fbpx

TGV aanbieding: ontdek 1e klas voor 35 euro

Voor de TGV geldt een zomeractie: treintickets in de 1e klas zijn nu verkrijgbaar vanaf € 35,-. Door een andere actie kunt u van ieder Nederlands station voor slechts € 14,50 (2e klas) of € 19,50 (1e klas) naar Brussel reizen. Daardoor zijn de Franse topbestemmingen al vanaf € 49,50 bereikbaar.

TGV aanbieding
Deze TGV aanbieding is te boeken naar 28 Franse bestemmingen! Bijvoorbeeld naar Nice, Lyon, Marseille, Valance, Lyon, Bordeaux en Narbonne! In de 1e klas heeft u meer ruimte, hoger comfort en veelal ook stopcontacts bij de zitplek. 

Tip
Het actietarief voor de TGV wordt per vandaag aangeboden, actuele prijzen zijn te controleren op TGV-Europe. Onze tip: boek uw TGV treinreis vanaf Brussel via TGV-Europe. De treinreis naar Brussel is goedkoper te boeken via NS International, tegen een vaste prijs (dus geen gedoe met beschikbaarheid).

Voorwaarden
Hoe sneller u boekt, hoe meer u kans maakt op het voordelige tarief. Als u wilt genieten van deze TGV aanbieding moet u in elk geval vóór 22 augustus een treinticket kopen. De reis moet plaats vinden voor 25 augustus 2011. In theorie zijn de goedkope TGV treintickets tot 3 dagen voor vertrek boekbaar, maar in de praktijk zal de aanbieding dan al lang uitverkocht zijn.

Goedkoop naar Brussel
Via NS International kunt u tot 31 augustus een enkele reis naar België kopen voor een vaste prijs van slechts € 19,50 in de 1e klas of € 14,50 in de 2e klas. Deze aanbieding is uitsluitend online te verkrijgen en uitsluitend tot 3 dagen voor vertrek. De reis moet plaats vinden via Roosendaal en is niet geldig in de Thalys.

NS International Lounche
Als u kiest voor een 1e klas NS International reis, dan kunt u in Amsterdam, Schiphol, Rotterdam of Antwerpen gebruik maken van de NS International Lounche. U kunt hier gratis een drankje nuttigen, internationale kranten lezen of gebruik maken van de wifi zone.

Foto´s: 1e en 3e foto tonen de 1e klas in een TGV trein, 2e foto is het barrijtuig, 4e foto toont de NS International lounche.