fbpx

Oordopjes en 250 euro

04 jun 2010 22:54

Zij, een midden twintiger schat ik, ging vanmiddag in de sprinter op het balkon schuin tegenover mij zitten. Zij had half lang blond haar, een mooi gezicht met een beetje puntige kin. Zij droeg een groen overhemd dat van boven vrij ver open stond. Helaas stond haar overhemd ter hoogte van haar navel ook open, maar dat kwam niet omdat daar een knoopje los zat.
Zij zat muziek te luisteren, oordopjes in.
Op een gegeven moment ging haar mobiele telefoon. De oordopjes gingen uit en zij voerde heel kort een telefoongesprek, hoogst waarschijnlijk met haar vriend.
Na het korte gesprek deelde zij aan de vrouw die naast haar zat mee dat zij niet zo hield van bellen in de trein. Dat zij zich daardoor een beetje opgelaten voelde omdat iedereen mee kon luisteren.
Na deze mededeling bevochtigde zij één van haar oordopjes door deze in haar mond te stoppen en daarna in haar oor. Blijkbaar was het dopje na deze doop nog niet vochtig genoeg omdat zij deze handeling nog eens herhaalde.

Hij, een midden dertiger schat ik, stapte een paar stations verder in, al bellend met zijn mobieltje, waar op de achterzijde een appel te zien was waar één maal een hap uit was genomen. Hij, met gel in zijn donkere haar en stoere zonnebril, wilde maar € 200,- betalen voor een toilet, zo vertelde hij zijn gesprekspartner. Hij kreeg op een bepaald moment door dat de nodige medereizigers zijn gesprek konden volgen. Hij deelde hierop zijn gesprekspartner mee dat hij hem ’s avonds terug zou bellen, als hij thuis was. Hij beëindigde het gesprek en nam direct daarop contact met zijn vrouw/vriendin. Hij deelde zijn vrouw mee dat hij niet van plan was om voor 7 uurtjes werk aan het toilet € 450,- te betalen maar maximaal de al eerder genoemde € 200,-.

Wanneer het hem nou lukt om die € 250,- euro te besparen dan kan hij wellicht een mooi en goed setje oordopjes aanschaffen voor de dame van de oordopjes. Dan hoeft zij haar oordopjes niet meer in haar mond te bevochtigen en kan zij haar vriend/man bij thuiskomst een zoen geven zonder dat deze een lichte bittere (na)smaak heeft.