fbpx

HEMA Dagretour + Pocketfotoboekje: € 17,50

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

UPDATE: Er is vanaf 16 oktober 2017 weer een nieuw HEMA treinkaartje te koop.

Er zijn weer goedkope HEMA treinkaartjes! Voor 17.50 euro  een NS dagretour met pocketfotoboekje. De treinkaartjes zijn te koop t/m 27 augustus en te gebruiken t/m 15 oktober. Doordeweeks is reizen na 9:00 uur toegestaan. In het weekend is reizen mag je ook voor 9:00 uur op pad. De treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Printer is niet noodzakelijk.

Info & Bestel

Meestal zit er bij het HEMA treinkaartje een kop koffie, hot dog of een andere versnapering. Maar deze keer is er een andere leuke combinatie: een treinkaartje gecombineerd met een pocketfotoboekje ter waarde van 7 euro.

Hoe werkt het HEMA treinkaartje?
Bij aankoop van deze HEMA aanbieding krijg je een vouchercode. Die vouchercode kun je online verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je op welk traject je gaat reizen. De reis- en verzilverperiode zijn gelijk: tot uiterlijk 15 oktober. Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen. Op het opgegeven traject kun je vervolgens reizen. Na het verzilveren dien je of het treinkaartje uit te printen of te importeren in de NS app op je smartphone.

Mag ik gebruik maken van alle treinen?
Het HEMA-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Dat wil zeggen: alleen in de treinen van deze maatschappijen, en alleen als deze maatschappijen (deels) op de gekozen route actie actief zijn. Je mag geen gebruik maken van de Thalys. Bij de internationale ICE betaal je een toeslag. Dat geldt ook voor de Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam v.v.). Je kunt uiteraard ook met de reguliere intercity of sprinter reizen, dan betaal je geen toeslag. Ook voor de NS International Intercity hoef je niet extra bij te betalen.

Moet ik in- en uitchecken met dit kaartje?
Nee, met het HEMA treinkaartje hoef je niet in- en uitchecken. Wel bevat het e-ticket een barcode / qr-code, waarmee je zo nodig de poortjes op het station mee kunt openen.

Is dit treinkaartje het goedkoopst voor mij?
Dat hangt er maar net vanaf. Ben je vaste klant van NS? Of reis je doordeweeks met z’n tweeën? Dan zijn er mogelijk ook andere interessante acties voor je. Via onze prijsvergelijker ontdek je snel welk treinkaartje voor jouw reis het goedkoopst is.

Wat moet ik verder nog weten?
Je mag indien je dat wenst (en indien er treinen rijden) ook na 0:00 uur ‘s nachts terug reizen. Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA, maar niet op de HEMA winkels op NS stations.

85 gedachten aan “HEMA Dagretour + Pocketfotoboekje: € 17,50”

 1. Allen Hua schreef:

  Dears , I am at Taiwan , so can you let me know if I can buy this ticket at internet ?

  1. Melissa schreef:

   Yes you can buy them on hema.nl

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    But then must pay with iDEAL

  2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   No, only if you have iDEAL (then you need a Dutch Bankaccount). But this ticket you can buy with creditcard: http://www.treinreiziger.nl/ns-dagkaart-actievandedag/

 2. geerke schreef:

  Dezelfde vraag als de persoon hierboven. Jammer! Ik wilde het kaartje vandaag gebruiken van amsterdam naar groningen retour om kwart over negen. Kopen in de winkel red ik niet meer voor dit tijdstip.

  1. Mart schreef:

   Staat toch gewoon in het bericht?

   “Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA”

  2. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   We schreven artikel gisteren, toen het nog niet online verkrijgbaar was. Heb je wel de aanbieding van de spoordeelwinkel kunnen kopen? Dit is de link: https://tickets.hema.nl/ticket/683/trein-dagretour-hema-pocketfotoboekje

 3. Levi schreef:

  Het wordt onnodig moeilijk en duur gemaakt met die verschillende acties, wat een ellende elke keer, maak gewoon een lage standaard prijs NS!

  1. Peter schreef:

   Is this a joke?

  2. dries molenaar schreef:

   De normale prijs is Euro 50 plus. Dan mag je wel voor 09:00 reizen.
   Euro 17,50 is spotgoedkoop!

 4. pmc eshuis schreef:

  vraag me af of je er ook mee mag reizen als je de trein van half 7 in de ochtend pakt want dan rijd je ook buiten de spits om

  1. dries molenaar schreef:

   U moet lezen wat er staat en niet wat u zou willen dat er stond. Wanneer u vroeg op reis zou gaan voor een lange reis zit u toch gewoon in de trein op het moment van de spits? En dat wil men liever niet.

  2. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Bij dit treinkaartje kan dat niet. Soms zijn er wel acties waarbij dat wel kan, maar vaak ook niet.

  3. Sonja schreef:

   Heb ik wel gedaan…ze kunnen je formeel niets maken.

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Wat bedoelt u? Met dit e-ticket voor 6:30 uur reizen? Een conducteur kan dan besluiten om een nieuw ticket voltarief uit te schrijven + 50 euro boete. Dat kan formeel. Ik weet niet hoeveel conducteurs het zullen doen, maar het is onzin dat ze u formeel niets kunnen maken als u voor 6:30 uur instapt. Volgens de voorwaarden is het namelijk pas na 9:00 uur geldig.

   2. A.S. schreef:

    Getverderrie, Nederland(ers) op z’n smalst……

   3. A.S. schreef:

    En dan bedoelo ik Sonja natuurlijk….

 5. Colinda van Zoggel schreef:

  Hallo, is het mogelijk om deze tickets nu te kopen en pas later te verzilveren, zodra ik de daarin en bestemming weet?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat is mogelijk

 6. Colinda schreef:

  Datum, bedoel ik dus..

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Ja, dat is mogelijk, dat hoeft pas bij verzilveren en dat kan tot de laatste reisdag.

 7. dries molenaar schreef:

  Het voordeel is dat je het boekje bij de Hema thuis kunt betrekken en niet in een vreemde stad per se naar de Hema of Bakker Bart en dergelijken zou moeten op een moment dat het niet zo handig is.

 8. Janssen schreef:

  Waarom niet gewoon een dagkaart ipv e ticket
  Allemaal dat ingewikkeld gedoe
  Er zijn heeeeeeeeeeeeeel veel mensen die geen internet hebben

  1. dries molenaar schreef:

   Als het op de voordeeltjes aan komt heeft praktisch iedereen wel degelijk internet.

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Heel veel mensen hebben internet, en de meeste mensen kopen ook online. Senioren zijn wel wat terughoudender.

    1. Niki schreef:

     Ook al ben ik senior…alsof je dan dom bent….en zit ik iedere dag op t internet….ik vind het zo onhandig dat je een datum moet opgeven en moet uitprinten. Geef toch gewoon een kaartje, klaar!

    2. Fredien Van Gasse schreef:

     je hoeft helemaal geen datumop voorhand te geven en afprinten hoeft ook niet, je kan laden op app NS of pdf van ticket opslaan op mobiel

 9. Allie schreef:

  mensen, neem toch gewoon een voordeeluren abonnement. Zeker voor 60+-ers want die kunnen dan vrije reisdagen bijkopen en dan zit je 7 x per jaar bijna gratis-en-voor-niks de hele dag in de trein. Je hoeft niks voor te bereiden, van te voren aan te schaffen. Gewoon gaan

  1. Petra Cremer schreef:

   Heb dalvoordeeluren met 7 ‘vrije’ reizen. Gebruik uiteraard die 7 keer wel, maar verder bijna altijd HEMA,Blokker enz. Veel goedkoper als je eens in de 2 weken van Zutphen naar Middelburg heen en weer gaat 😀

   1. Allie schreef:

    Uiteraard, als je zo’n lange reis heen en terug op 1 dag moet doen, dan is dat goedkoper. Een enkeltje Amsterdam – Harlingen-haven was zelfs goedkoper met een aanbiedingskaartje dan met 40% korting. Maar voor mensen die dat niet iedere week hoeven te doen, abonnement kopen!

 10. Anoniem schreef:

  Uk vindt dat al die actie ineens moeilijker gemaakt. En niet makelijker. Eerst was er een weg wegwerp kaartje bij alle actie s en nu ? Oneerlijk. Ik ben niet in bezit van alle apparaten. Verplichten ze eigenlijk ook. Ik heb er geen geld voor. Anders zou ik ook een gewoon duur kaartje kopen. Vindt ook dat je zo uitgesloten wordt om deel te maken aan de samen lering. Ouderen eenzaam hoezo Hema kruidvat . Ik hoop dat blokker of albert Hein met iets beter komt. En denkt aan ons vergeten mensen

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   HEMA heeft nooit wegwerpkaartjes aangeboden. Kruidvat wel, de laatste keer niet, maar ik verwacht dat dit bij een eenmalig experiment blijft.

 11. Mieke schreef:

  Wat zeuren die mensen toch! Profiteer van zo’n voordelig kaartje en ga lekker een dagje uit zolang je dat nog kunt!

 12. P.Heesakkers schreef:

  Feit is en dit spreekt ook uit de vele reacties. Het reizen per trein met eender welke kaartjesactie dan ook, is veel ingewikkelder geworden,. Je moet er bijna extra voor gestudeerd hebben eer je uitgevonden hebt de werking van de kaartjes, de betenis en gebruik achteraf. Terug naar de tijd van weleer toen het allemaal veel overzichtelijker was voor elkeen. En waarom kunnen de kaartjes plots wel goedkoper dan de reguliere tarieven??

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Het e-ticket wordt door een groep als ingewikkeld ervaren, met die groep moet wat mij betreft zeker rekening gehouden worden. Lijkt mij voor de hand liggen dat Kruidvat treinkaartjes weer wegwerpkaartjes worden. De vele acties zorgt ook voor meer keuzemogelijkheid. Dat zien we overigens in veel branches. Denk aan de telefoonmarkt. Veel verschillende abonnementen en nog meer verschillende partijen. Moeten we weer terug naar de tijd dat we alleen PTT/KPN hadden? (Ok, toen nog zonder mobiele telefoon). Zoals ook andere bedrijven doen worden er acties ontwikkeld waarmee wordt geprobeerd een speciale doel(groep) te bereiken. Sommige mensen kopen namelijk gewoon een treinkaartje omdat er een actie is, en verzinnen het reisdoel erbij.

 13. ik schreef:

  wat is een pocketfotoboekje??
  een foto-album?
  een boekje met foto’s (welke?)
  rarara

  1. dries molenaar schreef:

   Een aardig gedichtje

   Kijk gewoon even bij de HEMA

   en zie wat leuk voor uw nichtje

   een boekje met foto’s van eigen hand en naar uw thema

 14. Trein123 schreef:

  Er staat dat er indien gewenst ook na 00:00 gereisd kan worden. Als ik dit kaartje koop, kan ik dan op zaterdagavond heen en in de nacht (dus zondagmorgen) terug?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, geldig tot 4:00 uur ‘s ochtends. Check wel even hoe laat de laatste trein rijdt. Niet geldig na 4:00 uur ‘s ochtends.

  2. dries molenaar schreef:

   HEt kaartje is geldig van begin tot einde dienst van een dag. Einde dienst is ruim na middernacht maar valt onder de dag ervoor.

   1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

    Formeel tot 4:00 uur. Praktisch is dat tot einde reizigersdienst, nachtnet uitgezonderd.

 15. Anoniem schreef:

  Can I travel with this Hema card from Amsterdam holendrecht to Azande schans and then denhage and then back to Amsterdam holendrecht

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   No, then you need a day ticket. This ticket you can buy: http://www.treinreiziger.nl/ns-dagkaart-actievandedag/ (until sunday you can buy IT)

 16. Zubair schreef:

  Can I travel with this card from Amsterdam holendrecht to zaanse schans and then denhag and then back to Amsterdam holendrecht

 17. Jan schreef:

  Is het waar dat het pdf bestandje van de ticket als hij op mijn telefoon staat ook geaccepteerd wordt door de Conducteur in de trein en bij de toegangs poortjes bij in & uit checken ?
  Of moet je het persé in de NS App hebben staan ?

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee, formeel mag niet als pdf, alleen in de app. Misschien doen niet alle conducteurs moeilijk

 18. Emily schreef:

  Ik heb een vraag (excuses als ik erover heen heb gelezen): het is duidelijk dat de treinkaaren na 09.00 uur te gebruiken zijn op een doordeweekse dag. Maar is er ook een tijd dat je uiterlijk moet terug reizen?

  Graag zie ik het antwoord tegemoet!

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat staat er inderdaad niet in. Treinkaartje is geldig tot 4:00 uur ‘s nachts. Praktisch dus tot en met de laatste treinverbinding. (Alleen tussen Utrecht – Amsterdam – Rotterdam rijden treinen heel de nacht door en is die grens van belang).

   1. Emily schreef:

    Dank u wel! En is het nodig om de tickets te printen? Aangezien ik ook in de beschrijving lees dat het tevens een mobiele ticket is.

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Klopt (dat staat wel in het bericht ;-)) Na het verzilveren dien je of het treinkaartje uit te printen of te importeren in de NS app op je smartphone. Als je de NS Reisplanner app hebt, lukt het vanzelf.

 19. Emily schreef:

  Ah, helemaal super! Hartelijk dank voor uw reactie(s)

 20. Fred Schiedam schreef:

  Leuk, al die acties? Liever had ik dat NS zelf leuke prijzen rekende in hun “eigen winkel” voor hun eigen reisprodukten.

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat doen ze in hun online winkel. Ik denk dat mensen die bereid zijn de volle prijs te betalen, ze graag dat ook laten doen. En wie dat niet wil, kan toch besparen. Zie je trouwens ook vaak bij pretparken en dergelijke.

 21. Emily schreef:

  Wetende dat ik al een aantal vragen heb gesteld, vroeg ik mij toch nog een dingetje af. Hoe zit het met in en uitschenken voor de incheckpalen op het station als je de ticket als mobiel ticket gaat gebruiken via de NS app?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dat leg ik in dit filmpje uit, vooral na de eerste minuut. Het komt hier op neer: In de NS App kun je het kaartje openen, en met de barcode kun je de poortjes openen. https://www.youtube.com/watch?v=cruSk42VZLM

   1. Emily schreef:

    Zojuist uw video bekeken en het is helder! Echter rest mij nog een vraag, hoe moet je hè ticket aantonen aan de conducteur? Is daarvoor ook de code bedoelt waarmee je in,- en uit kunt checken?

 22. Julia schreef:

  Hallo,
  Gelden deze treinkaartjes ook in belgie?

  Mvg Julia

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee! Tot en met Roosendaal of Maastricht is mogelijk.

   1. Julia schreef:

    Jammer, was t proberen.
    Thanx..

 23. garmimi schreef:

  Mag je tussen 16:00 en 18:30 uur ook reizen?

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Ja. Bij deze actie mag dat. We vermelden altijd de precieze regels.

   1. Frial chamdin schreef:

    Hello,
    ik heb twee dagretour bestellen maar sorry ik moet vroeg reizen en met deze kaart dat gaat niet.
    Mij vraag is kan ik de kaarten teruggeven.

    Met vriendelijk groet,
    Frial Chamdin

 24. Simone schreef:

  Ik lees dat je het kaartje tot 04.00 ‘s nachts kan gebruiken. Maar ik vraag me af vanaf wanneer ik heb kan gebruiken. Op vrijdag kon ik namelijk om 23.30 aan vanaf de luchthaven. Als ik dan om 00.01 bijv. incheck is het officieel zaterdag. Kan ik hem dan gebruiken om naar Rotterdam te komen en later die zaterdag weer verder reizen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Ja, zo hoort het wel te zijn. Vanaf 0:00 uur is het kaartje geldig.

 25. Ruth schreef:

  Is deze kaart ook geschikt voor een minderjarige die een dag onbeperkt wil treinen door heel Nederland?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Voor iedereen van 12 jaar en ouder kan dit prima. Voor jongere kinderen is er de Railrunner.

   1. Ruth schreef:

    De kaart is dus voor onbeperkt reizen d.w.z. je kan er meerdere steden mee bezoeken op 1 dag?

    1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

     Nee. Dat staat ook in het artikel. “Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen.”

 26. sergio schreef:

  goeiedag er staat ook in het weekend kan ik deze ook evt op de zondag gebruiken

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Uiteraard. Dan mag je ook voor 9:00 uur op pad.

 27. mzc schreef:

  Goedenavond,

  Ik be bezig met het bestelling van de dagretour kaartje. Alleen wordt er gevraagd naar een actiecode. Wie kan me helpen waar ik die vandaan kan halen.

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Gewoon leeg laten

 28. Karin schreef:

  Mag je je treinreis onderbreken door ergens uit te stappen en later de reis weer voortzetten?

 29. Stefano schreef:

  Kan ik de het instap en uitstap station veranderen? En zou ik ook de datum kunnen wijzigen?

  1. Hildebrand (Treinreiziger.nl) schreef:

   Nee. Ons advies is pas te verzilveren vlak voor de reisdatum. Na verzilveren kan er niets worden aangepast.

 30. Ashish schreef:

  Dear all, I have a question. Hope one of you can answer me.
  Can I travel unlimited times in the specified time frame using this ticket?

  1. Anoniem schreef:

   You need choice a route. Its not a day ticket for all the netherlands. Its a day return ticket. What is your plan?

 31. San schreef:

  Hoeveel tickets kan ik per persoon kopen aangezien ik 5 nodig heb

 32. Lisann schreef:

  Worden ze niet meer verkocht, want ik zie ze nergens meer op de site van hema?!

 33. Iris schreef:

  Hee,
  Mag je met het mega trein kaartje helemaal niet
  Voor 9 uur reizen? Of alleen niet met spits tijden van half 7 tot 9 uur.
  Zou je wel voor de spits tijd al mogen reizen?

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Nee, na 9:00 uur. Alleen in het weekend mag je voor 9:00 reizen. Als je ook voor 6:30 uur mag reizen, dan staat dat aangegeven. Bij e-tickets is de regel nu: na 9:00 uur, en geen middagspitsbeperking.

 34. Carin schreef:

  Ik heb er één op marktplaats gezet …nog 2 dagen geldig

 35. Tom schreef:

  Ik heb net op de site van de hema gekeken, maar kan geen aanbieding vinden? Kan iemand misschien helpen?

  Met vriendelijke groet,

  Tom

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Deze actie is voorbij, ook die van half oktober. Ik ga die tekst verwijderen, om verwarring te beperken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *