fbpx

Treintickets voor Olympische Spelen in de verkoop

20 mrt 2012 19:08

Vanaf vandaag, dinsdag 20 maart, kunnen reizigers op nsinternational.nl treintickets naar Londen boeken voor de periode tijdens de Olympische Spelen van 2012. De Spelen zijn dit jaar dichterbij dan ooit; met een gemiddelde reistijd van 5 uur (vanaf Rotterdam) reizen sportliefhebbers comfortabel naar hartje Londen om een wedstrijd bij te wonen of de Olympische sfeer te proeven.

Vanuit Nederland kunnen reizigers met de InterCity Brussel of met Thalys naar Brussel, waar men overstapt op de Eurostar. De Eurostar rijdt vervolgens door naar hartje Londen, waar de trein aankomt in het station Londen St Pancras International Vanaf hier is het nog slechts 7 minuten naar het Olympisch Stadion.

NS International heeft in totaal 50.000 goedkope treintickets, waarmee voor slechts € 50 (op basis van een enkele reis, 2e klas) naar Londen gereisd kan worden. Deze tickets zijn te gebruiken vanaf Nederlandse stations, maar zijn niet geldig in de Thalys. Of de treintickets nog beschikbaar zijn, kan gecontroleerd worden op de website van NS International.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *