fbpx

Blokker treinkaartje voor 2 personen: € 29

01 dec 2017 0:00

Deze actie is voorbij. Vind een alternatief via onze prijsvergelijker

Bij Blokker kun je weer terecht voor een goedkoop treinkaartje! Dit keer gaat het om een Dal Dagkaart voor twee personen voor € 29. Dat komt neer op € 14.50 per persoon. De voorwaarden van het Blokker treinkaartje lijken erg op de NS Wintertoer. Bij de NS Wintertoer is echter de reisperiode en verkoopperiode langer (zie de pagina NS Wintertoer).

Deze actie is verlopen, niet meer geldig.

De Blokker Treinactie wijkt dit keer af in vergelijking met alle voorgaande acties. Bij de eerdere acties kon je een losse Dal Dagkaart kopen voor € 14.50. Dat kan deze keer niet. Dit keer zijn de Blokker treinkaartjes verpakt per twee. Het betreft één Dag Dal Vrij ticket én één meereiskaart. Je kunt dus alleen als koppel van deze treinactie gebruik maken. Let op: de reisperiode is deze keer ook vrij kort: slechts van 11 december t/m 21 januari 2018.  Vanuit Treinreiziger.nl zijn we deze keer daarom niet zo enthousiast over de Blokker treinkaartjes. Gelukkig zijn er ook alternatieven (zie verderop).

Niet geldig tijdens de spits

Het treinkaartje wordt geleverd op een wegwerpkaartje. Per vervoerder dien je in- en uit te checken. De Blokker treinkaartjes worden alleen verkocht in de winkels, niet op Blokker.nl. Wel staat er hier op Blokker.nl informatie over deze actie. De treinkaartjes zijn doordeweeks geldig vóór 6:30 uur, tussen 9:00-16:00 uur en na 18:30 uur. Daarbij geldt: het moment van inchecken is bepalend. Ben je op tijd ingecheckt? Dan kun je bij betreffende vervoerder de reis in de spits afmaken. In het weekend zijn er geen tijdsbeperkingen, en kun je heel de dag reizen. Wie voor de NS Wintertoer kiest, kan overigens wel tijdens de avondspits reizen (maar niet voor 9:00 uur, en niet in het weekend). Ook handig: de NS Wintertoer is gewoon te koop op ns.nl.

Voordelige alternatieve treinkaartjes

Met het Blokker Treinkaartje kun je kris, kras door Nederland reizen. Je hoeft dus niet vooraf een traject te kiezen. Wil je alleen reizen? Of ook tijdens de avondspits? Dan kun je beter een treinkaartje kopen bij de Spoordeelwinkel. Bijvoorbeeld het NS Dagretour van € 19 (hier te koop). Dat betreft een dagretour (e-ticket/mobiel ticket). Dan moet je bij het verzilveren wel een traject kiezen. Wil je dat niet? Dan kun je nog de NS Dagkaart kopen van Actie van de Dag van € 20,50. Reis je af en toe in het weekend? Dan kun je voor € 19 een 1e klas dagretour kopen via ns.nl (reizen t/m 28 januari). Ook het NS Seizoensretour is handig voor reizen in het weekend. Dan betaal je omgerekend slechts € 11 euro voor een dagretour (verkrijgbaar per 3 stuks). Te koop via NS.nl. Let op: eerste reis moet in december plaats vinden.

Geldig bij alle vervoerders

Het Blokker treinkaartje is geldig bij alle treinvervoerders, uitgezonderd Thalys. Dus ook bij Arriva en Keolis, Connexxion. Let wel: alleen in de trein, niet in de bus, tram- en metro. De Intercity Direct is buiten de spits op de meeste tijden tijdelijk toeslagvrij, tijdens de spits moet er worden bijbetaald. Let op: de definitie spits wijkt bij de Intercity Direct af van de spitsdefinitie van het Blokker treinkaartje. Zie: Intercity Direct tijdelijk toeslagvrij.

Deze treinactie is voor het eerst gemeld door Otto Heinis. Hij wordt beloond met een treinkaartje. Je kunt treinacties altijd melden via contact@treinreiziger.nl. Vergeet geen bewijs van de actie mee te sturen. Dat kan zijn een link of een foto van de advertentie/actie.

0 0 stemmen
Artikel waardering
39 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Onthew
6 jaren geleden

wat een misbaksel

J kieboom
6 jaren geleden

Vind ik waardeloos heb maar 1 kaartje nodig mijn man is invalide en hij heeft een kaart dat de begeleider gratis mee mag wat doen we met twee kaartjes niet goed geregeld ns en hema

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  J kieboom

Uhh … Blokker, niet HEMA. Maar er zijn dus wel alternatieven voor wie alleen wil reizen.

Anoniem
6 jaren geleden

Echt waardeloos ik moet alleen reizen ik hoef maar 1 kaartjes, kom a.u.b met kaartjes die wij kunnen gebruiken en het nodig is dan kunnen we als nog twee losse kaartjes kopen waarom worden we gedwongen om twee kaartjes te kopen als wij maar 1 kaartje wil wat een onzin!

