fbpx

Retour Wintersport per Ski-Trein al vanaf 70 euro

Normaal kunnen treintickets vanaf 3 maannden voor vertrek geboekt worden, de Ski-Trein en Alpen Expres vormen daarop een uitzondering. Deze verkopen al per juni treintickets voor de winter 2012/2013. Met deze treinen kan al vanaf 70 euro retour gereisd worden naar de Oostenrijkse wintersport bestemmingen.

Er is een grote vraag naar het actietarief, dat voor 6 vertrekdata in januari en maart wordt aangeboden. De aanbieding kent een beperkte beschikbaarheid, dus op = op.  Met deze scherpe tariefstelling kunnen de Ski-Trein en de Alpen Expres concurreren met alle soorten van vervoer, inclusief de low cost vliegmaatschappijen. In de Ski-Trein is een retourtje met deze aanbieding al beschikbaar vanaf 70 euro, in de Alpen Expres vanaf 110 euro.

De eerste treinen vertrekken op vrijdagavond 21 december 2012. Vanaf die datum zullen de populaire wintersporttreinen weer wekelijks tot en met het laatste vertrek op 28 maart naar Oostenrijk 2013 vertrekken met tevens transfermogelijkheden vanaf Innsbruck naar Italië.

  • Alpen Expres vertrekt op vanuit Utrecht en stopt in Nederland ook te Den Bosch en Venlo. Op zaterdagmorgen komt hij aan in bestemmingen als Landeck, Zell am See, Kufstein, Wörg, Bischofshofen en Innsbruck.
  • De Ski-Trein is de budgetvariant van de Alpen Expres en gaat vanuit Utrecht naar bestemmingen als Zell am See, Wörgl en Kufstein. De Ski-Trein gaat NIET naar Landeck, Innsbruck en Bischofshofen. Bij deze bestemmingen bent u aangewezen op de Alpen Expres.

Verschil
Met de budgettrein op Wintersport? Kies dan voor de Ski-Trein. De Ski-Trein heeft zitcoupes en ligcoupes (6 personen per cabine). In de Alpen Expres is meer comfort mogelijk. De trein heeft ligrijtuigen met coupes voor 4 en 6 personen. Daarnaast is het mogelijk om een cabine te reserveren in het slaaprijtuig. Dat kan alleen als u kiest voor een eigen coupé. Deze optie is het meest comfortabel, maar ook het meest prijzig. 

Paas weekend 2013
Om klanten optimaal van het paasweekend te laten profiteren is er een apart kort arrangement met vertrek op donderdagavond 28 maart vanuit Nederland en retour op maandagavond 1 april vanuit Oostenrijk. Ideaal voor een paar dagen skiën! Per Ski-Trein is deze reis te boeken vanaf 70 euro (retour!), met beperkte beschikbaarheid. 

Op de pagina Wintersport Trein vindt u een overzicht van alle treinen naar de wintersport.