fbpx

HEMA Dagretour + Pocketfotoboekje: € 17,50

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

UPDATE: Er is vanaf 16 oktober 2017 weer een nieuw HEMA treinkaartje te koop.

Er zijn weer goedkope HEMA treinkaartjes! Voor 17.50 euro  een NS dagretour met pocketfotoboekje. De treinkaartjes zijn te koop t/m 27 augustus en te gebruiken t/m 15 oktober. Doordeweeks is reizen na 9:00 uur toegestaan. In het weekend is reizen mag je ook voor 9:00 uur op pad. De treinkaartjes worden geleverd als e-ticket. Printer is niet noodzakelijk.

Info & Bestel

Meestal zit er bij het HEMA treinkaartje een kop koffie, hot dog of een andere versnapering. Maar deze keer is er een andere leuke combinatie: een treinkaartje gecombineerd met een pocketfotoboekje ter waarde van 7 euro.

Hoe werkt het HEMA treinkaartje?
Bij aankoop van deze HEMA aanbieding krijg je een vouchercode. Die vouchercode kun je online verzilveren. Pas bij het verzilveren kies je op welk traject je gaat reizen. De reis- en verzilverperiode zijn gelijk: tot uiterlijk 15 oktober. Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen. Op het opgegeven traject kun je vervolgens reizen. Na het verzilveren dien je of het treinkaartje uit te printen of te importeren in de NS app op je smartphone.

Mag ik gebruik maken van alle treinen?
Het HEMA-treinkaartje is niet alleen geldig bij NS maar ook bij Arriva, Connexxion, Breng en Syntus. Dat wil zeggen: alleen in de treinen van deze maatschappijen, en alleen als deze maatschappijen (deels) op de gekozen route actie actief zijn. Je mag geen gebruik maken van de Thalys. Bij de internationale ICE betaal je een toeslag. Dat geldt ook voor de Intercity Direct (tussen Schiphol en Rotterdam v.v.). Je kunt uiteraard ook met de reguliere intercity of sprinter reizen, dan betaal je geen toeslag. Ook voor de NS International Intercity hoef je niet extra bij te betalen.

Moet ik in- en uitchecken met dit kaartje?
Nee, met het HEMA treinkaartje hoef je niet in- en uitchecken. Wel bevat het e-ticket een barcode / qr-code, waarmee je zo nodig de poortjes op het station mee kunt openen.

Is dit treinkaartje het goedkoopst voor mij?
Dat hangt er maar net vanaf. Ben je vaste klant van NS? Of reis je doordeweeks met z’n tweeën? Dan zijn er mogelijk ook andere interessante acties voor je. Via onze prijsvergelijker ontdek je snel welk treinkaartje voor jouw reis het goedkoopst is.

Wat moet ik verder nog weten?
Je mag indien je dat wenst (en indien er treinen rijden) ook na 0:00 uur ‘s nachts terug reizen. Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA, maar niet op de HEMA winkels op NS stations.

0 0 stemmen
Artikel waardering
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Allen Hua
6 jaren geleden

Dears , I am at Taiwan , so can you let me know if I can buy this ticket at internet ?

Melissa
6 jaren geleden
Antwoord aan  Allen Hua

Yes you can buy them on hema.nl

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Melissa

But then must pay with iDEAL

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Allen Hua

No, only if you have iDEAL (then you need a Dutch Bankaccount). But this ticket you can buy with creditcard: http://www.treinreiziger.nl/ns-dagkaart-actievandedag/

geerke
6 jaren geleden

Dezelfde vraag als de persoon hierboven. Jammer! Ik wilde het kaartje vandaag gebruiken van amsterdam naar groningen retour om kwart over negen. Kopen in de winkel red ik niet meer voor dit tijdstip.

Mart
6 jaren geleden
Antwoord aan  geerke

Staat toch gewoon in het bericht?

“Deze aanbieding kun je alleen kopen bij de HEMA winkels en op de site van de HEMA”

Levi
6 jaren geleden

Het wordt onnodig moeilijk en duur gemaakt met die verschillende acties, wat een ellende elke keer, maak gewoon een lage standaard prijs NS!

Peter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Levi

Is this a joke?

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Levi

De normale prijs is Euro 50 plus. Dan mag je wel voor 09:00 reizen.
Euro 17,50 is spotgoedkoop!

pmc eshuis
6 jaren geleden

vraag me af of je er ook mee mag reizen als je de trein van half 7 in de ochtend pakt want dan rijd je ook buiten de spits om

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  pmc eshuis

U moet lezen wat er staat en niet wat u zou willen dat er stond. Wanneer u vroeg op reis zou gaan voor een lange reis zit u toch gewoon in de trein op het moment van de spits? En dat wil men liever niet.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  pmc eshuis

Bij dit treinkaartje kan dat niet. Soms zijn er wel acties waarbij dat wel kan, maar vaak ook niet.

Sonja
6 jaren geleden
Antwoord aan  pmc eshuis

Heb ik wel gedaan…ze kunnen je formeel niets maken.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sonja

Wat bedoelt u? Met dit e-ticket voor 6:30 uur reizen? Een conducteur kan dan besluiten om een nieuw ticket voltarief uit te schrijven + 50 euro boete. Dat kan formeel. Ik weet niet hoeveel conducteurs het zullen doen, maar het is onzin dat ze u formeel niets kunnen maken als u voor 6:30 uur instapt. Volgens de voorwaarden is het namelijk pas na 9:00 uur geldig.

A.S.
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sonja

Getverderrie, Nederland(ers) op z’n smalst……

A.S.
6 jaren geleden
Antwoord aan  Sonja

En dan bedoelo ik Sonja natuurlijk….

Colinda van Zoggel
6 jaren geleden

Hallo, is het mogelijk om deze tickets nu te kopen en pas later te verzilveren, zodra ik de daarin en bestemming weet?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Colinda van Zoggel

Dat is mogelijk

Colinda
6 jaren geleden

Datum, bedoel ik dus..

dries molenaar
6 jaren geleden

Het voordeel is dat je het boekje bij de Hema thuis kunt betrekken en niet in een vreemde stad per se naar de Hema of Bakker Bart en dergelijken zou moeten op een moment dat het niet zo handig is.

Janssen
6 jaren geleden

Waarom niet gewoon een dagkaart ipv e ticket
Allemaal dat ingewikkeld gedoe
Er zijn heeeeeeeeeeeeeel veel mensen die geen internet hebben

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Janssen

Als het op de voordeeltjes aan komt heeft praktisch iedereen wel degelijk internet.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Heel veel mensen hebben internet, en de meeste mensen kopen ook online. Senioren zijn wel wat terughoudender.

Niki
6 jaren geleden

Ook al ben ik senior…alsof je dan dom bent….en zit ik iedere dag op t internet….ik vind het zo onhandig dat je een datum moet opgeven en moet uitprinten. Geef toch gewoon een kaartje, klaar!

Fredien Van Gasse
6 jaren geleden
Antwoord aan  Niki

je hoeft helemaal geen datumop voorhand te geven en afprinten hoeft ook niet, je kan laden op app NS of pdf van ticket opslaan op mobiel

Allie
6 jaren geleden

mensen, neem toch gewoon een voordeeluren abonnement. Zeker voor 60+-ers want die kunnen dan vrije reisdagen bijkopen en dan zit je 7 x per jaar bijna gratis-en-voor-niks de hele dag in de trein. Je hoeft niks voor te bereiden, van te voren aan te schaffen. Gewoon gaan

Petra Cremer
6 jaren geleden
Antwoord aan  Allie

Heb dalvoordeeluren met 7 ‘vrije’ reizen. Gebruik uiteraard die 7 keer wel, maar verder bijna altijd HEMA,Blokker enz. Veel goedkoper als je eens in de 2 weken van Zutphen naar Middelburg heen en weer gaat 😀

Allie
6 jaren geleden
Antwoord aan  Petra Cremer

Uiteraard, als je zo’n lange reis heen en terug op 1 dag moet doen, dan is dat goedkoper. Een enkeltje Amsterdam – Harlingen-haven was zelfs goedkoper met een aanbiedingskaartje dan met 40% korting. Maar voor mensen die dat niet iedere week hoeven te doen, abonnement kopen!

Anoniem
6 jaren geleden

Uk vindt dat al die actie ineens moeilijker gemaakt. En niet makelijker. Eerst was er een weg wegwerp kaartje bij alle actie s en nu ? Oneerlijk. Ik ben niet in bezit van alle apparaten. Verplichten ze eigenlijk ook. Ik heb er geen geld voor. Anders zou ik ook een gewoon duur kaartje kopen. Vindt ook dat je zo uitgesloten wordt om deel te maken aan de samen lering. Ouderen eenzaam hoezo Hema kruidvat . Ik hoop dat blokker of albert Hein met iets beter komt. En denkt aan ons vergeten mensen

Mieke
6 jaren geleden

Wat zeuren die mensen toch! Profiteer van zo’n voordelig kaartje en ga lekker een dagje uit zolang je dat nog kunt!

