fbpx

TGV aanbieding voor groepen tot 5 personen

Vanuit Brussel of Lille hebben de Franse Spoorwegen een speciale TGV aanbieding: hoe meer reizigers, hoe meer korting. Deze TGV Minigroep promo heeft een beperke beschikbaarheid en geldt voor groepen voor maximaal 5 personen.

De actie is beschikbaar in zowel de eerste en tweede klas. Treintickets moeten gereserveerd worden voor 11 april 2012. De reis moet plaats vinden voor 15 mei 2012.

Vooral reizen die starten in Lille zijn relatief goedkoop. Lille – Lyon (650 kilometer) met 5 personen kan met het promo-ticket bijvoorbeeld voor 125 euro. Dat is 25 euro per persoon. De reistijd per TGV bedraagt 3 uur. Van Lille naar Marseille kunnen 5 personen reizen voor 175 euro in de 2e klas. Voor 50 euro extra is de aanbieding ook beschikbaar in de 1e klas.

Ook vanuit Brussel is de TGV Minigroep aanbieding beschikbaar. Brussel – Avignon kan met 5 personen bijvoorbeeld voor 54 euro per persoon. Bij 2 personen ligt de prijs per persoon op 69 euro. Tussen Nederland en Belgie en voor de Thalys geldt de aanbieding niet. Wel is er een andere aanbieding tussen Nederland en België.

De reis moet minimaal 3 dagen voor vertrek geboekt worden.