fbpx

Werkzaamheden in het weekend van 18 en 19 februari

In het weekend van 18 en 19 februari staan er in totaal op dertien trajecten werkzaamheden ingepland. De meeste hiervan vinden in de nacht plaats en hebben daardoor invloed op slechts de laatste treinen. De NS en Arriva moeten treindiensten aanpassen door de werkzaamheden.

Anna Paulowna-Den Helder
Op dit traject wordt een deel van de sporen vernieuwd en is er derhalve geen treinverkeer mogelijk. Elk halfuur rijdt er een vervangende stopbus. Deze sluit goed aan op de trein en daardoor is de extra reistijd beperkt tot twintig minuten.

Woerden-Bodegraven
Op dit traject is het al jaren schudden met de trein op het spoor. ProRail heeft al eens de langste werktrein ingezet om het spoor te verbeteren. Nu worden er nogmaals werkzaamheden uitvoerd om de grondligging te verbeteren.

´t Harde-Zwolle
Tussen deze twee plaatsen rijden zondagochtend tot tien geen treinen door periodieke werkzaamheden voor de nieuwe Hanzelijn.

Haarlem-Zandvoort aan Zee
Op dit traject is de treindienst zondag tussen 08 uur en 21 uur aangepast door werkzaamheden. De treinen hebben afwijkende vertrektijden tot een kwartier.

Almere Oostvaarders-Lelystad Centrum
In verband met de komst van de nieuwe Hanzelijn is Lelystad onbereikbaar per trein vanaf zondag 18.30 uur tot einde dienstregeling. In de nacht van zondag op maandag is de hele treindienst naar Flevoland aangepast.

Nachtelijke werkzaamheden
In de nachten van vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag vinden er in Groningen werkzaamheden plaats en is de treindienst aangepast van/naar Assen. In de nacht van vrijdag op zaterdag moet Arriva hierdoor de laatste trein(en) laten vervallen tussen Groningen en Nieuweschans/Veendam v.v.. Er rijden bussen.

Tussen Alkmaar en Uitgeest en Zaandam en Hoorn Kersenboogerd vinden werkzaamheden plaats in de nacht van zaterdag op zondag. De treindienst naar Flevoland is in de nacht van zondag op maandag aangepast door spoorvernieuwing.