fbpx
Foto: Stefan Verkerk

Treinkaartje + Friet + Kroket = € 19

01 jul 2017 7:53

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

De Spoordeelwinkel heeft deze maand een leuke aanbieding. Voor slechts 19 euro heb je een goedkoop treinkaartje, inclusief friet en kroket bij de FEBO. De reis moet plaats vinden in juli of augustus. Doordeweeks mag je alleen na 9:00 uur op pad.

Info & Bestel

Het treinkaartje betreft een dagretour in de vorm van een e-ticket. Bij de aankoop hoef je nog niet de reisdatum op te geven. Dat doe je pas als je de vouchercode gaat verzilveren. Dan kies je ook op welk station je reis start, en wat je eindpunt is. Tussen de gekozen stations mag je gebruik maken van alle treinen die in de reisplanner naar voren komen. De treinkaartjes zijn echter niet in Thalys geldig. Bij Intercity Direct (traject Schiphol – Rotterdam v.v.) en ICE dien je voor vertrek nog een toeslagkaartje te kopen van 2,40 euro per persoon per enkele reis. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de reguliere intercity, daar hoef je nooit een toeslag voor te betalen.

Doordeweeks is het treinkaartje alleen geldig na 9:00 uur. Maar in het weekend mag je reis ook voor 9:00 uur beginnen. Het treinkaartje is ook geldig bij Arriva, Breng, Syntus en Connexxion. Natuurlijk alleen als die vervoerders actief zijn op de door jou gekozen route.

De friet (met saus) en de kroket kun je halen bij de FEBO. Daar dien je een apart ticket voor uit te printen. FEBO heeft vestigingen in tal van plaatsen. Bijzondere aan kroket is, is dat deze zelf door de FEBO wordt gemaakt met het beste kwaliteitsvlees van 100% Nederlandse runderen uit de buurt. De kroketten zijn dagvers en worden nooit ingevroren.

Deze aanbieding is alleen online te koop. Als je trouwens van plan bent te gaan naar Amsterdam, dan is er ook nog een andere leuke aanbieding met dezelfde voorwaarden. Dan is er echter geen friet en een kroket inbegrepen, maar een ijsje bij Metropolitan in Amsterdam. Die aanbieding is hier te koop. Als er een goedkoper dagretour bij onze redactie bekend is, dan kun je die vinden in onze prijsvergelijker.

0 0 stemmen
Artikel waardering
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Yoseph Wakjira
7 jaren geleden

I want to book for this day return e-ticket, because I want to go shopping from Ede-Wageningen to Amsterdam and the Hague on the same day.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
7 jaren geleden
Antwoord aan  Yoseph Wakjira

That’s not possible with this ticket. You need a “Dagkaart”, not a “Dagretour”. If you travel with somebody, you can use Zomertoer.

Hanne Tampère
6 jaren geleden

Moet ik dit ticket uitprinten of kan ik het ook op mijn telefoon laten zien ?

henk
6 jaren geleden

heel tof dit

henk
6 jaren geleden

heel gaaf deze kortingen. 😉

Paul
6 jaren geleden

Mag ik meerdere kaartjes voor verschillende data (wel zelfde retourtraject) bestellen?

Jacoba
6 jaren geleden

Maakt het niet uit hoe je reist? Onze dochter heeft morgen controle in leiden. Dan reist ze via dronten,lelystad leiden maar gaat daarna richting Hengelo naar haar vakantieadres.
Mvgr. Jacoba

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Jacoba

Nee, dat kan niet met dit kaartje. Dit is een dagretour, u heeft een dagkaart nodig. Actievandedag verkoopt een dagkaart.