P.Heesakkers
6 jaren geleden

Feit is en dit spreekt ook uit de vele reacties. Het reizen per trein met eender welke kaartjesactie dan ook, is veel ingewikkelder geworden,. Je moet er bijna extra voor gestudeerd hebben eer je uitgevonden hebt de werking van de kaartjes, de betenis en gebruik achteraf. Terug naar de tijd van weleer toen het allemaal veel overzichtelijker was voor elkeen. En waarom kunnen de kaartjes plots wel goedkoper dan de reguliere tarieven??

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  P.Heesakkers

Het e-ticket wordt door een groep als ingewikkeld ervaren, met die groep moet wat mij betreft zeker rekening gehouden worden. Lijkt mij voor de hand liggen dat Kruidvat treinkaartjes weer wegwerpkaartjes worden. De vele acties zorgt ook voor meer keuzemogelijkheid. Dat zien we overigens in veel branches. Denk aan de telefoonmarkt. Veel verschillende abonnementen en nog meer verschillende partijen. Moeten we weer terug naar de tijd dat we alleen PTT/KPN hadden? (Ok, toen nog zonder mobiele telefoon). Zoals ook andere bedrijven doen worden er acties ontwikkeld waarmee wordt geprobeerd een speciale doel(groep) te bereiken. Sommige mensen kopen namelijk gewoon een treinkaartje omdat er een actie is, en verzinnen het reisdoel erbij.

ik
6 jaren geleden

wat is een pocketfotoboekje??
een foto-album?
een boekje met foto’s (welke?)
rarara

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  ik

Een aardig gedichtje

Kijk gewoon even bij de HEMA

en zie wat leuk voor uw nichtje

een boekje met foto’s van eigen hand en naar uw thema

Trein123
6 jaren geleden

Er staat dat er indien gewenst ook na 00:00 gereisd kan worden. Als ik dit kaartje koop, kan ik dan op zaterdagavond heen en in de nacht (dus zondagmorgen) terug?

dries molenaar
6 jaren geleden
Antwoord aan  Trein123

HEt kaartje is geldig van begin tot einde dienst van een dag. Einde dienst is ruim na middernacht maar valt onder de dag ervoor.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Formeel tot 4:00 uur. Praktisch is dat tot einde reizigersdienst, nachtnet uitgezonderd.

Anoniem
6 jaren geleden

Can I travel with this Hema card from Amsterdam holendrecht to Azande schans and then denhage and then back to Amsterdam holendrecht

Zubair
6 jaren geleden

Can I travel with this card from Amsterdam holendrecht to zaanse schans and then denhag and then back to Amsterdam holendrecht

Jan
6 jaren geleden

Is het waar dat het pdf bestandje van de ticket als hij op mijn telefoon staat ook geaccepteerd wordt door de Conducteur in de trein en bij de toegangs poortjes bij in & uit checken ?
Of moet je het persé in de NS App hebben staan ?

Emily
6 jaren geleden

Ik heb een vraag (excuses als ik erover heen heb gelezen): het is duidelijk dat de treinkaaren na 09.00 uur te gebruiken zijn op een doordeweekse dag. Maar is er ook een tijd dat je uiterlijk moet terug reizen?

Graag zie ik het antwoord tegemoet!

Emily
6 jaren geleden

Dank u wel! En is het nodig om de tickets te printen? Aangezien ik ook in de beschrijving lees dat het tevens een mobiele ticket is.

Emily
6 jaren geleden

Ah, helemaal super! Hartelijk dank voor uw reactie(s)

Fred Schiedam
6 jaren geleden

Leuk, al die acties? Liever had ik dat NS zelf leuke prijzen rekende in hun “eigen winkel” voor hun eigen reisprodukten.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Fred Schiedam

Dat doen ze in hun online winkel. Ik denk dat mensen die bereid zijn de volle prijs te betalen, ze graag dat ook laten doen. En wie dat niet wil, kan toch besparen. Zie je trouwens ook vaak bij pretparken en dergelijke.

Emily
6 jaren geleden

Wetende dat ik al een aantal vragen heb gesteld, vroeg ik mij toch nog een dingetje af. Hoe zit het met in en uitschenken voor de incheckpalen op het station als je de ticket als mobiel ticket gaat gebruiken via de NS app?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Emily

Dat leg ik in dit filmpje uit, vooral na de eerste minuut. Het komt hier op neer: In de NS App kun je het kaartje openen, en met de barcode kun je de poortjes openen. https://www.youtube.com/watch?v=cruSk42VZLM

Emily
6 jaren geleden

Zojuist uw video bekeken en het is helder! Echter rest mij nog een vraag, hoe moet je hè ticket aantonen aan de conducteur? Is daarvoor ook de code bedoelt waarmee je in,- en uit kunt checken?

