fbpx

Treinpakkers: diverse voordelige treinkaartjes

19 apr 2019 11:20

Op donderdag 18 april zijn de Treinpakkers weer van start gegaan. Tot en met 2 juni verkoopt NS diverse goedkope treinkaartjes. In delen van Nederland zijn de Treinpakkers ook huis aan huis verspreid.

Goedkoop treinkaartje nodig?

 

Dit zijn de beste Treinpakkers:

 • Het Seizoensretour: 3 treinkaartjes voor 3 seizoenen, alleen geldig in het weekend: € 37.
 • Diverse acties van de NS Spoordeelwinkel vallen ook onder de Treinpakkers. Bijvoorbeeld de deals trein + toegang voor de Efteling, Artis en Keukenhof.
 • De NS Lentetoer. Reis met twee personen voor € 32. Dat is € 16 per persoon. De NS Lentetoer is te gebruiken tot en met 30 juni 2019.
 • Gratis upgrade in het weekend naar de 1e klas. Deze gratis upgrade is niet te gebruiken in combinatie met andere treinpakkers en treinacties. De upgrade is alleen beschikbaar voor mensen die de Treinpakkers thuis hebben gekregen. Heb je de Treinpakkers niet thuis gekregen? Dan kan je hier een couponboekje bestellen.

23 gedachten aan “Treinpakkers: diverse voordelige treinkaartjes”

 1. Johan schreef:

  “Op donderdag 18 mei zijn de Treinpakkers weer van start gegaan.”

  Het is nog geen 18 mei en 18 mei valt bovendien pas in 2023 weer op een donderdag. 😉

  1. Treinreiziger.nl (Hildebrand) schreef:

   Dank. Aangepast.

 2. Tonia van der werf schreef:

  Alleen éérst klas kreeg ik in míjn brievenbus

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Er zat een boekje bij

 3. Alida schreef:

  Waarom zitten er geen meereiskaarten meer bij ?

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Durf ik niet te zeggen. Sowieso werden die soms gratis aangeboden, en soms tegen betaling.

 4. marij schreef:

  dus ik kan niets met die kaartjes die bij de treinpakkers zaten

  1. Dries Molenaar schreef:

   Hoezo? U gaat niet op reis?

 5. Jorien schreef:

  Gratis meereiskaartjes alweer 2 jaar van de baan..heeeeeel jammer..1ste klas upgrade kaartjes niet zo interessant.Het boekje ook niet..Gelukkig hebben wij onze keuzedagen nog.Die gratis kaartjes kon je hier mooi mee combineren..niet meer dus…..:((

  1. Martijn schreef:

   Gratis meereiskaartje vorig jaar nog gebruikt
   Dus dat valt mee hoor.

 6. Dries Molenaar schreef:

  Trein dagretour met lunch voor weinig, zonder avondspits beperking. Het probleem is dat de LaPlaces niet zo dik gezaaid zijn. Dan heb je meer aan bakker Bart c.s.

 7. Erwin Wessels schreef:

  Ik heb de Treinpakkers niet ontvangen, en kan ze ook niet bestellen. Ik kreeg direct de (fout)melding: “Maximaal één boekje per adres.”

  Gezien je op het bestelformulier alleen kunt kiezen voor regio Zuid (tijdelijk niet verkrijgbaar) en regio West, denk ik dat ze alleen in die regio’s huis aan huis zijn bezorgd.

 8. Jan Steen schreef:

  Voorheen maakte ik regelmatig gebruik van de treinpakkers.Maar sindsdien er geen meereiskaarten meer bij zitten en het aanbod van de uitjes gericht is op een bepaald type mensen deze direct de prullenbak ingaat. Jammer dat er bij de NS mensen zitten die geen rekening houden met heel de Nederlandse bevolking.

  1. Hildebrand van Kuijeren (Treinreiziger.nl) schreef:

   Bedenk dat NS dit niet doet om Sinterklaas te spelen maar uiteindelijk om meer te verdienen. je ziet dit ook bij andere bedrijven. Efteling doet geen Groupon actie in Nederland, Nederlanders willen toch wel naar de Efteling. Duitsers kiezen veel minder snel voor de Efteling. Dus probeert men op Groupon.de wel Duitsers te trekken met korting naar de Efteling. Met andere woorden: er zit een marketingstrategie achter. En inderdaad, daardoor is het niet voor iedereen aantrekkelijk.

  2. Dries Molenaar schreef:

   Dagkaarten zijn al goedkoop genoeg en het is naïef om te verwachten dat groepen mensen voor een paar losse Euro’s en in feite op kosten van anderen het land zouden moeten kunnen doorkruisen.

  3. Margreet schreef:

   Ik had ze heel graag gehad, ga vandaag oprees met mijn OV chipkaart en had best een upgrade willen hebben, maar ik heb een sticker op mijn brievenbus en moet het boekje dus steeds aanvrage

   1. Margreet schreef:

    *oprees = op reis
    *aanvrage = aanvragen

    1. Chantal schreef:

     Als u vandaag hebt gereisd, was de upgrade toch sowieso niet beschikbaar geweest? Is voor in het weekend. Kortom: dat valt weer mee, niets gemist!

 9. steven van der Minne schreef:

  Hoe kom ik aan die treinpakkers?

  1. Annemiek schreef:

   Dat staat gewoon in het artikel. Even lezen dus. Zo moeilijk is dat niet.

 10. Willem schreef:

  als je de seizoens retour besteld moet je dan in ieder van de 3 seizoenen zo’n kaartje gebruiken of mag je ze ook alle 3 in 1 seizoen gebruiken b v alle 3 in periode okt-dec?

  1. Erwin Wessels schreef:

   In ieder seizoen één kaartje.

 11. jessica schreef:

  hoi, ik heb een ov-kaart met dal vrij. maar hoe krijg ik dit actie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *