Treinkaartjes

AH treinkaartjes: NS Dagretour voor € 18

UPDATE: In oktober 2018: verkoopt AH weer treinkaartjes. Online hier te koop.

ARCHIEF. Ze zijn er weer: Treinkaartjes bij Albert Heijn. Dit keer gaat het echter om een vrij specifieke actie. Het gaat om een dagretour naar Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht. Je krijgt een dagretour geleverd vanaf een station naar keuze. De reis moet plaats vinden voor of op 25 februari 2018, de verkoopperiode loopt tot en met 28 januari 2018. Een AH treinkaartje kost deze keer 18 euro.

Deze keer dus geen voordelige NS Dagkaart. We verwachten dat Albert Heijn in de toekomst nog wel voordelige dagkaarten gaat aanbieden. Deze keer moeten we het doen met een vrij specifieke actie, gericht met een persoonlijke bonuskaart. We zijn daarom als Treinreiziger.nl minder enthousiast. Op internet kan iedereen de actie kopen. Alhoewel de AH treinkaartjes in het verleden goedkoper waren (en mogelijk ook weer in de toekomst), is het toch één van de goedkoopste treinacties van dit moment.

E-ticket

Met dit treinkaartje mag je dus reizen naar één van de zeven steden naar keuze. Doordeweeks mag je alleen na 9:00 uur op pad. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen. In de winkel krijg je een vouchercode. Die kun je online verzilveren op NS.nl. Bij het verzilveren kies je pas de reisdatum en vul je de reisgegevens in. Verzilveren kan t/m 25 februari 2018. Na het verzilveren krijg je het ticket per e-mail toegestuurd.

Geldigheid

Wat dien je verder nog te weten? Met het AH treinkaartje mag je niet reizen met de Thalys. Je krijgt een dagretour geleverd en kan dus alleen kiezen uit de eerder genoemde eindbestemmingen. Het dagretour is geldig in de treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Blauwnet. Wil je beruik maken van Intercity Direct of ICE? Dan die je in de meeste gevallen een extra toeslag te betalen. Deze is te koop op het station. Intercity Direct is t/m 28 februari 2018 in de daluren toeslagvrij.

Online te koop

Het AH treinkaartje is ook te koop op internet, via deze link. We hebben begrepen dat in de winkel de actie alleen wordt verkocht aan mensen die de actie als persoonlijke bonusactie hebben ontvangen. Online kan de actie door iedereen gekocht worden.

Reacties onder dit artikel hebben (deels) betrekking op voorgaande AH treinkaartacties (met awijkende voorwaarden). 

This post was last modified on 1 oktober 2018 00:37

Bekijk reacties

  • Het is een dagkaart, dat betekent dat je onbeperkt door Nederland mag reizen en niet je reisdoel vooraf hoeft aan te geven. Van a naar b en terug wordt verkocht als dagretour.

   • Moet je elke keer in en uitchecken met een dagkaart of kun je volstaan met een 1 keer inchecken en 1 keer uitchecken over de gehele dag.

    • Je kunt starten vanaf waar je wil. Wel moet je reis logisch zijn( korste route naar eindbestemming). Het is dus niet zo dat je heel NL door kan met deze ticket.

    • klopt, de eerste vragen zijn echter omtrent eerdere AH treinkaartacties.

 • De 'gratis' koffie zit slim verwerkt in de prijs! Want dezelfde treindagkaart
  kost 15 euro bij Blokker. 15 euro + 1 euro koffie maakt €16,-
  Daarnaast smaakt de koffie bij AH To Go naar slootwater.

  Wat vrijgevig is Albert Heijn maar niet heus. ;-)

  • Nee, dat is niet zo. Er is een belangrijk verschil met de Blokker treinkaartjes: die hebben doordeweeks ook een beperking in de avondspits. Je treinreis mag niet beginnen tussen 16:00 - 18:30 uur. Dat hebben deze treinkaartjes niet. Dus je hebt hier meer flexibiliteit. En NS maakt met iedere partij een andere deal.

    • Ja. Sterker nog, je moet in- en uitchecken als je reist. Het kaartje lijkt op een ouderwets papieren treinkaartje, maar heeft ook een chip. Je kunt hem één keer gebruiken. (Wegwerp chipkaart).

  • Waar kun je nog koffie krijgen voor 1 euro Jolanda? Leger des Heils misschien? Wat een geneuzel, ben blij dat je voor 16 euro een dag kan treinen...!

   • Bij de SPAR Citystores (bv, bij Arnhem Centraal) kun je meestal koffie/cappucino/thee krijgen voor 1 euro.

  • Geef mij dat adres waar je koffie kunt kopen voor 1 euro.!! Ik snap dat die koffie naar slootwater smaakt. Jeetje miena wat een ongelooflijk dom bericht.!!! Wordt wakker en ga de wereld opnieuw ontdekken.

  • Wat een onnozel wicht zeg. Je hebt al een super goedkoop deal en je gaat nog over de koffie zitten zeuren... Nou ja zeg! Typisch geval van kleinzieligheid!!!

  • Hoe ver voor 9:00u? Vanaf 8:55u kan je inchecken en reizen. Verder zou je een stukje op een voltarief e-ticket kunnen reizen, als de reisdatum in maart is, kun je dan verder de 16 euro dagkaart van de Spoordeelwinkel kopen, dat is ook een e-ticket en hoef je dus niet mee in te checken.

 • Ik heb het AH kaartje gekocht ik moet van Groningen naar Eindhoven Airport reizen. Nu zag ik dat er aparte shuttlebussen gaan van Eindhoven station naar Eindhoven Airport kan ik hiermee gwn inchecken of laten zien??

  • Nee, dat kan niet. Het kaartje is alleen in de trein geldig en in trein vervangende bussen bij werkzaamheden, maar niet in de reguliere bussen als naar Eindhoven Airport.

 • Is het zo dat als je zo kaartje bij de AH wilt halen, dat je het dan uit moet printen? Of haal je het en kan je het gewoon gelijk gebruiken?

  • Staat in het stukje :-) je kunt het direct gebruiken, geen eticket :-)

  • Dat was voor juli 2016 het geval.

   AH verkoopt ze nu ook als direct te gebruiken wegwerp-OVchipkaarten.

  • Nee, alleen met de trein, metro, tram en bus is niet inbegrepen.

  • Ik heb afgelopen donderdag gebruik gemaakt van dt treinkaartje van albert heijn. Normaal hebben ze een wegwerpkaartje maar deze keer weer een stomme eticket. Het ging dus mis. De kaart die ik kreeg en de enige kaart die ik kreeg bleek helemaal geen ticket te zijn maar de afhaalbon voor de gratis wrap. Maar ik merkte dat pas onderweg. Mooi een boete gekregen wegens reizen zonder kaartje. Dag negentien euro! Echt slechte actie dit.

  • Daar ben ik niet zeker van, ik verwacht tot en met zondag.

Share

Recent Posts

Black Friday: tot 25% korting op Interrail Pass

Ben je klaar om Europa te verkennen? Goed nieuws, want Interrail biedt een ongelooflijke Black…

5 dagen terug

Half jaar geen rechtstreekse trein tussen Amsterdam en Londen

Vanaf juni 2024 rijdt er een half jaar lang geen directe Eurostar tussen Amsterdam en…

5 dagen terug

Komende twee weekenden geen treinverkeer van en naar Rotterdam Centraal

Tijdens de weekenden van 25 en 26 november en 2 en 3 december is er…

6 dagen terug

ProRail gaf reizigers verkeerde info bij grote treinstoring juni

Bij de grote treinstoring begin juni was spoorbeheerder ProRail te optimistisch over het oplossen van…

1 week terug

Koop ‘m nu: het papieren spoorboekje 2024

Vanaf vandaag weer te koop: het papieren spoorboekje met de dienstregeling van 2024! Reizigersvereniging Rover…

1 week terug

Afscheidsrondje voor NS 1700 door Nederland trekt veel bekijks

Bij het ingaan van de nieuwe dienstregeling op 10 december gaan de bekende gele NS…

1 week terug