fbpx

Win 2 retourtjes naar de sneeuw met de Alpen Expres

Treinreiziger.nl bestaat in 2015 tien jaar. Dat vieren we met tien leuke acties. Met dank aan de Alpen Expres kunnen we nu de eerste actie introduceren waarmee je twee treinkaartjes ter waarde van totaal 400 euro kunt winnen naar de Oostenrijkse Alpen. 

  • Update: de winnaar is Nancy van der Zwan

Doe mee via Facebook

Hoe kan ik mee doen?
Deel dit bericht op Facebook met je vrienden en schrijf waarom jij zou moeten winnen. Wij zijn een website voor de treinreiziger, dus als je een leuke reden hebt die aansluit bij onze website, dan is dat natuurlijk extra interessant. Reageren moet vóór 4 februari 12.00 uur. Uit de meest interessante reacties trekken we één winnaar die met twee personen weg mag. 

Wat kan ik precies winnen?
Twee retourtjes met de Alpen Expres. Dat is de trein die iedere vrijdagavond vanuit Amsterdam via Utrecht, Den Bosch en Venlo naar de Oostenrijkse Alpen. Je slaapt ´s nachts in een ligcoupe (voor 4 of 6 personen) en de volgende ochtend komt de trein in de Oostenrijkse Alpen aan. Daar stopt de trein in onder andere Kufstein, Innsbruck, Wörgl, Kirchberg, Zell am See, Landeck en Bischofshofen. Als je gebruik wilt maken van een transfer naar een andere wintersportplaats dien je dat zelf te betalen (vanaf 10 euro per persoon voor een retourtransfer, zie meer info.) Op zaterdagavond vertrekt de trein vanuit Oostenrijk weer naar Nederland, waar de trein zondagmiddag aankomt.

Wanneer kan ik de reis verzilveren als ik wil?
Op een dag naar keuze, heenreis op 20 februari is alleen uitgesloten. Voor de terugreis is 28 februari uitgesloten. Je kan dus zelf kiezen of je alleen één weekend weg wil, een week of nog langer. Je moet zelf voor een accommodatie zorgen. (Niet nodig als je alleen een weekend weg gaat: dan ben je alleen zaterdags in Oostenrijk en slaap je in de trein). De Alpen Express rijdt tot 20 maart naar de sneeuw (vertrek op vrijdagavond).

Hoe wordt de winnaar bekend gemaakt?
We zullen de winnaar bekend maken op Facebook. Ook sturen we via Facebook een bericht naar de winnaar. Die heeft maximaal 48 uur de tijd om daarop te reageren. Dit omdat vorige prijswinnaars soms nooit reageerden. Het bericht komt in Facebook binnen in de map "overig" van je postvak en wordt verstuurd door Hildebrand van Kuijeren. Let op of na 4 februari dus goed op je berichten! Reageert de winnaar niet tijdig? Dan kiezen we een nieuwe winnaar.

Welke acties gaan er verder nog komen?
De komende periode streven we naar minimaal één actie per maand. Het zal niet alleen om deel & win acties gaan. We houden nog even geheim wat er gaan komen. Heb je tips voor een leuke actie? Dan mag je altijd mailen naar [email protected]