fbpx

Trein naar Lourdes

Met de trein naar Lourdes vanaf 57 euro, dat kan via TGV Europe. Goedkope treintickets zijn echter zeer beperkt beschikbaar. Vanuit Nederland gaat de reis naar Lourdes per trein naar Parijs, vanwaar de TGV naar Lourdes rijdt. Een enkele keer rijdt er een speciale bedevaarttrein naar Lourdes. Treintickets via Parijs zijn online te boeken.

Als u per trein naar Lourdes gaat, kunt u met de Thalys afreizen naar Parijs Gare du Nord. In Parijs gaat u met de metro van Parijs Gare du Nord naar Parijs Gare Montparnasse. U maakt gebruik van Metro 4 richting Porte d´Orleans, metrotijden zijn te vinden via de RATP website. Vanaf Parijs Montparnasse rijdt de TGV richting Lourdes.

Goedkope treintickets naar Lourdes
Treintickets naar Lourdes worden verkocht vanaf 3 maanden voor vertrek. De goedkoopste treintickets zijn vaak binnen een paar dagen uitverkocht, soms zelfs binnen een dag. Daarna worden de treintickets naar Lourdes vaak geleidelijk aan duurder. Check actuele prijzen op TGV-europe.com.

Bedevaarttrein Lourdes
Op speciale dagen rijdt er vanuit Nederland een bedevaarttrein naar Lourdes. Tickets voor deze trein zijn vooralsnog niet online te boeken. Details wanneer de bedevaarttrein naar Lourdes rijdt, zijn bij Treinreiziger.nl op dit moment niet bekend.

Foto: bron / licentie

0 0 stemmen
Artikel waardering
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronald sim
7 jaren geleden

Hoe kom ik nu wel achter wanneer de bedevaarttreinen gaan rijden?
Groet, Ronald.

Anoniem
6 jaren geleden
Antwoord aan  Ronald sim

Vereniging Nationale Bedevaarten (VNB) ‘s-Hertogenbosch of het pelgrimshuis in Limburg

HKroon
6 jaren geleden

Heden geen nachttreinen meer rechtstreeks van Nl naar Lourdes maar (zorg)bussen snachts of overdag.
Huis van de Pelgrim te Maastricht voor info.

Johan.honders
5 maanden geleden

Dag allemaal. Ik begreep dat er ook een speciale bedevaartstrein rijdt. Ik heb een auto immune encefalitis die ik goed onder controle heb. Ik ben 75 jaren en ik ga er vanuit dat ik nog een jaar of 20 mag gebruiken. Kun je me iets vertellen over de verdere activiteiten van het Lourdeshuis. Mijn naam
Johan Honders
Antaresstraat 19
9801WC zuidhorn.
Tel 0641960665