Annemiek
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Wat een achterlijk gezeur zeg. Je wordt nergens toe gedwongen. Als een aanbieding je niet aanstaat, koop je hem toch gewoon niet.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Wij zijn ook niet zo enthousiast, maar je bent nergens toe verplicht, en er is ook een actie voor de Spoordeelwinkel voor 1 persoon (19 euro)

Andre
6 jaren geleden

Lees eens goed Je hebt ook vaak voor 1 kaartje een aanbieding Ga gewoon googelen

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Andre

Er staat inderdaad ook een alternatief voor 1 persoon vermeld?

Theo
6 jaren geleden

Marktplaats genoeg te koop

Rosie
6 jaren geleden

1persoons kaart via blokkerk is voor veel mensen mensen heel makkelijk. Niet iedereen heeft een metgezel.het zou ook een oplossing zijn als op beide kaarten dezelfde bedrag zou staan. Dan kan je met deze periode lekker 2keren met de trein eropuit. Maar ja…De ns bepaald.

Wouter
6 jaren geleden

Ik snap het probleem van sommige mensen niet.

Ik reis heel vaak alleen met de trein dus dit is zeker voor mij geen goede actie.

Maar als ik naar het afgelopen jaar kijk dan zijn er genoeg acties geweest die allemaal hun eigen voorwaarde en beperkingen hadden. Hierdoor wist ik heel vaak wel een geschikt treinkaartje te bemachtigen. Ook op het moment dat geen enkele winkel zoals bijvoorbeeld een Blokker, Kruitvat, AH of Hema was er altijd wel een andere mogelijkheid zoals bijvoorbeeld de Spoordeelwinkel.nl.

Daarnaast werkt dit ook zo bij andere producten. Als ik een pak melk wil hebben dan kan ik dit op heel veel adressen kopen. Allemaal met hun eigen kwaliteit en verkoopprijzen. Als ik ergens de prijs te duur vind of de melk niet lekker vind ga ik ook naar een ander die me de pak melk wel kan leveren tegen de wensen die ik wil. En zo werkt het hier ook mee.

Rosie
6 jaren geleden
Antwoord aan  Wouter

Je hebt volkomen gelijk. Maar niet iedereen denkt zoals jij denkt en het doet. Hopelijk kunnen anderen ervan leren. Het heeft wel zijn voordeel als je het zo doet
Bedankt voor je goede initiatief.

Wouter
6 jaren geleden
Antwoord aan  Rosie

Overigens is dit geen geschikte product voor mij maar ik ben wel blij met deze actie. Op deze manier heb je wat te kiezen en het zal vast voor iemand wel geschikt zijn.

NWolf
6 jaren geleden

Enge actief, wie bent zunig.

Iris
6 jaren geleden

Jammer Blokker, mijn voorkeur gaat uit naar een één persoonskaartje.

anoniem
6 jaren geleden

Niet goed deze aktie. Gelukkig heb ik deze weken kunnen reizen met voordeeluren dagkaart [ voor abonnementhouders gelukkig heb ik dat ] van ns voor 12.50 . Dat was pas een goeie actie .

Ch
6 jaren geleden

Zoals het dit weekend voorstaat dat er met sneeuw uiteraard geen treinen rijden, wat men niet van te voren weet in de wintermaanden, heb ik liever in het voorjaar dit voordeel, anders zit je ermee als de datum voorbij is

U.Schmidt
6 jaren geleden

Ik vind deze actie wel een uitkomst voor twee personen past het voor eens heel goed.@9 is goedkoper dan de auto ook met2 personen.

U.Schmidt
6 jaren geleden

Ik vind het vreemd dat velen zeuren over flut actie.Maar niemand valt over de abnormale dure prijzen van NS voor dat wat ze bieden.Hier heb ik het over normaal tarief.We hebben het ove NS staat bij ons voor niet snel ze hebben for 130 km 2,5 uur nodig in overvollen en vanuit het startpunt al smerige treinen.Ik woon op het eindpunt en er staat de treein zeker een uur .Hij komt binnen en nety zo smerig gaat hij eruit met overvolle afvaslbakken en swerfvuil en dat voor een retourtje amsterdam voor 50 euro in treinstellen die totaal verouderd zijn.Ik kom vaak in oosteuropa in Georgie hebben ze heel moderne Stadler zwitserse treinen elke stoel een stop contact en een usb aansluiting erg comfortabel.Ukraine even dito Supermoderne Hyunday treinen.En de Russische RSD op de lange afstanden ook in Moskou super moderne Siemens treinen en een erg goede sevice voor een fractie vasn de NS prijs.De duitse Bahn treinen zijn er ook beter.Die zijn dezelfde prijs als NS maar erg comfortabeler.Waarom?Enb waarom is er geen visie.De mensen denken in dit kleine land moet het toch mogelink zijn om twee hogesnelheidslijnen op te zetten naast het bestaande spoor.Eeen van oost naar west Hengelo naar haalem en noord naar zuid Groningen start tot Maastricht.Zo min mogelijk stops.Enschede Hengelo Almelo hengelo kunnen de sprinters toeleveren dat is 5 of 10 min.Het kleine Belgie heeft een dicht TGV netwerk.Duitsland een goed ICE netwerkAlleen Nederland remt alles af.Ice gaat van Berlijn tot Bentheim grens in 3,5 uur dat is grens dan in Nederland tot amsterdam 2,5 uur.Het ene is 500 km en het andere maar 150.Absuurd

Stef
6 jaren geleden
Antwoord aan  U.Schmidt

Mooie commentaar wist dit niet, maar ben het verder helemaal mee eens. Groetjes Stef

Jan
6 jaren geleden

Wat een gezeur allemaal. Als de klaagmuur te koop stond hadden wij Nederlanders het meteen aangeschaft. De Blokker actie vind ik een goede aanbieding. Via de NS kun je ook een aanbiedingskaartje kopen als je alleen reist.

Gea
6 jaren geleden

erg jammer dat je de treinkaart bij de winkel moet halen. aangezien die in Den Helder gesloten is voor verbouwing.

Anoniem
6 jaren geleden

Als je met de kaart in checkt en je reist op een zaterdag moet je dan bij elke stop uit checken of in gecheckt houden en sorry heb niet veel verstand van een dagkaart.

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Je checkt in bij het station waar je op stapt. Normaal gesproken check je weer uit als je het station weer verlaat. Eerder niet. Er is echter één uitzondering: je checkt namelijk in- en uit per vervoerder. NS rijdt bijna overal, maar niet overal. Dus als je overstapt naar Arriva, dan moet je even bij NS uitchecken en bij Arriva inchecken. Klinkt misschien ingewikkeld, maar tussen waar en waar wil je reizen? Dan kan ik je vertellen of je alleen met NS reist of ook met andere vervoerders.

Joan
6 jaren geleden

Ik vind het ook een slechte trend, al die acties (ook van Etos steeds) waar je alleen Met z’n 2en gebruik van kunt maken. Zie er ook het voordeel voor de NS niet van in, want veel minder mensen zullen er gebruik van maken.

Truus
6 jaren geleden

Ik heb ook maar 1 kaartje nodig, dus vind dit een fijne actie.
Gewoon weer per 1 kaartje verkopen.

marc
6 jaren geleden

Wanneer je naar de winkel gaat met een 2=1 actie lopen we toch ook niet te zeuren dat je eigenlijk naar een pak nodig hebt? Trakteer een vriend of familielid op een leuk dagje uit zou ik zeggen….

Ria
6 jaren geleden

helemaal waar. Nederlanders zijn goed in
“”zeuren”” en problemen maken waar ze niet zijn.
Reis of reis niet! Keus genoeg.

Ubel
6 jaren geleden

Wat een gezeur!

Anoniem
6 jaren geleden

Moet iemand ophalen bij Schiphol. Mag ik dan alleen heen en samen terug?

Anoniem
6 jaren geleden

Mag ik alleen met deze kaart beginnen en mijn vriendin op de volgde station instappen?

Steven
6 jaren geleden
Antwoord aan  Anoniem

Ja dat mag, zolang de meereiskaart ingecheckt is. Het zal de conducteur weinig uitmaken of je dat op je eigen beginstation of op dat van je metgezel doet, zolang jullie maar samen verder reizen.

Silvia Jansen
6 jaren geleden

Uit de trein gezet. Vandaag voor 6:30 ingecheckt. In de trein van Schiphol naar Nijmegen vermelde de conducteur dat onze kaartjes in de spits niet geldig waren. In Utrecht moesten wij de trein verlaten. Daarna boos de NS klantenservice gebeld. Fout van conducteur. Kaartje wel geldig. Wij mochten onze reis vervolgen.

Patrick
6 jaren geleden

Belachelijk idee. En wanneer houdt dat verzilver en printgedoe er nou eens mee op? Doe verdomme gewoon die losse kaartjes terug.

Misschien moeten we massaal deze methode aanpakken door met z’n allen deze huidige digitale actie te gaan boycotten, en expres de auto of de fiets te pakken. Ik ben het ZAT!

Jan
6 jaren geleden

Wij willen met ons tweetjes reizen, maar hebben een baby van bijna 4 maanden. Heeft die een apart kaartje nodig, of kan die gratis mee ?

Jerko
6 jaren geleden

Geweldige aktie, normaal van Hilversum naar Leeuwarden met ns kortingskaart 14,30 per enkele reis. Dus met twee personen retour 57,20..Nu slechts 29,00.. heel tevreden

Hilde Buiter
6 jaren geleden

bel ik Blokker in Dronten , hebben ze die goedkope treinkaarten voor 2 personen helemaal niet, balen!!!5-1-2018

Treinreiziger.nl (Hildebrand)
6 jaren geleden
Antwoord aan  Hilde Buiter

Excuus, deze aanbieding is inderdaad verlopen, en de verkoopperiode stond niet duidelijk vermeld. Inmiddels hebben we het duidelijker gemaakt.