fbpx

Ook HTM komt reizigers tegemoet na stakingen

30 jun 2011 0:03

Het Haagse stadsvervoerbedrijf HTM geeft in navolging van de Rotterdamse RET reizigers de mogelijkheid om een attentie aan te vragen na de stakingen van het bedrijf dit jaar.

De actie is alléén via de ouderwetse brief te gebruiken, niet zoals bij de RET ook via internet. Reizigers met een week-/maand-/jaarsterabonnement, een maand-/jaar-RandstadRail-zonekaart, een OV-jaarkaart of een NS-trajectkaart met een stads-/streeksupplement voor een zone waar de HTM in rijdt, kunnen via de klantenservice een attentie aanvragen in de vorm van twee dagkaarten.

De actie is tot en met woensdag 6 juli te gebruiken. Reizigers moeten ofwel het aanvraagformulier (PDF) met kopie van het vervoersbewijs opsturen, of een brief met een postadres en een kopie van het vervoersbewijs als het aanvraagformulier niet gebruikt wordt.

Het opstuuradres is hieronder vermeld. De dagkaarten worden binnen vier weken opgestuurd en zijn tot de laatste dag van 2011 te gebruiken.

HTM Consumentenlijn
o.v.v. Stakingsattentie
Antwoordnummer 1000
2502 VB Den Haag

GVB
De Maatschappij Voor Beter OV en het initiatief stopdestaking.nl zijn nog in gesprek met het Amsterdamse GVB over de compensatie van dat bedrijf.