fbpx
AH treinkaartje oktober 2018

AH treinkaartje: NS Dagkaart vanaf € 14 (tot € 16)

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Kruidvat Treinkaartjes v.a. € 15,-

€15,-

ah dagkaart

e-ticket
reizen t/m 13 april
reizen in daluren
Vanaf 17 februari verkoopt Kruidvat treinkaartjes, die kun je gebruiken t/m 13 april! Het leuke is, koop je meer treinkaartjes, dan ontvang je korting. Bovendien krijg je een voucher voor 5 gratis foto afdrukken bij de Kruidvat.

UPDATE: Ook in november 2018 kun je online weer treinkaartjes kopen bij AH! Meer over deze nieuwe actie vind je hier. Let op: de voorwaarden die in onderstaand artikel staan vermeld hebben betrekking op de treinkaartjes die verkocht werden in oktober 2018.

ARCHIEF. Yes. Vanaf maandag 1 oktober kun je bij Albert Heijn weer goedkope treinkaartjes kopen. Dit keer hoef je niet naar de winkel (kan wel), maar vanaf maandag kun je ze ook online bestellen. Koop je één of twee treinkaartjes? Dan betaal je 16 euro per kaartje. Bij drie of meer treinkaartjes betaal je 14 euro per stuk. Let op: maak bij online bestellingen gebruik van het dropdownmenu (zie onderaan artikel voor uitleg). De AH treinkaartjes zijn geldig t/m 9 december 2018. Je kunt er één dag mee onbeperkt treinen tijdens de daluren.

  • UPDATE 12 oktober: De AH treinkaartjes zijn online uitverkocht, en komen niet meer beschikbaar. In de (meeste) AH winkels zijn de treinkaartjes nog wel beschikbaar.

Wegwerpkaartje

Het AH treinkaartje betreft een wegwerpkaartje. De treinreis mag doordeweeks niet tijdens de spits beginnen. Je reis mag maandag t/m vrijdag beginnen voor 6:30 uur, tussen 9:00 – 16:00 uur en na 18:30 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen mag je de gehele dag reizen. Je mag de reis bij NS de reis tijdens de spits afmaken, maar je mag dan niet wisselen van vervoerder. (LET op! Dit kan alleen met een wegwerpkaartje, niet met een e-ticket!). Wil je ook tijdens de volledige avondspits kunnen reizen? Dan kun je bij de NS Spoordeelwinkel een dagretour kopen voor 19 euro 2e klas, of 24 euro 1e klas (incl. sandwich en verse sap bij La Place). In dit artikel beperken we ons tot de AH treinactie, voor meer info over het dagretour (e-ticket, direct geleverd), kun je hier kijken.

In- en uitchecken per vervoerder

Met de AH treinkaartjes mag je kris kras door heel Nederland reizen. Niet alleen bij NS, maar ook bij Arriva, Breng, Blauwnet en Connexxion. Let wel, alleen in de trein, niet in de (reguliere) bus. Per vervoerder check je in en uit. Zoals eerder aangegeven kun je in de spits niet van vervoerder wisselen. Het AH treinkaartje is niet geldig bij Thalys en Eurostar. Wil je gebruik maken van Intercity Direct (de snelle trein tussen Amsterdam – Rotterdam – Breda) of de ICE (Amsterdam – Arnhem – Duitsland), dan betaal je een toeslag. Deze NS Dagkaart is niet geldig buiten Nederland.

Online bestellen

Je kunt vanaf maandag dit treinkaartje ook online bestellen. Binnen twee werkdagen worden de AH treinkaartjes bezorgd. Voor bestellingen onder de 50 euro worden 4 euro bezorgkosten in rekening gebracht. Koop je 4 treinkaartjes of meer? Dan betaal je dus geen bezorgkosten. Maak wel gebruik van het dropdown menu. Als je gebruik maakt van het plusje, betaal je teveel.Je kunt de kaartjes uiteraard ook in de winkel kopen, maar op = op. De verkoopperiode loopt tot en met 14 oktober.

