fbpx

NS dagretour via supermarkt DEEN (zomer 2014)

De supermarkt DEEN, vooral actief in Noord-Holland en Flevoland, verkoopt van zondag 17 t/m zaterdag 30 augustus goedkope treinkaartjes. Voor 18 euro koop je tijdens de actieperiode een vouchercode voor een NS-dagretour per e-ticket. De reis moet plaatsvinden voor 2 november. Op maandag t/m vrijdag mag de reis alleen na 9.00 uur starten.

Wie de NS-dagretour bij supermarkt Deen koopt, krijgt een couponcode. Die kan je op ns.nl/eticket inwisselen. Je kunt dan kiezen voor een dagretour tussen twee stations naar keuze en op een reisdag naar keuze. Je moet je treinkaartje zelf uitprinten. Je hebt dus geen OV-chipkaart nodig, maar wel een printer. Het treinkaartje is persoonsgebonden. 

Het goedkope treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia. Bij Intericty direct en ICE moet je nog wel een toeslag betalen. In de Thalys zijn de dagretours met korting niet geldig. Behalve een treinkaartje krijg je ook een voucher voor een broodje naar keuze bij De Broodzaak. Voor deze actie geldt: op = op.