fbpx

Treinkaartje met lunch voor 21 euro (tot 28 februari 2015)

Van Amsterdam naar Maastricht? Of van Rotterdam naar Groningen? Met het Bakker Bart treinkaartje kan je voor 21 euro reizen op een traject naar keuze (dagretour). Je krijgt bovendien een e-ticket voor een lunch bij Bakker Bart. De actie wordt alleen online verkocht bij de NS Spoordeelwinkel, t/m 28 februari 2015. De reis moet plaatsvinden voor 30 maart 2015 en moet op maandag t/m vrijdag na 9.00 uur beginnen.

Op zaterdag of zondag mag je reis wel voor 9.00 uur beginnen. Na aankoop van de actie krijg je een voucher voor een e-ticket dagretour. Die kan je op ieder gewenst moment inwisselen, maar natuurlijk wel voor 30 maart. Bij het inwisselen geef je aan op welk traject je wilt reizen en de details van de persoon die het treinkaartje gaat gebruiken. Want: het goedkope treinkaartje is persoonsgebonden. Als je op pad gaat print je dus eerst het e-ticket uit en neem je een identiteitsbewijs mee. De lunch bij Bakker Bart krijg je ook op vertoon van een e-ticket. Deze kan je gebruiken bij een vestiging naar keuze.

Voor deze treinactie is geen ov-chipkaart benodigd. Op het gewenste reistraject hoeft geen rechtstreekse trein te rijden. Het hoeft zelfs geen NS-trein te zijn: ook Arriva, Veolia, Breng, Syntus en Connexxion doen mee. Wel moet de reis plaats vinden via de snelste route. Alleen op het traject Schiphol – Rotterdam mag je niet met de snelle Intercity Direct. Dat mag wel als er een toeslagbiljet wordt voor die trein wordt gekocht. Ook voor binnenlandse reizen met ICE is er een toeslagbiljet nodig. Bij Thalys is het treinkaartje nooit geldig.

Wil je weten wanneer er weer een treinactie is? Meld je hieronder aan voor onze speciale treinactie-nieuwsbrief!