 

Veel gestelde vragen AH Treinkaartjes

Ja. Je mag ook na 23:59 uur reizen. De reis moet vóór 4:00 uur de volgende ochtend zijn afgerond. Op de meeste trajecten rijdt de laatste trein al eerder. Dus check altijd de reisplanner om te zien hoe laat de laatste trein rijdt.
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis
  • Kinderen 4 t/m 11 jaar kunnen beter met een Railrunner reizen, die kost 2,50 euro (prijs 2017).
  • Of: bestel Kids Vrij voor eenmalig 0,01 euro. Een persoonlijke ov-chipkaart voor het kind is dan wel noodzakelijk.
  • Kinderen van 12 jaar en ouder kunnen prima dit treinkaartje gebruiken.

De treinreis mag doordeweeks niet tijdens de spits beginnen. Daarbij is de inchecktijd bepalend. Je mag een treinreis bij NS wel afmaken als deze voor de ochtend- of avondspits is begonnen. De spits duurt in de ochtend van 6:30 tot 9:00 uur, en in de avond van 16:00 – 18:30 uur. Op deze tijden zit 5 minuten marge. Dat betekent dat je al vanaf 8:55 uur kan inchecken. De incheck is bepalend. Tijdens de spits kun je niet inchecken, dat levert een foutmelding op. Reis je met meerdere vervoerders? Dan kan je in de spits niet van de ene naar de andere vervoerder overstappen. In het weekend kun je gewoon heel de dag reizen.

Voorbeeld: Als je om 6:25 uur incheckt, dan kun je zonder problemen de trein van 6:40 uur nemen. Als je echter om 6:36 uur incheckt, kan dat niet. De inchecktijd is bepalend, en het is al 6:30 uur geweest. En ook de marge van 5 minuten is verstreken.

Nee. Sterker nog, als je een ov-chipkaart hebt, moet je die niet gebruiken. Het treinkaartje wordt geleverd als eenmalige chipkaart. Daarmee check je per vervoerder in- en uit.

Nee. Alleen bij werkzaamheden mag je van het trein vervangend vervoer gebruik maken. Trein vervangend vervoer kun je vinden in de NS Reisplanner.

Nee, dat hoeft niet. Je kunt met het treinkaartje gewoon naar het station gaan. Door in te checken wordt het treinkaartje automatisch geactiveerd. Op die dag kun je het kaartje vervolgens gebruiken. Als je probeert in te checken op een dag (of tijdstip) dat het kaartje niet geldig is, dan zullen de poortjes niet open gaan en zal er op het scherm een foutmelding te zien zijn.

Ja, dat kan. Het is een dagkaart. Dus je kunt naar meerdere bestemmingen gaan, of meerdere keren heen en weer reizen. Bij een dagretour kun je in de regel niet zomaar naar meerdere bestemmingen reizen.

Nee. Helaas niet.

Ja. Je kunt reizen met alle Intercity’s en Sprinters binnen Nederland. Alleen bij de speciale Intercity Direct betaal je tussen Schiphol en Rotterdam (en v.v.) een toeslag. Deze trein is ongeveer een half uur sneller dan de reguliere intercity.

Je hoeft geen reisdatum op te geven. Je kunt gewoon naar het station gaan en inchecken. Daarmee wordt het treinkaartje geactiveerd. Ben je aangekomen op je bestemming, of stap je over op een andere vervoerder? Dan check je weer uit.

Dit treinkaartje is alleen geldig binnen Nederland. Als je naar het buitenland wil, dan moet je vanaf de grens een aanvullend kaartje kopen via NS International. Je kunt dan aangeven dat je in Nederland 100% korting hebt. Of je vult het grensstation als vertrekstation in.

 

0 0 stemmen
Artikel waardering
124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
v,Salih
5 jaren geleden

dagkaart retur

Dave
5 jaren geleden

De route die ik dinsdag wil afleggen is deze:
15.46 uur: vertrek Maastricht Randwyck (trein Arriva)
15.46 uur: aankomst Maastricht CS
16.01 uur: vertrek Maastricht CS (trein NS)
18.25 uur: aankomst Amsterdam CS

Mij is niet duidelijk of de AH-treinkaart in dit geval te gebruiken is. Ik vertrek voor 16.00 uur, dus voor de spits, maar bij een andere vervoerder. De NS-trein zelf vertrekt 1 minuut later dan toegestaan.

Ik kan mij herinneren dat ik wel een keer op deze manier mocht reizen. Dat de conducteur aangaf dat het tijdstip waarop je incheckt bepalend is.

Enfin, is de AH-kaart geldig in mijn geval?

