijn?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, bij sommige kaartjes mag het niet, maar dan staat het erbij.

 38. Barry schreef:

  Hoe krijg ik nu m’n tompouce? :p

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik vermoed dat er een vouchercode voor bij zit, ik heb hem zelf niet gekocht, anders even aan de HEMA vragen.

 39. Gary schreef:

  Welke NS app heb je hiervoor nodig?
  En moet je hier een ov chipkaart hebben?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   NS Reisplanner app. OV-chipkaart heb je niet nodig. Sterker nog, als je hem hebt: niet gebruiken.

 40. Anne schreef:

  Kan deze treinkaart ook gebruikt worden om van Apeldoorn (met als tussenstop Gouda) naar Zoetermeer te reizen?

  1. Anne schreef:

   Ik moet dan namelijk overstappen op Gouda

   1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

    Ja hoor. Overstappen binnen je traject mag gewoon.

 41. michiel schreef:

  hallo

  om welke tijden kan ik met dit kaartje reizen

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat staat toch aangegeven in dit artikel? Doordeweeks na 9:00 uur, in het weekend ook ervoor. Tot de laatste trein.

 42. alie schreef:

  Stel ik neem zo’n dagretour van Leeuwarden naar Zandvoort. Kan ik dan in Amsterdam een tussenstop maken om bv. naar een museum te gaan (in A’dam moet ik dan wel in en uit checken bij de poortjes)en daarna doorreizen naar Zandvoort?
  (deze vraag heb ik al eerder gesteld, maar helaas nog geen antwoord gekregen)

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik zie dat ik uw vraag vergeten ben. We beantwoorden graag vragen waarop we een antwoord weten (ook al is het eigenlijk niet onze taak). Maar uw voorbeeld mag. U kunt gewoon de barcode gebruiken. De reis onderbreken mag, mits u dat doet binnen het gekozen traject. Dat is in uw situatie het geval. Inmiddels is deze vraag toegevoegd aan de meest gestelde vragen.

 43. Steigerbasel schreef:

  Hallo, can i use my mobile phone as Ticket or do I have to print it on paper? I have no printer and it is more Ecological. Thank you very much for your answer.
  GROETJES,
  steigerbasel

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Yes, with your mobile it’s possible, but you need the NS Reisplanner app (only for Android and iphone/iOS)

 44. Hester schreef:

  Kan je met de Hema dagretour ook in de bus reizen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Zie de veel gestelde vragen: Nee, mag niet.

 45. Anoniem schreef:

  Mag ik de trein van 8.58 nemen met het hema treinkaartje

 46. Winny schreef:

  Mag ik om 8.58 vertrekken met het hema treinkaartje?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, formeel niet. Bij e-tickets wordt er geen 5 minuten marge gerekend, zoals bij wegwerptickets.

 47. Flora schreef:

  Hoi treinreiziger, is het mogelijk om vanuit Eindhoven naar venlo te reizen met dit kaartje, via utrecht? Alvast bedankt!

 48. Linda schreef:

  Hoi,

  kan ik met dit kaartje op vrijdag de heenreis en op zaterdag de terugreis? Is binnen 24uur?

 49. Paul schreef:

  Ha,
  ik heb een dagkaart Den Haag CS -Eindhoven gekocht, maar ik had (achteraf) Eindhoven-De Strijp moeten kopen. Is dit een probleem, of kan ik met mijn kaart doorreizen naar de Strijp?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Dat zou geen probleem moeten vormen omdat Eindhoven De Strijp op het traject ligt

   1. Paul schreef:

    Bij het verzilveren kon ik Eindhoven Strijp invullen, dus opgelost.

 50. Nelleke schreef:

  Ik wil met een Hemakaartje van Geldrop naar Maastricht via station Eindhoven, omdat ik daar dan de Intercity kan nemen. Mag dat?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Nee omreizen mag niet kunt wel in Weert stappen op de Intercity.

 51. Popje schreef:

  Is mobiel ticket zoals degene die ik altijd koop?
  Gewoon een kaartje en de trein in.
  Of moet ik dit ook uitprinten met de route

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Dit kaartje is inderdaad beschikbaar als mobiel ticket. Het is gebonden aan het gekozen traject.

 52. H.J. van den Berg schreef:

  Waar is mijn email met de e-ticket zodat ik het voucher coupon code kan verzilveren? Ik heb betaald maar krijg geen ticket????????

 53. H.J. van den Berg van Schie schreef:

  Waar is mijn e-ticket die ik heb betaald? Ik heb een voucher maar kom niet in een volgend veld waar ik de code kan invoeren.

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Waar probeert u de Vouchercode te verzilveren? Anders kunt u het beste contact opnemen met de Nederlandse spoorwegen of de HEMA.

 54. Anoniem schreef:

  Ik ga binnenkort naar Nijmegen. Ik moet 1keer overstappen in Arnhem en dan naar Nijmegen kan dat ook?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Ja. Zie de veel gestelde vragen.

 55. Anoniem schreef:

  Ik wil een NS-wandeling maken van Driebergen-Zeist naar Maarn. Mag ik op de heenreis uitstappen bij Driebergen-Zeist, wandelen naar Maarn, en vanaf Maarn weer terug naar huis, als ik reis vanaf Utrecht en als eindpunt Maarn kies?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, dat kan. Je mag je reis onderbreken en het is verder niet te achterhalen of je wel of niet naar je eindbestemming bent gereisd.

 56. marielle schreef:

  Kan ik met deze treinticket ook bijv op zaterdag heen en op zondag terug?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, het is een dagretour. Je kunt wel de twee enkele reizen van 20.50 gebruiken (te vinden via onze prijsvergelijker: http://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker

 57. Anoniem schreef:

  Als ik van Amsterdam naar Vlaardingen reis dan is dat het snelst met de intercity direct en dien je dus een toeslag te betalen. Hoe gaat dat in zijn werk. Daarnaast reist er een kind onder de 12 jaar mee. We hebben beide een persoonlijke OV kaart (zonder abonnement o.i.d.).

