fbpx
copyrights WILDLANDS

Korting Wildlands: Dierentuin + trein € 32

Met Korting wordt Wildlands nog leuker. Voor slechts 33 euro reis je met de trein naar Emmen én heb je toegang tot de dierentuin. Deze aanbieding is alleen in juli te koop, het bezoek moet plaats vinden voor of op 31 augustus 2017.

Info & Bestellen

Wildlands in Emmen is geen doorsnee dierentuin. De volledige naam, WILDLANDS Adventure Zoo Emmen, maakt dat ook duidelijk. Want in deze dierentuin ga je op expeditie, vooral erg leuk als je met kinderen op pad gaat. Hoe je dat doet? Dat bepaal jezelf. In de Jungola – het thema waar je onder andere de olifanten, slingeraapjes en de chinese alligator leven – kun je op expeditie met de boot. Maar je kunt ook gewoon door de jungle lopen. In Serenga, een ander thema van het park, kun je op safari gaan. Hier leven onder andere de Leeuwen, giraffen, de witte neushoorn, nijlpaarden en de bavianen. Dan kent dierentuin Wildslands nog het gebied Nortica, waar bijvoorbeeld de IJsberen en pinguïns leven. Vanuit het poolstation observeer je alles boven én onder water.

copyrights WILDLANDS

De hele nieuwe opzet van dierentuin Wildlands Emmen is een succes. Dat blijkt ook uit de grote belangstelling. In één jaar tijd kwamen maar liefst 1,4 miljoen mensen op de diergaarde af. Daarmee is de dierentuin bijna net zo goed bezocht als diergaarde Blijdorp. En dat is bijzonder, want Wildlands heeft pas in 2016 haar deuren geopend.

Wildlands met korting: trein & toegang in één

Normaal betaal je 30 euro toegang bij de kassa. En dan moet je los nog een treinkaartje bij kopen. Maar dankzij de actie van de Spoordeelwinkel kun je met korting naar Wildlands Emmen. Volwassenen betalen 32 euro. En dat is direct inclusief trein, vanaf een station in Nederland naar keuze. Als je de actie koopt, hoef je nog niet te beslissen wanneer je gaat. Dat kan later. Je ontvangt namelijk vouchercodes, die kun je op elk gewenst moment inwisselen via NS.nl. Je krijgt ook een ticket voor de diergaarde, beide tickets dien je uit te printen. Waar je rekening mee moet houden: doordeweeks mag de treinreis pas na 9:00 uur beginnen. In het weekend zijn er geen beperkingen. Zoals eerder gemeld is de actie alleen in juli te koop, en moet het bezoek voor of op 31 augustus 2017 plaats vinden.

copyrights WILDLANDS

Hoeveel korting krijg je precies bij Wildlands?

Dat hangt af waar je precies vandaan komt. En ten op zichten van welke prijs je het berekend. Kom je uit Utrecht, dan kost een voltarief treinkaartje naar Emmen 45,21 euro. Als je dan 30 euro toegang moet betalen, kom je totaal op ruim 75 euro. Als je nu dus maar 32 euro betaald, komt dat neer op ruim 50% korting op Wildlands. Maar iedereen die Treinreiziger.nl regelmatig gebruikt, weet dat het na 9:00 uur niet nodig is om 45 euro voor een treinkaartje te betalen. Dat kan nu bijvoorbeeld ook voor 19 euro. Dan zou het neer komen op totaal 49 euro. Maar nog steeds gaat ontvang je een fikse korting bij Wildlands. Kinderen 3 t/m 11 jaar betalen 23 euro. Dat is voordelig, als je beseft dat normaal gesproken alleen al de toegang neer komt op 27,50 euro (kinderen t/m 9 jaar) of op 30 euro (kinderen voor 10 en 11 jaar). Verder bespaar je een railrunner ter waarde van 2,50 euro. Deze actie kun je alleen kopen op Spoordeelwinkel.nl.

Hoe is de dierentuin met de trein bereikbaar?

Je reist met de NS trein naar Zwolle, daar stap je over op de Arriva trein naar Emmen. Omdat je reist op een e-ticket hoef je niet in- of uit te checken. Dat is erg prettig dus. Vanaf station Emmen is het nog een kwartiertje lopen naar de dierentuin. Vind je dat teveel? Dan kun je vanaf het NS-station Emmen ook met de bus naar halte Centrum-Emmen (2 haltes), dan kun je gebruik maken van lijn 3, 4, 21 of 44. Het is dan nog een klein stukje lopen. De bus is niet bij deze aanbieding inbegrepen, dit omdat de dierentuin op loopafstand van het station ligt.

Plan een dagje uit met korting

Treinreiziger.nl gaat de komende periode vaker aandacht besteden over de mogelijkheden om met de trein een dagje weg met korting te gaan. We lanceren binnenkort zelfs een tool waarbij zowel de treinkaartjes prijzen als de tarieven van de uitjes zijn verwerkt. Dit voorbeeld gaat om een speciale treinactie. Maar de tool die we gaan lanceren zal ook andere uitjes tonen. Vooruitlopend op deze tool breiden we alvast onze informatievoorziening uit.

4 gedachten over “Korting Wildlands: Dierentuin + trein € 32”

 1. Gerard schreef:

  Geprobeerd te bestellen maar een kinderkaartkr is geen 13 maar 23 euro. In ons geval scheelt dat dis zomaar 30€.. helaas jammer dat de prijzen niet kloppen..

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   U heeft gelijk, excuus. Treinreiziger.nl wordt bijgehouden door één persoon en we maken alle overzichten handmatig, en in dit geval hebben we een fout gemaakt. We zijn er vandaag ook op gewezen door de Spoordeelwinkel, dus het is doorgekomen. Helaas kan zoiets gebeuren, ook al hebben we met zorg de informatie samengesteld. In dit geval zal ik per e-mail een gebaar aan u maken.

 2. egvelzen schreef:

  Uit het blad Spoor het volgende:

  reserveren via wilds.nl/spoor
  actiecode:SPOOR4

  normale prijs: 32,75 euro
  Speciale SPOOR prijs 22,95 euro

 3. Anoniem schreef:

  hOE BOEK IL NU MIJN KAARTJES ?

  SVP OPSTUREN OF KLAARLEGGEN’

  WIJ KOMEN WOENSDAG 3 OKTOBER AS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.