Ron
5 jaren geleden

Je kan dan wel voor de spits inchecken bvb 15.50 maar het probleem is dus dat de poortjes niet opengaan voor 18.30 waardoor je dus niet het station uitkomt…

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ron

Sinds wanneer gaan de poortjes niet meer open als je uitcheckt binnen de spits?

Puck
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ron

Je kunt niet in de spits inchecken, maar wel gewoon uitchecken. De poortjes zullen bij het uitchecken altijd open gaan, ongeacht het tijdstip. Het enige waarop gelet moet worden is dat bij het overstappen van Arriva op NS er bij NS voor 16:00 wordt ingecheckt.

Peter
5 jaren geleden

Je kunt in dat geval de overstap nog gewoon voor de spits maken (tot 15:55), dus sowieso geen probleem.

Maar ook als je de overstap in de spits doet, dan mag deze reis gewoon gemaakt worden.

Dave
5 jaren geleden

Aankomst op Maastricht CS moet overigens zijn 15.49 i.p.v. 15.46. Voor wat het waard is…

Bart
5 jaren geleden

Als je voor 16:00 incheckt mag je je reis afmaken. Volgens mij moet je wel maximaal een half uur na inchecken aan de reis beginnen. In jouw geval geen probleem omdat je tussen 15:49 en 16:00 bij de NS incheckt.

Lies
5 jaren geleden

Kun je ook upgraden naar 1ste klas? Of is ie alleen in de 2e klas geldig?

Wouter
5 jaren geleden

Dus de kaart is 9 december niet geldig voor de drielandentrein naar Aken Hbf of Luik-Guillemins, indien daar ov-chipzuilen komen?

Puck
5 jaren geleden

Voor nu is die vraag in elk geval irrelevant, want die trein zal voorlopig nog niet naar Luik rijden en dus komen daar ook voorlopig geen CICO-palen.

Marja
5 jaren geleden

Wat een mooi actie, ga er zeker gebruik van maken!

Stokbosveen
5 jaren geleden

Jammer dat het bericht onvolledig is.
Om van deze actie gebruik te kunnen maken heb je wel een bonuskaart nodig. Het nummer daarvan moet je invullen op het bestelformulier.

Nannan
5 jaren geleden

Ik vind ze goed voor de prijs.

Simon
5 jaren geleden

Van Treinkaartjesacties maak ik veel gebruik. Ik pleit ervoor om een kaart aan te bieden met zowel gratis trein, bus, tram en metro vervoer.
Hulde aan Primera want die hebben zo’n kaart onlangs in de markt gezet. Heb er meteen 3 van gekocht.
Daarmee kan ik vanuit Deventer naar Amsterdam Zuid en vervolgens met de nieuwe metro naar de Primark.
Dat willen we allemaal toch?

Dries Molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  Simon

In Zwolle is er toch ook een Primera? En anders in Almere, vlak bij het station.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Dries Molenaar

Primera of Primark?

Dries Molenaar
5 jaren geleden
Antwoord aan  Erwin Wessels

Sorry, familie bij de de primera.
Allebei aanwezig. Primark is de hoofdinteresse voor velen.

Shoshanna
5 jaren geleden
Antwoord aan  Simon

Is maar tot eind oktober te gebruiken-;)

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Shoshanna

Nee hoor, tot en met 9 december

Anne
5 jaren geleden

Mag ik als ik op zaterdag of zondag reisook met een intercity reizen .vanaf Alkmaar naar Valkenburg moet ik twee keer met een intercity.
Graag hoop ik op een antwoord

Ek
5 jaren geleden
Antwoord aan  Anne

Er staat toch niet datje alleen met de stoptrein mag gaan? Intercity is van NA dus daar mag je mee reizen

T
5 jaren geleden

Dien je bij aankoop van het kaartje direct een bestemming en datum door te geven?

Ek
5 jaren geleden
Antwoord aan  T

Nee er staat geldig tm 9 dec.

ria
5 jaren geleden

Kan ik dit kaartje ook opwaarderen naar 1ste klas?

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  ria

Nee, helaas niet.

Prince frank
5 jaren geleden

I need one day trian ticket tomorrow at 12:00,I leave at hoogeveen.
{ADRES DELETE}

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Prince frank

Then you have to go to one of the three AH’s in Hoogeveen tomorrow, where you can buy the ticket.

This ticket can only be used for travelling by train, so when you have to take the bus to the railway station, you have to pay that separately.

Gerhard
5 jaren geleden

Bij sommige NS stations moet je uit- en inchecken om met een spoorwissel over te stappen. Hoe gaat het als je net voor de middagspits incheckt en in de spits zo’n overstap hebt. Is het systeem slim genoeg om dat als een overstap te zien of wordt het als een uitcheck en vervolgens (een niet toegestane) incheck gezien.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Gerhard

Dat is mij niet volledig bekend. In principe heeft NS het principe van rit-naar-reis principe. In dat kader zou ik verwachten dat dit geen probleem zou moeten zijn. Op twitter gaven ze (NS) echter een ander antwoord, en bleven ze stil bij vervolgvragen, hoe dat dan precies zit met het rit-naar-reis principe. Meer info daarover: https://www.ns.nl/reisinformatie/reizen-met-ov-chipkaart/veelgestelde-vragen-rit-naar-reis.html

mao
5 jaren geleden

Heb deze vraag net ongeveer op het spoorforum gevraagd, maar zolang je bent ingecheckt voor 16.00 uur, mag je tijdens de spits uitchecken en weer inchecken (mits binnen 30 minuten) en verder gaan binnen de spits.

Ik wil zelf nog een keer met een DDM1 reizen, en die dingen rijden alleen rond de spits…

https://community.ns.nl/acties-en-uitjes-10/uit-en-weer-inchecken-nodig-bij-reis-met-dagkaart-52045/index1.html#post350908

José
5 jaren geleden

Mag ik met de ICE reizen? Of dient er dan een toeslag betaald te worden?

Anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  José

Eerst lezen, dan vragen stellen…

Gabrielle
5 jaren geleden

Wij willen a.s. zaterdag met de trein naar Amsterdam. Geldt 1 kaart als een enkeltje of als een retourtje?

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Gabrielle

Het is een dagkaart, dus je kunt ermee heen en terug, en daarna zelfs besluiten om nog ergens anders heen te gaan (en terug). Je kunt de hele dag (buiten de spits, maar dat is in het weekend niet van toepassing) onbeperkt met de trein reizen.

Gabrielle
5 jaren geleden
Antwoord aan  Erwin Wessels

Dank je. Was ik ook wel vanuit gegaan maar had heel even twijfels.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Gabrielle

Graag gedaan!

Johanna
5 jaren geleden

Kan ik met zo’n kaart ook van klasse wisselen? Uiteraard met bijbetaling.

Ron
5 jaren geleden

Let op dat je wel kunt inchecken voor 16.00 en kan reizen maar bij aankomst voor 18.30 weigeren de poortjes open te gaan en zit je vast op het station tot 18.30. Dit vind ik wel even belangrijk om te vermelden.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden

NS bevestigd het: je kunt gewoon in de spits uitchecken. Zie hier antwoord van NS op twitter: https://twitter.com/NS_online/status/1046465726670950401

Benjamin
5 jaren geleden

Het zou moeten zijn dat je kunt uitchecken, maar ik heb met de Primera kaartjes ook al gehad dat de poortjes gesloten blijven en je NIET kunt uitchecken tijdens de spits (ik was dus voor 6.30u op pad en wilde om 8.30u uitchecken, maar dat kon dus niet…wellicht kan NS dit nog verbeteren in de toekomst)

gerrie
5 jaren geleden

dinsdag ff rondje rijden Gilze-Rijen Maastricht Groningen Leeuwarden Amsterdam Utrecht den bosch Gilze-rijen

Puck
5 jaren geleden
Antwoord aan  gerrie

Vergeet je fototoestel niet! 🙂

Anton Fijntjes
5 jaren geleden

Geachte lezer,

Ik wil dit vragen-hokje graag vullen met een bedankje voor Hildebrand die ons koopjesjagers altijd vriendelijk en snel helpt bij onze vragen.

Bedankt!
(En natuurlijk ook de redactie van de website)

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Anton Fijntjes

Beste Anton, Dankjewel voor je compliment, dat is fijn om te lezen. Vooral Erwin helpt ook bij het beantwoorden van de vragen, dank daarvoor.

Ang
5 jaren geleden

Kunnen de tickets worden afgeleverd in Azië?

dries molenaar
5 jaren geleden

De eeuwige vraag…
Het kaartje is geldig tot 9 december. Kan ik dan ook op 10 of 17 december reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  dries molenaar

Hahah, Dries. Ik las je vraag (maar niet de afzender), en dacht wat voor vraag nu weer? Maar inderdaad worden er soms vragen gesteld die al duidelijk beantwoord worden. Toch blijf ik graag, zover ik het antwoord weet, de vragen beantwoorden 🙂 Het is een laagdrempelige manier om mensen te helpen. Alleen reacties zoals de eerste, negeer ik.

Anoniem
5 jaren geleden

Heb je een voucher of actiecode nodig ?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Nee.

Berno
5 jaren geleden

oke, dan werkt het bestellen niet goed. Bij opgave van 3 treinkaartjes wordt 3 x 19,99 in rekening gebracht.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Berno

Klopt. We hebben het doorgegeven AH, en tot nu toe melden we het in het artikel. Ik weet niet goed hoe de klantenservice van AH ermee om gaat, voor wie teveel betaald.

Ingrid
5 jaren geleden

Ik kan pas vandaag kaartjes bestellen maar wil morgen 2 oktober reizen. Is dit mogelijk? Anders hadden jullie de ingangsdatum net zo goed op 3 oktober kunnen zetten?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ingrid

Dat is mogelijk, als je ze in de winkel koopt. Als je ze online koopt, dan heb je dus te maken met een levertijd van 2 werkdagen.

Janneke 1
5 jaren geleden
Antwoord aan  Ingrid

Er is bijna altijd wel een AHwinkel in de buurt, die de hele dag/avond open is. Dan haal je ze daar toch even.

Rita
5 jaren geleden

Worden de kaartje aangetekend verzonden?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Rita

Dat vermoed ik niet, maar wel met track and trace. Als er iets fout gaat kun je uiteraard contact oonemen met de AH klantenservice, die zullen het dan neem ik aan netjes oplossen.

Marie-Louise Horst-van den Bosch
5 jaren geleden

Ik heb vorige week donderdag online 3 kaartjes besteld. De kaarten zouden maandag 15 oktober geleverd worden. Nog niets gezien. Gebeld met Sandd2. Die verwezen me weer naar AH. AH ging het uitzoeken over 3 dagen krijg ik bericht via mail. Dan is de herfstvakantie voorbij. Ik dacht leuk met de kinderen in de herfstvakantie dagje weg. Niet dus. Heel fijn. Jammer.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden

Dat snap ik. Ik adviseer dit ook aan te kaarten bij AH en aangeven dat je de bestelling daarom wilt annuleren. Normaal gesproken is ruilen niet toegestaan, maar het lijkt mij als er niet tijdig is geleverd dat men daar wel vanaf van kan wijken. Al ben ik geen AH medewerker.

Benjamin
5 jaren geleden

Ik weet dat inchecktijd bepalend is. Maar mag ik om 8.55u inchecken en (als ik de trein nog haal) de trein om 8.58u nemen?

Marianne
5 jaren geleden

Wij willen van Nijmegen naar Maastrichtmet een kaartje van AH.
Dat is eerst mer Arriva en dan met de NS.
Hoe moeten we dat doen met het kaartje?
Wij willen zaterdag 1 december 2018 gaan.

Leo
5 jaren geleden
Antwoord aan  Marianne

Je kan met deze kaart gewoon met Arriva reizen.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Marianne

Dit doe je precies hetzelfde als wanneer je met een gewone OV-chipkaart reist. Je checkt in Nijmegen in bij Arriva. Bij de overstap naar NS check je eerst uit bij Arriva en in bij NS. In Maastricht check je dan weer uit bij NS.

Karolien
5 jaren geleden

Kan ik ook voor anderen een kaartje kopen of komt het kaartje op naam ?

Messi
5 jaren geleden
Antwoord aan  Karolien

Nee het komt niet op naam, het is gewoon een anonieme wegwerpkaart.

Mario
5 jaren geleden

Hoe dien ik het te regelen wanneer ik met een dagkaart naar Brussel Airport reis. Ik begrijp dat ik buiten NL bij dien te kopen maar hoe regel ik dat vooraf?
Alvast bedankt.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Mario

Kaartje kopen op http://www.nsinternational.nl. Je kunt dan aangeven 100% korting in Nederland, of Breda als vertrekstation aangeven. Je kunt ook overwegen 2 enkele reizen te kopen voor 24 euro. En dan vanaf Breda een ticket te kopen naar Brussel Airport.

Corry
5 jaren geleden

de kaartjes van de ah kunnen niet gescand worden ivm problemen van de scanner. Kan ik dan toch gewoon met dit kaartje reizen?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Corry

U bedoeld dat ze niet goed gescand zijn bij de kassa? Dat is geen probleem. Maar check wel in op het station.

lenie
5 jaren geleden

leuke actie van ah maar als je het besteld en je ben onder € 50,00 komen er nog € 3,99 bezorg kosten bij.
1 Trein Dagkaart voor €16*. Bij aankoop van 3 stuks of meer: €14 per stuk!

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  lenie

Klopt, dat staat ook in het artikel.

Maar je kunt natuurlijk ook altijd naar de winkel gaan en ze daar kopen. Dan betaal je geen bezorgkosten.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Erwin Wessels

Je bent net een fractie sneller 😀

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden

😀

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  lenie

Klopt. Dat vermelden we ook. Dus of 4 kopen of naar de winkel.

Hans Klopvoort
5 jaren geleden

Worden de kaartjes ook in het buitenland bezorgd?

Rasma
5 jaren geleden

ik snap er helemaal niks meer van. Ik probeer 5 kaarten te bestellen en dan moet ik gewoon 99 euro betalen. terwijl er wordt aangegeven dat als je meer dan 3 besteld kost 1 kaart 14 euro. kunnen jullie mij hierover uitleg geven.

hoe doe je dat online en kan je 5 kaarten in de winkel kopen voor 14 euro p. stuk.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Rasma

Zie in het artikel de afbeelding boven de veelgestelde vragen. Wat jij hebt gedaan is 5x één kaartje proberen te bestellen. Als je op de bestelpagina op ‘1 stuk – Trein Dagkaart…’ klikt, dan zie je alle mogelijkheden met de bijbehorende prijzen. Je bestelt dus niet vijf keer één kaartje, maar één keer vijf kaartjes (en dan betaal je dus 70 euro).

Be
5 jaren geleden

Je reis mag maandag t/m vrijdag beginnen voor 6:30 uur, tussen 9:00 – 16:00 uur en na 18:30 uur. Ik kwam er deze week achter dat Arriva op de noordelijke lijnen geen avondspits kent. Zomaar een constatering!

Debbie
5 jaren geleden

Tot hoe laat mag je retour reizen? Mag het kaartje nog na middernacht worden gebruikt? Dus zaterdag overdag heen en zondag na middernacht (ergens tussen 01.00-02.00) terug?

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Debbie

De dagkaart is geldig tot 04:00 uur de volgende ochtend, dus als je in de nacht van zaterdag op zondag rond 01:30 terug wilt, dan kan dat gewoon.

Jade
5 jaren geleden

Ik heb een vraag kan je ook met een dagkaart voor 19 euro in de ochtendspits reizen of alleen in de avondspits?

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Jade

Actiekaartjes zijn doordeweeks NOOIT geldig in de ochtendspits (uitgezonderd wegwerpkaartjes indien je de reis voor aanvang van de spits begint en tijdens de spits niet overstapt op een andere vervoerder). Of ze in de avondspits geldig zijn, hangt af de voorwaarden van het betreffende kaartje.

U heeft het hier over een dagkaart voor 19 euro, dat is dus niet de AH actie. Zoek het artikel van het betreffende kaartje op en daar kunt u alle voorwaarden lezen. Die voorwaarden kunt u ook vinden op de bestelsite van het betreffende kaartje.

Henkie
5 jaren geleden

Stel ik koop een dagkaart voor Hoorn naar Den Haag, ik moet op schiphol overstappen, maar inchecken doe ik in Hoorn voor 6:29 (als er geen treinvertraging is) en zal dan ongeveer rond 8:00 in Den Haaf zijn. Is deze rit dan nog steeds geldig.

Carel
5 jaren geleden

Wat gebeurd er als bij controle blijkt dat ik op dinsdag pas om 16:15 ingecheckt heb.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  Carel

Als het goed is, kan je niet inchecken tijdens de spits, dus dan is je vraag niet van toepassing.

