Treinpakkers: diverse voordelige treinkaartjes

Op donderdag 18 april zijn de Treinpakkers weer van start gegaan. Tot en met 2 juni verkoopt NS diverse goedkope treinkaartjes. In delen van Nederland zijn de Treinpakkers ook huis aan huis verspreid.

Goedkoop treinkaartje nodig?

Dit zijn de beste Treinpakkers:

 • Het Seizoensretour: 3 treinkaartjes voor 3 seizoenen, alleen geldig in het weekend: € 37.
 • Diverse acties van de NS Spoordeelwinkel vallen ook onder de Treinpakkers. Bijvoorbeeld de deals trein + toegang voor de Efteling, Artis en Keukenhof.
 • De NS Lentetoer. Reis met twee personen voor € 32. Dat is € 16 per persoon. De NS Lentetoer is te gebruiken tot en met 30 juni 2019.
 • Gratis upgrade in het weekend naar de 1e klas. Deze gratis upgrade is niet te gebruiken in combinatie met andere treinpakkers en treinacties. De upgrade is alleen beschikbaar voor mensen die de Treinpakkers thuis hebben gekregen. Heb je de Treinpakkers niet thuis gekregen? Dan kan je hier een couponboekje bestellen.

This post was last modified on 19 april 2019 19:41

Bekijk reacties

 • "Op donderdag 18 mei zijn de Treinpakkers weer van start gegaan."

  Het is nog geen 18 mei en 18 mei valt bovendien pas in 2023 weer op een donderdag. ;-)

  • Durf ik niet te zeggen. Sowieso werden die soms gratis aangeboden, en soms tegen betaling.

 • Gratis meereiskaartjes alweer 2 jaar van de baan..heeeeeel jammer..1ste klas upgrade kaartjes niet zo interessant.Het boekje ook niet..Gelukkig hebben wij onze keuzedagen nog.Die gratis kaartjes kon je hier mooi mee combineren..niet meer dus.....:((

 • Trein dagretour met lunch voor weinig, zonder avondspits beperking. Het probleem is dat de LaPlaces niet zo dik gezaaid zijn. Dan heb je meer aan bakker Bart c.s.

 • Ik heb de Treinpakkers niet ontvangen, en kan ze ook niet bestellen. Ik kreeg direct de (fout)melding: "Maximaal één boekje per adres."

  Gezien je op het bestelformulier alleen kunt kiezen voor regio Zuid (tijdelijk niet verkrijgbaar) en regio West, denk ik dat ze alleen in die regio's huis aan huis zijn bezorgd.

 • Voorheen maakte ik regelmatig gebruik van de treinpakkers.Maar sindsdien er geen meereiskaarten meer bij zitten en het aanbod van de uitjes gericht is op een bepaald type mensen deze direct de prullenbak ingaat. Jammer dat er bij de NS mensen zitten die geen rekening houden met heel de Nederlandse bevolking.

  • Bedenk dat NS dit niet doet om Sinterklaas te spelen maar uiteindelijk om meer te verdienen. je ziet dit ook bij andere bedrijven. Efteling doet geen Groupon actie in Nederland, Nederlanders willen toch wel naar de Efteling. Duitsers kiezen veel minder snel voor de Efteling. Dus probeert men op Groupon.de wel Duitsers te trekken met korting naar de Efteling. Met andere woorden: er zit een marketingstrategie achter. En inderdaad, daardoor is het niet voor iedereen aantrekkelijk.

  • Dagkaarten zijn al goedkoop genoeg en het is naïef om te verwachten dat groepen mensen voor een paar losse Euro's en in feite op kosten van anderen het land zouden moeten kunnen doorkruisen.

  • Ik had ze heel graag gehad, ga vandaag oprees met mijn OV chipkaart en had best een upgrade willen hebben, maar ik heb een sticker op mijn brievenbus en moet het boekje dus steeds aanvrage

    • Als u vandaag hebt gereisd, was de upgrade toch sowieso niet beschikbaar geweest? Is voor in het weekend. Kortom: dat valt weer mee, niets gemist!

  • Dat staat gewoon in het artikel. Even lezen dus. Zo moeilijk is dat niet.

 • als je de seizoens retour besteld moet je dan in ieder van de 3 seizoenen zo'n kaartje gebruiken of mag je ze ook alle 3 in 1 seizoen gebruiken b v alle 3 in periode okt-dec?

Share
Tags: Treinpakkers

Recent Posts

ProRail: ook dit jaar veel hinder voor treinreizigers

Nederlandse treinreizigers moeten ook dit jaar rekening houden met verstoringen op het spoor. Daarvoor waarschuwt…

5 dagen terug

NS legt zaterdagavond treinverkeer drie minuten stil na mishandeling conducteur: ‘Kan zo niet langer’

Het treinverkeer wordt komende zaterdag om 22.30 uur drie minuten stilgelegd naar aanleiding van de…

1 week terug

NS past HSL-dienstregeling aan op snelheidsbeperkingen

NS past in juni de dienstregeling aan van treinen die over de HSL rijden. Op…

1 week terug

Vakbond na aanval op rijdend personeel: “Ingrijpen of wachten op dodelijk slachtoffer”

Opnieuw hebben twee hoofdconducteurs en een machinist (MCN) te maken met een ernstig geval van…

1 week terug

Ook Brusselse Eurostar-terminal krijgt opknapbeurt

Net als in Amsterdam krijgt ook de Brusselse terminal van Eurostar de komende tijd een…

1 week terug

Dit wordt de dienstregeling van de trein naar München

De Nederlandse Spoorwegen bevestigen het alsnog. In 2025 verdwijnt de ICE naar Basel en maakt…

1 week terug