fbpx

Start voorverkoop treintickets naar Olympische Spelen Londen 2012

21 jun 2011 13:11

De officiële Olympische mascottes Wenlock en Mandeville gaven vandaag het startschot voor de voorverkoop van NS International-tickets naar de Olympische Spelen in Londen. In het Centraal Station van Amsterdam konden reizigers een sprintje trekken om in aanmerking te komen voor de eerste treintickets naar de Spelen van 2012.

De Olympische mascottes Wenlock en Mandeville trokken samen met Tjemp – de mascotte van NOC*NSF – de eerste sprint op het sprintparcours. Onder andere de snelste vijfenzestigplusser, de rapste zakenman en de beste sprinter op naaldhakken wonnen treintickets voor twee personen naar Londen 2012. De overall winnaar met de snelste tijd kreeg bovendien entreekaarten voor een wedstrijd tijdens de Olympische Spelen.

Inschrijven
ATP en LOCOG – de verantwoordelijke organisaties voor de Olympische kaartverkoop – maken in juni de toewijzing van Olympische entreekaarten bekend. Vanaf vandaag kunnen reizigers zich daarom inschrijven voor treintickets naar de Olympische Spelen in Londen. Na inschrijving krijgen reizigers binnen vier weken een definitieve bevestiging van hun boeking.

Sneltreinvaart
Maarten Spaargaren, Commercieel Directeur NS International: “Van 27 juli tot en met 12 augustus 2012 vinden de Olympische Spelen plaats in Londen. NS International brengt je hier – met onder andere Eurostar tussen Brussel en Londen – in een sneltreinvaart naar toe. Je reist binnen circa vierenhalf uur van Rotterdam via Brussel-Zuid naar Londen St. Pancras. Vanaf dit station bereik je vervolgens met The Javelin high speed train binnen 7 minuten het Olympisch Dorp.”

Tarieven
Voor de snelle beslissers is er een retour Amsterdam – Londen Olympische Spelen beschikbaar voor 139 euro, wie te laat is voor het actietarief, moet rekenen op een bedrag tussen de 139 en 200 euro per enkele reis.

Partner in Sports
NS is sinds 2006 Partner in Sport van NOC*NSF. Als Partners in Sport verbinden NS en NS International zich niet alleen aan alle sporten in Nederland, maar ook aan het Nederlands Olympisch- en Paralympisch Team. Samen met alle Olympische supporters steunen NS en NS International dan ook het Nederlandse Olympische team tijdens de Zomerspelen.