Mocht je toch kunnen inchecken om 16:15 uur, dan reis je zonder geldig kaartje en kan de conducteur je een boete geven.

Hans
5 jaren geleden

Waarom moet ik bij de bestelling van mijn trein kaartjes van totaal 65 euro
2x 3,99 euro bezorgkosten betalen

Stephan
5 jaren geleden

Is het kaartje 24 uur geldig?
Als ik zaterdag om 18:00 uur incheck kan ik dan tot zondag 18:00 uur reizen?

Alvast bedankt voor de reactie.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Stephan

Nee. Het kaartje is niet 24 uur geldig, maar op een bepaalde dag. In dit geval zaterdag, en uiterlijk tot de volgende ochtend 4:00 uur.

marion
5 jaren geleden

kan ik de kaart ook gewoon bij AH zelf kopen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  marion

Ja! Zolang de voorraad strekt.

RADAR
5 jaren geleden

Dit is een schandalige actie van AH. Gisteren waren deze kaartjes al uitverkocht oo het ah filiaal. Nu staat er desondanks een paginagrootte advertentie van AH voor deze kaartjes terwijl ze ook online uitverkocht zijn.
Ik vind het gewoon schandalig het volk zo te belazeren met lokkertjes die er helemaal niet zijn!

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  RADAR

Wellicht zijn de treinkaartjes gewoon echt enorm populair? Het is een op = op actie. Ze zijn nog in meerdere filialen. Ik ga er niet vanuit dat AH bewust enorm inkoopt met advertenties, met als doel om mensen teleur te stellen. De verkoopperiode duurt 14 dagen, de eerste 10 dagen is online goed gegaan, en in de meeste/alle winkels ook. Het is jammer dat aan het einde van de actieperiode ze uitverkocht zijn. Maar schande? Volk belazeren? Dat is in mijn ogen echt niet aan de orde. AH dupeert ook zichzelf, vergeet dat niet.

Radar
5 jaren geleden

Waarom staat er dan een enorme paginagroottevadvertentie in AD, terwijl ze online uitverkocht zijn net zoals in de meeste winkels? Wat heeft iemand eraan dat er ergens in sterdam nog een paar te koop zijn wannervje daarvniet in de buurt woont. Dan moet eerst een kaartje kopen om daar te komen.
Winkels doen wel vaker stunt aanbiedingen om klanten te lokken. Dus..
Het had bovendien nuttiger geweest als AH geadverteerd had met de goedkope kaartjes bij aanvang van de actie, niet aan het einde wanneer ze op zijn.

Karin Snijders
5 jaren geleden

Kan je misschien wel tijdens de spits reizen tijdens de herfstvakantie of gelden dan dezelfde regels?

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
5 jaren geleden
Antwoord aan  Karin Snijders

Nee, tijdens de herfstvakantie gelden dezelfde regels.

anoniem
5 jaren geleden

Als ik voor 16.00 uur incheck, ook een trein nemen van 16.15? Omdat ik dan wel voor 4 uur heb ingecheckt en binnen een half uur ga reizen.

anoniem
5 jaren geleden
Antwoord aan  anoniem

Ik bedoel natuurlijk mag ik dan ook een trein nemen om 16.15.

Redacteur
Erwin Wessels
5 jaren geleden
Antwoord aan  anoniem

Ik weet het niet zeker, ik denk het wel (je checkt voor de spits in en start je reis binnen een half uur na inchecken). Maar ik zou voor zekerheid gaan en de trein een half uur eerder nemen. Dan mag het sowieso.

Maria
5 jaren geleden

als je voor 6.30u incheckt en moet overstappen bijv in Eindhoven op een ander perron van 1 naar 5. mag je dan toch in de spits verder reizen?

Maria
5 jaren geleden

De AH treinkaartjes waren gistermiddag (zaterdag 13 oktober) nog wel te koop bij Albert Heijn Foodplaza, Nieuwezijds Voorburgwal 226, Amsterdam

Ria v.d.Akker-v.d.Lee
5 jaren geleden

Ik heb 6 oktober om 13.50 uur 5 treinkaartjes gekocht en € 70,00 betaald en niet ontvangen.
Hoe krijg ik mijn geld terug?

Aad Oosterman
5 jaren geleden

Waar kan ik mijn wincode die bij de AH kaartjes zit invullen ik kan het niet vinden.