  Ik hoor graag wat de opties zijn.

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   U reist in principe op het HEMA kaartje (vanaf Schiedam), zonder gebruik te maken van uw eigen OV-chipkaart. Alleen op Rotterdam Centraal gebruikt u op het perron van de intercity direct uw OV-chipkaart bij de rode toeslagzuil om de toeslag te betalen. Als u dat niet wenst koopt u op NS.nl vooraf het toeslagkaartje (eticket). Kinderen t/m 11 jaar hoeven geen toeslag te betalen voor intercity direct. U kunt overigens bijna gratis Kids Vrij aanschaffen, dan hoeft u ook geen Railrunner te kopen.

 58. Anoniem schreef:

  Ik zou graag weg vanaf amsterdam lelylaan naar rotterdam maar ik moet dan overstappen op Schiphol. Mag ik overstappen met een dagretour?

 59. Anoniem schreef:

  Ik zou graag weg vanaf amsterdam lelylaan naar rotterdam maar ik moet dan overstappen op Schiphol. Mag ik overstappen met een dagretour?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Jazeker. Zie ook de veel gestelde vragen 🙂

 60. Anoniem schreef:

  Wanneer ontvang ik mijn tompouce?

 61. Rene schreef:

  Ik heb mijn ticket uitgeprint maar de letters blijven iets vaag. Wel leesbaar. Is dit erg? Ligt niet aan de inkt maar aan het letter type.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ik kan het natuurlijk moeilijk beoordelen vanaf hier, maar ik verwacht er geen problemen mee.

 62. Anoniem schreef:

  Is het mogelijk om met dit treinkaartje van Brussel Airport naar Schiphol te reizigen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, alleen een treinreis binnen Nederland.

 63. anoniem schreef:

  Hoe kan het dat je voor 1x dagretour a 17.50 euro kiest en voor twee betaald, dus 35 euro? krijg dus ook twee vouchers, maar wil maar 1 kaartje, hoe los ik dit op?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dan heeft u per abuis twee keer het artikel toegevoegd in uw winkelwagen. Het beste wat u kan doen is de HEMA Klantenservice opbellen en even kijken of ze iets voor u kunnen betekenen. Formeel worden ze in elk geval niet omgeruild.

 64. Marie schreef:

  Mag je met dit kaartje tussen 16 uur en 18.00 uur reizen?

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Ja. Als dat niet mag, dan vermelden wij het.

 65. Michal schreef:

  I choose den haag hs-eindhoven, with that ticket can I also came back(same day) eindhoven-den haag or had to buy one more ticket?

  Do i need to checkin and checkout if i had ticket in ns Reisplanner app on my iPad. I would travel with iPad ofcourse?

  Thanks, best regards,
  Michal

  1. Hildebrand Treinreiziger.nl schreef:

   Yes it is a Same Day Return ticket. And iPad: yes i think its not a problem if you can show it in the app.

 66. Jennita schreef:

  Ik heb geen iDeal.
  Is het mogelijk treinkaartjes in de winkel, bijvoorbeeld op Schiphol te kopen?

 67. Pom schreef:

  Hallo,
  Kan ik ns app met ipad gebruiken?
  Alvast bedankt daarvoor.

 68. Jan Heuves schreef:

  L.S.

  Heb zojuist een ticket besteld en betaald, maar ik heb nog geen mail ontvangen met daarin het voucher?
  Hoe lang duurt het voordat ik deze ontvang?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat hoort binnen 30 minuten. Anders even de HEMA klantenservice bellen, en de betaalgegevens bij de hand houden.

 69. Sarah schreef:

  Hallo,

  Ik wil volgende week zondag graag naar Beverwijk… maar dan moet ik vanuit Alkmaar overstappen naar Beverwijk is dat mogelijk? Met een dag retour van Hema? Of is dat maar naar 1 station?

  Vriendelijke groet,

  Sarah

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Excuus voor het late antwoord. Dat kan, zie ook de veel gestelde vragen. Het HEMA kaartje wordt echter niet meer verkocht. Nu kun je het AH treinkaartje kopen.

  2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Overstappen is geen probleem. Zie de veel gestelde vragen.

 70. Anoniem schreef:

  Kan ik het kaartje ook gebruiken in de R-net bussen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee. Niet geldig in de bus. Zie veel gestelde vragen.

 71. Anya schreef:

  Hallo, Ik heb de dagkaart betaald maar geen voucher ontvangen.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Even contact opnemen met de HEMA klantenservice. Dat kun je het beste telefonisch doen, en zorg dat je de betaalgegevens bij de hand hebt.

 72. jette schreef:

  mijn trein gaat om 2 voor 9, kan ik dan wel gewoon met de trein gaan

 73. Renate von Weersch schreef:

  Ik heb het treinkaartje verzilverd maar nu ben ik ziek en wil een andere dag gaan. Kan ik dit nig veranderen?

 74. Renate von Weersch schreef:

  Ik heb het treinkaartje verzilverd maar nu ben ik ziek en wil een andere dag gaan. Kan dat nog?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, helaas is het niet te wijzigen.

 75. Anoniem schreef:

  Het kaartje moet je voor 24 december verzilveren maar mag de reis datum wel voorbij de 24 ste liggen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, helaas niet.

 76. Linde schreef:

  Als ik vandaag als datum op mijn geprinte ticket had gekozen,maar ik ben verhinderd, kan ik dit nog cancellen en omwisselen voor een andere datum tot de 24e?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *