fbpx

HEMA-treinkaartje (dagretour) € 17,50

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Vanaf maandag 16 oktober tot en met zondag 29 oktober kun je bij HEMA treinkaartjes kopen. Voor slechts 17,50 euro krijg je een dagretour, inclusief HEMA tompouce. De goedkope treinkaartjes zijn te gebruiken t/m 24 december 2017. Het treinkaartje is beschikbaar als e-ticket en als mobiel ticket. Vanaf 16 oktober ook te koop op HEMA.nl/tickets.

Na aankoop van deze actie ontvang je een vouchercode. Die kun je op elk gewenst moment verzilveren (uiterlijk 24 december). Pas tijdens het verzilveren kies je de reisdatum en reistraject. Het betreft een dagretour. Dat betekent dat het ticket alleen geldig is tussen twee stations naar keuze. Wil je kriskras door Nederland kunnen reizen zonder een traject te moeten kiezen? Dan heb je een Dagkaart nodig, zoals bijvoorbeeld de NS Dagkaart van Actie van de Dag (hier online te koop). Als je een dagretour zoekt voor het weekend. Dan is het NS Seizoensretour juist beter. Voor € 33 euro krijg je dan voor drie seizoenen één kaartje. Omgerekend dus € 11 euro per ticket. Te koop via ns.nl.

Wil je zeker weten of dit het beste treinkaartje voor je is? Gebruik dan onze prijsvergelijker. Onze prijsvergelijker is zelfs genomineerd voor de Blije Reizigersprijs 2017. Wij zouden het erg leuk vinden als je op ons initiatief wilt stemmen. Dit kun je doen door op het 1e initiatief te klikken, en onderaan op de stem knop. Treinreiziger.nl gaat in elk geval door om treinacties te verzamelen, zodat jij zo goedkoop mogelijk kunt reizen.

De HEMA-treinkaartjes (maar ook de meeste andere treinacties) zijn doordeweeks alleen na 9:00 uur te gebruiken. In het weekend zijn er geen beperkingen. Nadat je het treinkaartje verzilverd hebt dien je het treinkaartje uit te printen. Geen printer? Geen nood. Dan kun je het treinkaartje ook tonen op je smartphone. Daarvoor heb je wel de NS-app nodig.

Je kunt in principe alle treinen op het door jouw gekozen traject gebruiken, ongeacht of het een NS-trein is of niet. Je mag alleen geen gebruik maken van Thalys. Bij gebruik van de snelle Intercity Direct moet je tussen Schiphol en Rotterdam Centraal wel een toeslag betalen. Dat geldt ook voor de Duitse ICE.

Veel gestelde vragen over het HEMA-Dagretour

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.

Nee. Dit treinkaartje wordt geleverd als e-ticket. Met een e-ticket ben je niet verplicht in- en uit te checken. Wel heeft het e-ticket een barcode waarmee je indien nodig een gesloten ov-chipkaartpoortje kunt openen. Er zijn speciale chipkaartpoortjes die de barcodes kunnen lezen.

eticketns

Je kunt reizen met bijna elke trein in Nederland reizen. Alleen bij Intercity Direct (de opvolger van de Fyra) tussen Schiphol en Rotterdam en bij de Duitse hogesnelheidstrein ICE dien je een toeslag te betalen. Thalys is uitgesloten. Twijfel je, of je toeslag moet betalen? Op de borden op de perrons staat altijd aangeven als er toeslag verschuldigd is. Ook staat dit vermeld in de NS Reisplanner. Voor de normale intercity’s hoef je nooit een toeslag te betalen.

  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar kunnen beter met een Railrunner reizen, die kost 2,50 euro (prijs 2017).
  • Of: bestel Kids Vrij voor eenmalig 0,01 euro. Een persoonlijke ov-chipkaart voor het kind is dan wel noodzakelijk.
  • Kinderen van 12 jaar en ouder kunnen prima dit treinkaartje gebruiken.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Ja. Sterker nog, tijdens de aankoop kun je nog geen reisdatum kiezen. Na aankoop krijg je een vouchercode. Die kun je op elk gewenst moment inwisselen, zolang de treinkaartjes geldig zijn. Pas bij het verzilveren van de vouchercode op NS.nl geef je aan op welke dag je gaat reizen en wie er van het treinkaartje gebruik maakt. Hier kun je de couponcode inwisselen.

Thalys: Deze treinactie is NIET geldig in de Thalys.
Intercity Direct: De Intercity Direct is de speciale trein die via de hogesnelheidslijn rijdt. Deze trein verbind Amsterdam via Schiphol en Rotterdam met Breda. Je kunt van deze trein gebruik maken, maar op het traject Schiphol – Rotterdam (en v.v.) is een toeslag verplicht en die is niet inbegrepen. De toeslag moet voor instappen worden gekocht en bedraagt 2,40 euro per persoon per enkele reis. De toeslag is te koop op ns.nl en bij de kaartautomaat op het station. Als je een ov-chipkaart hebt kun je de toeslag ook laden op de ov-chipkaart op het perron. Wil je geen toeslag betalen? Dan kun je gebruik maken van de reguliere intercity. Daarvoor geldt geen toeslag. Die doet er wel langer over.
ICE: ICE is de Duitse hogesnelheidstrein die Amsterdam met Frankfurt en Basel verbind. In Nederland stopt de trein in Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal en Arnhem. Je kunt binnen Nederland gebruik maken van de ICE, mits je vooraf een toeslagkaartje koopt a 2,40 euro per persoon per enkele reis. De ICE rijdt slechts enkele keren per dag. De gewone intercity is gewoon toeslagvrij en verbind deze plaatsen circa 4x per uur. Je kunt dus prima een paar minuten wachten en toeslagvrij reizen.
Intercity Brussel en Intercity Berlijn: Het treinkaartje is binnen Nederland gewoon geldig in de intercity Amsterdam – Brussel en in de trein Amsterdam – Berlijn. Als je de grens wil passeren heb je uiteraard een extra treinkaartje nodig.

Ja. Je mag op de door jouw gekozen route heen en terug reizen. Ongeacht of je wel of niet hoeft over te stappen.

Ja, mits je wel reist tussen het gekozen vertrek- en eindbestemming. Als je bijvoorbeeld kiest voor de route Delfzijl – Utrecht, kun je de reis prima onderbreken in bijvoorbeeld Groningen, Zwolle of Amersfoort. Maar je kunt niet opeens via bijvoorbeeld Leeuwarden, Deventer of Amsterdam reizen. Dat ligt niet op de gekozen route.

0 0 stemmen
Artikel waardering
144 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sanne
6 jaren geleden

Hallo. Kan ik ook met deze treinticket van B.v. Groningen naar Valkenburg en weer terug op dezelfde dag?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sanne

Ja, dat kan. Dan kies je dus het traject Groningen – Valkenburg.

Sacha
6 jaren geleden

Kan ik deze aanbieding alleen in de winkel kopen of ook online op de site van Hema?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sacha

Ook op de site van de HEMA, vanaf morgen.

sandra
6 jaren geleden

Ik las ergens dat de treinkaartjes van 6.30-9.00 niet geldig zijn, als ik voor 6.30 vertrek kan ik dan wel dit ticket kopen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  sandra

Er zijn soms treinkaartjes waarbij dat kan en dan vermelden we dat ook. Maar dat kan hier niet. Als er staat geldig na 9:00 uur, dan is dat ook de enige optie.

m van leeuwen
6 jaren geleden

is het mogenlijk een 1e klas kaartje te kopen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  m van leeuwen

Dit treinkaartje is zover bekend alleen in 2e klas uitvoering aanwezig. 1e klas reizen? Dan kun je van dit kaartje gebruik maken. http://www.treinreiziger.nl/dagretour-spoordeelwinkel/

F. G. Bosma
6 jaren geleden

Kanik ook een via kaartje aanschaffen. In mijn geval Leeuwarden via den bosch naar Zaltbommel en weer terug.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  F. G. Bosma

Nee, dat kan niet. Dan kun je de NS Dagkaart van Actie van de Dag het beste kopen. http://www.treinreiziger.nl/ns-dagkaart-actievandedag/

Jeannette
6 jaren geleden

Hoe laat kan ik online het kaartje kopen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jeannette

Even afwachten. Misschien al direct vanaf middernacht.

Omayra
6 jaren geleden

Wens op de hoogte te blijven van alle treinkaarten aanbiedingen.

Guido
6 jaren geleden

Waarom is deze NS dagkaart inclusief een tompouce ? Is dit ook zonder te koop,dus gewoon de NS dagkaart ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Guido

Dit is GEEN dagkaart, maar dagretour. Er is een dagkaart te koop zonder tompouce, maar die is duurder (20,50 euro). Verder kan de HEMA het beste beantwoorden waarom ze er een tompouce bijdoen.

antonio
6 jaren geleden

ik heb geen printer ,hoe moet ik in de ns app gebruiken ? is ergens te zien de stapen de ik moet volgen ? avb gr. antonio

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  antonio

U kunt in de play store zoeken op “NS Reisplanner”.

antonio
6 jaren geleden

dankje ,ja dat heb ik al, en dan? moet ik foto maken of ? gr antonio

antonio
6 jaren geleden

vriendelijk bedankt , fijne dag , groetjes Antonio

Jeannette
6 jaren geleden

Vanaf Hoe laat kan ik het kaartje online kopen?

Jeannette
6 jaren geleden

Vanaf Hoe laat kan ik het treinkaartje online kopen?

Els Verweij
6 jaren geleden

ik koop de aanbieding op 29 oktober en laat hem liggen tot 22 dec. Wil hem dan uitprinten op deze dag. Kan dat?
lees het graag

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Els Verweij

Ja. U kunt reizen & verzilveren t/m 24 december, dus ook op 22 december. En u kunt ook op de dag van reizen pas uitprinten.

Jamyang
6 jaren geleden
Antwoord aan  Els Verweij

with this ticket can i travel to Leeuwarden from Barneveld Centrum where i have to change 2 trains?
The ticket is valid for 1 day?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jamyang

Yes that’s Possible. And yes it is valid for one day.

Kaylee
6 jaren geleden

Kan ik bijvoorbeeld opgeven dat ik naar Amsterdam Centraal ga en dan bij Amsterdam Zuid eruit stap, maar wel weer terug ga vanaf Amsterdam Centraal naar mijn begin station?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Kaylee

Nee, alleen één beginpunt en één eindpunt. Je mag wel de reis onderbreken, maar alleen reizen volgens de route van de reisplanner. Ik denk dat als je van Amsterdam Centraal vertrekt normaal gesproken niet langs Amsterdam Zuid reist. Dus dan kan je daar niet onderbreken / langs komen.

Art
6 jaren geleden

Zijn deze kaartjes ook gewoon bij de Hema winkels te krijgen of alleen online?

Femke
6 jaren geleden

Hallo
Ik ga morgen met de trein vanuit leeuwarden naar snaar sliedrecht en van sliedrecht maar dan maakt het toch niet uit of ik via utrecht of rotterdam reis met deze ticket.

Groeten femke

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Femke

Je mag alle routes nemen die de NS reisplanner adviseert.

Wendy
6 jaren geleden

Kan je ook een tussenstop maken met dit kaartje? Dus een ticket Arnhem-Amsterdam, maar kan je dan ook een paar uur in Utrecht verblijven om daarna de reis te vervolgen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wendy

Het genoemde voorbeeld is mogelijk. Je mag alleen een tussenstop maken op de route.

luckycheung
6 jaren geleden

wat gebeurt als je geen app en printer heb

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  luckycheung

Dan moet je wachten tot een andere aanbieding

gertie
6 jaren geleden

ja ismooi maar dat uit printen altydnieuwe inkt en vind tzo lastigkan tniet normaal ook vooroudere moeilyk

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  gertie

Dat is waar maar er blijven ook acties komen met wegwerp kaartjes. Als je het kaartje laad op je smartphone hoef je hem niet uit te printen

constancve
6 jaren geleden

wanneer krijg ik mijn voucher, ik heb besteld, maar nog niks in de mail

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  constancve

Die zal binnen een half uur binnen moeten zijn, anders even bellen met de HEMA klantenservice

constancve
6 jaren geleden

nu heb ik mijn voucher, maar kan n iet verzilveren. Zegt dat deze code nog niet geldig is

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  constancve

Dat is vreemd wordt de Vouchercode niet geaccepteerd? Of is vandaag als reisdatum niet te selecteren? Het beste is eigenlijk om contact op te nemen met de NS klantenservice. Ik ben wel benieuwd naar hun reactie.

jolanda
6 jaren geleden

mag ik van best naar eindhoven en van eindhoven naar maastricht omdat ik van best niet rechtstreeks naar maastricht kan?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  jolanda

Dat is geen probleem. Je hoeft niet perse een directe trein te hebben en nemen. Zolang je maar wel de directe route neemt. Van Best via Eindhoven naar Maastricht kan prima. Maar bijvoorbeeld van Best via Utrecht naar Maastricht kan niet.

Denise
6 jaren geleden

Is dit kaartje ook geldig naar Antwerpen vanaf Rotterdam

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Denise

Nee alleen binnen Nederland

Sandra
6 jaren geleden

Als je van Barneveld naar Haarlem gaat, stap je over bij Amersfoort en Amsterdam. Mag je daar dan ook een stop maken? Of moet je met een dagretour rechtstreeks naar je eindbestemming gaan?

Sandra
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sandra

En moet je dan per se naar Haarlem gaan of kan je stoppen bij Amsterdam en weer terug gaan?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sandra

De route Barneveld – Haarlem gaat via Amsterdam Centraal. Dan mag je de reis daar ook onderbreken. Het is voor de conducteur verder niet zichtbaar of je wel of niet in Haarlem bent geweest. Met een e-ticket ben je namelijk niet verplicht om in te checken en is voor de conducteur niet te zien waar je het ticket hebt gescand.

Anita
6 jaren geleden

Hallo, als ik naar een evenement wil die in het weekend plaatsvindt van 23:00-8:00 uur, ben ik dan verplicht 2 van deze kaartjes daarvoor te gebruiken?
Ik wil zaterdagavond na 23:00 uur vertrekken en de volgende dag in de ochtend weer terugreizen. Graag uw antwoord

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anita

Dat klopt tenminste als u van deze aanbieding gebruik wilt maken. Er is een betere aanbieding: twee enkele reizen voor 20,50. U kunt deze aanbieding vinden via de prijsvergelijker (http://www.treinreiziger.nl/prijsvergelijker) zoekt naar een enkele reis of via het maand overzicht van alle goedkope treinkaartjes van oktober.

Marjan
6 jaren geleden

Vraag: kan ik deze actie gebruiken om van Amsterdam Amstel naar Utrecht te gaan, daar de dag te besteden, dan van Utrecht naar Eindhoven en dan van Eindhoven terug naar Amsterdam Amstel. Met andere woorden, beginpunt Amsterdam Amstel, eindpunt Eindhoven.

Edwin Claessen
6 jaren geleden

VRAAG: Kan ik met dit kaartje op zondag van station Ede-Wageningen naar Amsterdam centraal reizen?
en ook de zelfde avond weer terug?

of is dat niet mogelijk? de trein gaat namelijk via Utrecht. 9292.nl aan geeft aan dat ik daar moet overstappen.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Edwin Claessen

Dat mag, geen probleem. Overstappen mag.

adeline
6 jaren geleden

optie dus om vanuit tilburg naar ziggo dome te gaan en weer retour ik moet wel overstappen, in utrecht maar dat is geen probleem dus begrijp ik ..

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  adeline

Overstappen is geen probleem inderdaad.

Willie
6 jaren geleden

Vraag. is het toegestaan om binnen het gekozen traject meerdere malen heen en weer te reizen. Bvb geselecteerde traject Den Haag CS – Amsterdam Zuid. ‘s-ochtends van Den Haag naar Leiden en terug en dan ‘s-avonds van Den Haag naar Amsterdam zuid en terug.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Willie

Nee dat is formeel niet toegestaan, al is het moeilijk tot niet te controleren.

amadou
6 jaren geleden

deze moet ik activiren

Esther Foppen
6 jaren geleden

Hoe vast zit je aan dat na 9:00uur?
Als ik op tijd wil zijn in Duivendrecht moet ik de trein van 8:51uur hebben vanuit Harderwijk..

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Esther Foppen

9 uur is 9 uur. Als u voor 9 uur wilt vertrekken heeft u een voltarief treinkaartje nodig tot het eerste station waar de trein om of na 9 uur vertrekt

Karin
6 jaren geleden

Kan mijn zoon hiermee van Breda naar Eindhoven terwijl er door spoorwerkzaamheden geen treinen rijden tussen Tilburg en Boxtel, daar worden bussen ingezet.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Karin

Ja, ook geldig in treinvervangend vervoeder.

Alie
6 jaren geleden

Stel ik neem zo’n dagretour van Leeuwarden naar Zandvoort. Kan ik dan in Amsterdam een tussenstop maken om bv. naar een museum te gaan (in A’dam moet ik dan wel in en uit checken)en daarna doorreizen naar Zandvoort?

Rene
6 jaren geleden

Goedendag, kan ik met dit kaartje van buitenpost naar zwolle reizen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Rene

Ja, uiteraard.

Duco
6 jaren geleden

Als ik dit kaartje koop en rond 18:00 uur vertrek, kan ik dan de dag daarna nog retour rijden naar de plaats van afkomst (na 9:00 natuurlijk). oftewel: is dit kaartje 24 uur geldig?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Duco

Nee, niet 24 uur, 1 kalenderdag. Koop anders twee enkele reizen voor 20.50.

bram
6 jaren geleden

vraag: is het wel mogelijk om in de vakantie (herfstvakantie dit geval), te vertrekken voor 9uur?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  bram

Nee. Alleen in het weekend.

Gerrit
6 jaren geleden

Is het kaartje ook geldig voor Ariva?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Gerrit

Ja.

Anne
6 jaren geleden

Moet deterugreis voor 16.00 uur zijn?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anne

Nee, bij sommige kaartjes mag het niet, maar dan staat het erbij.

Barry
6 jaren geleden

Hoe krijg ik nu m’n tompouce? :p

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Barry

Ik vermoed dat er een vouchercode voor bij zit, ik heb hem zelf niet gekocht, anders even aan de HEMA vragen.

Gary
6 jaren geleden

Welke NS app heb je hiervoor nodig?
En moet je hier een ov chipkaart hebben?

Anne
6 jaren geleden

Kan deze treinkaart ook gebruikt worden om van Apeldoorn (met als tussenstop Gouda) naar Zoetermeer te reizen?

Anne
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anne

Ik moet dan namelijk overstappen op Gouda

michiel
6 jaren geleden

hallo

om welke tijden kan ik met dit kaartje reizen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  michiel

Dat staat toch aangegeven in dit artikel? Doordeweeks na 9:00 uur, in het weekend ook ervoor. Tot de laatste trein.

alie
6 jaren geleden

Stel ik neem zo’n dagretour van Leeuwarden naar Zandvoort. Kan ik dan in Amsterdam een tussenstop maken om bv. naar een museum te gaan (in A’dam moet ik dan wel in en uit checken bij de poortjes)en daarna doorreizen naar Zandvoort?
(deze vraag heb ik al eerder gesteld, maar helaas nog geen antwoord gekregen)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  alie

Ik zie dat ik uw vraag vergeten ben. We beantwoorden graag vragen waarop we een antwoord weten (ook al is het eigenlijk niet onze taak). Maar uw voorbeeld mag. U kunt gewoon de barcode gebruiken. De reis onderbreken mag, mits u dat doet binnen het gekozen traject. Dat is in uw situatie het geval. Inmiddels is deze vraag toegevoegd aan de meest gestelde vragen.

Steigerbasel
6 jaren geleden

Hallo, can i use my mobile phone as Ticket or do I have to print it on paper? I have no printer and it is more Ecological. Thank you very much for your answer.
GROETJES,
steigerbasel

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Steigerbasel

Yes, with your mobile it’s possible, but you need the NS Reisplanner app (only for Android and iphone/iOS)

Hester
6 jaren geleden

Kan je met de Hema dagretour ook in de bus reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hester

Zie de veel gestelde vragen: Nee, mag niet.

Anoniem
6 jaren geleden

Mag ik de trein van 8.58 nemen met het hema treinkaartje

Winny
6 jaren geleden

Mag ik om 8.58 vertrekken met het hema treinkaartje?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Winny

Nee, formeel niet. Bij e-tickets wordt er geen 5 minuten marge gerekend, zoals bij wegwerptickets.

Flora
6 jaren geleden

Hoi treinreiziger, is het mogelijk om vanuit Eindhoven naar venlo te reizen met dit kaartje, via utrecht? Alvast bedankt!

Linda
6 jaren geleden

Hoi,

kan ik met dit kaartje op vrijdag de heenreis en op zaterdag de terugreis? Is binnen 24uur?

Paul
6 jaren geleden

Ha,
ik heb een dagkaart Den Haag CS -Eindhoven gekocht, maar ik had (achteraf) Eindhoven-De Strijp moeten kopen. Is dit een probleem, of kan ik met mijn kaart doorreizen naar de Strijp?

Paul
6 jaren geleden

Bij het verzilveren kon ik Eindhoven Strijp invullen, dus opgelost.

Nelleke
6 jaren geleden

Ik wil met een Hemakaartje van Geldrop naar Maastricht via station Eindhoven, omdat ik daar dan de Intercity kan nemen. Mag dat?