fbpx

Profiteer van verlopen NS dagkaart acties

Albert-Heijn, Blokker, Jumbo, Hema: ze hebben allemaal regelmatig acties met goedkope treinkaartjes. Maar wat doe je als er geen acties zijn? Kijk dan eens bij de Spoordeelwinkel van NS. Daar heb je vaak treinkaartjes (dagretours), gecombineerd met leuke uitjes. 

Zo koop je een dagretour voor 2 personen voor 36 euro, dat komt neer op 18 euro per persoon. Voor dat geldt krijg je een treinkaartje in de vorm van een e-ticket tussen twee Nederlandse stations. Het is niet belangrijk of er wel of geen rechtstreekse trein rijdt. Je treinreis mag van maandag t/m vrijdag niet voor 9:00 uur beginnen, dat geldt voor de meeste acties van de Spoordeelwinkel. 

Treinkaartje + uitje
Andere goedkope treinkaartjes: een treinkaartje vanaf ieder gewenst station naar Den Haag voor 19 euro, inclusief kopje koffie. Voor 6 euro extra heb je ook een dagkaart voor de HTM + entreebewijs voor Madurodam. Wil je liever naar Rotterdam, dan heb je voor 24 euro een treinkaartje én mag je gratis mee met de Spido havenrondvaart. Ook naar Groningen, Utrecht, Amersfoort en Amsterdam zijn er treinuitjes.

Verboden treinkaartjes
Er zijn ook websites die dagkaarten opkopen en na de actieperiode zo´n 30 procent duurder weer doorverkopen. Dat mag niet. NS adviseert dergelijke treinkaartjes niet te kopen. Op de hoogte blijven van goedkope treinacties? Geef u op voor onze Actie-nieuwsbrief. Bovendien geven wij regelmatig gratis treinkaartjes weg.

Reisadvies voor je reis? Gebruik de actuele deur-tot-deur planner van GoAbout