Home

AH treinkaartje: € 19,50 (keuze uit 9 bestemmingen)

Kruidvat Treinkaartjes v.a. € 15,-

€15,-

e-ticket
reizen t/m 13 april
reizen in daluren
Vanaf 17 februari verkoopt Kruidvat treinkaartjes, die kun je gebruiken t/m 13 april! Het leuke is, koop je meer treinkaartjes, dan ontvang je korting. Bovendien krijg je een voucher voor 5 gratis foto afdrukken bij de Kruidvat.

UPDATE: In oktober 2018: verkoopt AH weer treinkaartjes. Online hier te koop.

VERLOPEN. Albert Heijn verkoopt online weer treinkaartjes. Wil je naar Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Den Bosch, Den Haag, Nijmegen, Leiden, Eindhoven of Rotterdam? Dan kan deze actie interessant voor je zijn. Het treinkaartje kost 19,50 euro. De verkoopperiode loopt t/m 17 juni, de reisperiode slechts van 11 juni tot en met 8 juli 2018.

Je mag vertrekken vanaf elk station in Nederland, maar wat betreft de eindbestemming heb je slechts keuze uit negen steden. Het Albert Heijn treinkaartje kan dus niet gebruikt worden voor iedere reis. Voor zover ons bekend is deze actie online voor iedereen toegankelijk. Na aankoop krijg je een vouchercode die je later online kunt verzilveren. De reisperiode is vrij kort: t/m 8 juli 2018. Je kunt elke dag reizen, van maandag tot en met vrijdag vanaf 9.00 uur. Op zaterdag, zondag en op feestdagen de gehele dag. Online is de actie alleen beschikbaar t/m 17 juni 2018.

Als je ook niet in de avondspits hoeft te reizen, dan is ons advies de Dal Dagkaart van Actie van de Dag. Je kunt dan buiten de spits kris, kras door Nederland reizen voor slechts 19 euro (hier te koop).

Bij het Albert Heijn treinkaartje is ook een voucher voor een warme drank bij Yoghurt Barn inbegrepen. Op de dag dat je reist kun je bij Yoghurt Barn kiezen uit Espresso, Espresso Macchiato, Americano, Cappuccino (small) of Thee. Voor de exacte voorwaarden van deze actie: check deze pagina van Albert Heijn.

This post was last modified on 6 april 2019 09:42

Bekijk reacties

 • Ik heb zojuist 2 treinkaartjes gekocht voor morgen 5 juni 2018, maar ze zijn niet geldig maar pas 12 juni 2018. Dit staat niet op de site aangegeven en is misleidend. Ik wil graag 39 euro retour.

  • In de voorwaarden op de site van Albert Heijn staat dat de verkoopperiode vanaf 11 juni is. Echter zijn ze inderdaad al wel te bestellen (ik heb het ook geprobeerd). Daarmee begrijp ik de verwarring ook wel. Ik raad echter aan om dit met Albert Heijn op te nemen omdat de kaartjes al te vroeg besteld kunnen worden.

   Bovenstaand bericht is een klein beetje aangepast om de reisperiode nu duidelijker te maken.

 • waarom alleen die bestemmingen en niet naar zwolle ?????????????????????????? en waarom niet gewoon de normale dagkaart die ze altijd hebben gehad ik word hier zo moe van he ik heb hier helaas niks aan

  • Tja, zo gaat dat nu eenmaal met aanbiedingen en acties. Maakt niet uit wat voor product of dienst je wilt hebben. Soms is het de beste aanbieding ooit en soms is het de grootste tegenvaller. Er zullen genoeg mensen zijn voor wie deze aanbieding ideaal is.

 • Er staat, dat je ook flesje Kruidenwater bij AH Togo kunt halen, maar daarvoor zit geen bon bij de ticket. Hoe werkt dat dan?

 • Bij goedkope treinkaartjes kun je voor €19 gewoon een treinkaartje kopen voor heel Nederland

 • Hallo,ik krijg buitenlanders op bezoek. KUNNEN ZIJ OOK MET TREINVOORDEELkaartjes reizen??

  • Iedereen kan er mee reizen, ze moeten het kaartje uiteraard wel kunnen tonen. Etickets kunnen ook in het buitenland worden aangeschaft. AH treinkaartjes kunnen niet naar het buitenland verzonden worden. Maar als ze in Nederland zijn, kunnen ze gewoon een kaartje bij AH kopen, of het ticket dat door u gekocht is gebruiken.

 • Ik heb goede ervaring met goedkopen treinkaartjes, ik help vaak bij evenementen door het hele land heen en vaak is dit in het weekend. Soms reis ik al op vrijdag af en overnacht dan in een tentje die makkelijk mee te nemen is, maar heb ook vaak met verschillende vervoerders te maken en dan moet ik bij betalen als het niet van de NS is of dat ik met de bus nog een stuk moet reizen. daarom wil ik op de hoogte gehouden worden van de acties die eraan komen. Ik kan ondertussen zelf thuis printen voorheen niet. Ik heb ook last van de Corona crisis maar hoop dat het normale leven gouw weer op gang komt en we met zijn alle weer van het leven mogen genieten! Ik wacht jullie reactie wel even af groetjes ert uit Oldebroek.

Share

Recent Posts

Arriva wil treindienst (Groningen -) Amsterdam – Parijs, 2x per dag

Arriva wil dagelijks een trein tussen Groningen en Parijs laten rijden. Arriva, de grootste concurrent…

7 uur terug

Nightjet naar Amsterdam geëvacueerd wegens brand in Oostenrijkse tunnel

Vanwege een brand in een tunnel hebben Oostenrijkse hulpdiensten vannacht 151 reizigers uit de Nightjet…

8 uur terug

Boete voor NS vanwege uitgedunde dienstregeling

NS krijgt een maximale boete van 1,5 miljoen euro opgelegd omdat de spoorvervoerder de dienstregeling vorig jaar…

2 dagen terug

Amsterdams treinverkeer voorlopig uit Utrecht geregeld

Sinds maandagmorgen wordt het treinverkeer in en rond Amsterdam vanuit Utrecht geregeld. Deze uitwijklocatie draait stabiel…

2 dagen terug

OVpay nu volledig uitgerold in Nederland

Reizen met het OV kan nu ook in de regio Rotterdam met de bankpas. Vanaf…

2 dagen terug

Eurostar blijft hoop houden op directe trein Amsterdam – Londen

Eurostar blijft met NS, ProRail en het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat in gesprek om…

3 dagen terug