Julia
6 jaren geleden

Hallo,
Gelden deze treinkaartjes ook in belgie?

Mvg Julia

Julia
6 jaren geleden

Jammer, was t proberen.
Thanx..

garmimi
6 jaren geleden

Mag je tussen 16:00 en 18:30 uur ook reizen?

Frial chamdin
6 jaren geleden

Hello,
ik heb twee dagretour bestellen maar sorry ik moet vroeg reizen en met deze kaart dat gaat niet.
Mij vraag is kan ik de kaarten teruggeven.

Met vriendelijk groet,
Frial Chamdin

Simone
6 jaren geleden

Ik lees dat je het kaartje tot 04.00 ‘s nachts kan gebruiken. Maar ik vraag me af vanaf wanneer ik heb kan gebruiken. Op vrijdag kon ik namelijk om 23.30 aan vanaf de luchthaven. Als ik dan om 00.01 bijv. incheck is het officieel zaterdag. Kan ik hem dan gebruiken om naar Rotterdam te komen en later die zaterdag weer verder reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Simone

Ja, zo hoort het wel te zijn. Vanaf 0:00 uur is het kaartje geldig.

Ruth
6 jaren geleden

Is deze kaart ook geschikt voor een minderjarige die een dag onbeperkt wil treinen door heel Nederland?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ruth

Voor iedereen van 12 jaar en ouder kan dit prima. Voor jongere kinderen is er de Railrunner.

Ruth
6 jaren geleden

De kaart is dus voor onbeperkt reizen d.w.z. je kan er meerdere steden mee bezoeken op 1 dag?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ruth

Nee. Dat staat ook in het artikel. “Dit is geen NS Dagkaart, maar een NS Dagretour. Dat betekent dat je bij het verzilveren moet opgeven van welk station je wilt vertrekken, en naar welk station je wilt reizen.”

sergio
6 jaren geleden

goeiedag er staat ook in het weekend kan ik deze ook evt op de zondag gebruiken

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  sergio

Uiteraard. Dan mag je ook voor 9:00 uur op pad.

mzc
6 jaren geleden

Goedenavond,

Ik be bezig met het bestelling van de dagretour kaartje. Alleen wordt er gevraagd naar een actiecode. Wie kan me helpen waar ik die vandaan kan halen.

Karin
6 jaren geleden

Mag je je treinreis onderbreken door ergens uit te stappen en later de reis weer voortzetten?

Stefano
6 jaren geleden

Kan ik de het instap en uitstap station veranderen? En zou ik ook de datum kunnen wijzigen?

Hildebrand (Treinreiziger.nl)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Stefano

Nee. Ons advies is pas te verzilveren vlak voor de reisdatum. Na verzilveren kan er niets worden aangepast.

Ashish
6 jaren geleden

Dear all, I have a question. Hope one of you can answer me.
Can I travel unlimited times in the specified time frame using this ticket?

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ashish

You need choice a route. Its not a day ticket for all the netherlands. Its a day return ticket. What is your plan?

San
6 jaren geleden

Hoeveel tickets kan ik per persoon kopen aangezien ik 5 nodig heb

Lisann
6 jaren geleden

Worden ze niet meer verkocht, want ik zie ze nergens meer op de site van hema?!

Iris
6 jaren geleden

Hee,
Mag je met het mega trein kaartje helemaal niet
Voor 9 uur reizen? Of alleen niet met spits tijden van half 7 tot 9 uur.
Zou je wel voor de spits tijd al mogen reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Iris

Nee, na 9:00 uur. Alleen in het weekend mag je voor 9:00 reizen. Als je ook voor 6:30 uur mag reizen, dan staat dat aangegeven. Bij e-tickets is de regel nu: na 9:00 uur, en geen middagspitsbeperking.

Carin
6 jaren geleden

Ik heb er één op marktplaats gezet …nog 2 dagen geldig

Tom
6 jaren geleden

Ik heb net op de site van de hema gekeken, maar kan geen aanbieding vinden? Kan iemand misschien helpen?

Met vriendelijke groet,

Tom

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Tom

Deze actie is voorbij, ook die van half oktober. Ik ga die tekst verwijderen, om verwarring te beperken.