fbpx

Vacatures: van redacteur Treinreiziger tot developer Treinrondreis

08 apr 2023 16:46

Sinds de introductie van Treinrondreis.nl groeit Treinreiziger. Vorig jaar kwamen al twee treinticketspecialisten in dienst om reizigers te ontzorgen met pakketreizen. De groei zet in 2023 door, daarom zijn er verschillende vacatures bij Treinreiziger.

Update: de vacature redacteur is niet meer beschikbaar. Ook de vacature React developer is ingevuld. Bij de vacature Treintickets specialist is het selectieproces nog gaande.

Redacteur

Oprichter Hildebrand van Kuijeren verzorgt sinds 2005 het spoornieuws op Treinreiziger.nl. Maar door de lancering van Treinrondreis.nl is de website soms minder actueel dan de initiatiefnemer zou willen. Daarom is Treinreiziger.nl op zoek naar een redacteur. Heb je een journalistieke achtergrond en affiniteit met het spoor? Dan is de vacature redacteur wellicht iets voor jou. Je kunt (grotendeels) vanuit huis werken. Wil je een contract? Of liever werken als freelancer? Beide is bespreekbaar.

React developer

Om de groei van Treinrondreis.nl te faciliteren zijn er ambitieuze plannen om de website door te ontwikkelen met bijvoorbeeld koppelingen met spoorwegmaatschappijen en hotels. Daarom zoekt Treinreiziger ook naar een React developer die zich voornamelijk bezighoudt met frontend van Treinrondreis.nl, maar ook kan ondersteunen bij de ontwikkeling van de backend.

Treinticket specialist

Daarnaast is Treinrondreis.nl op zoek naar een derde treinticket specialist. Heb je interesse in een baan bij Treinreiziger? Bekijk dan de vacatures, of neem contact op. Als je studeert en je bent op zoek naar een stage kun je een gemotiveerde open sollicitatie sturen.

Overzicht vacatures