fbpx

Eurostar: 25.000 treintickets naar Londen in de aanbieding

Om de vakantieblues voorgoed te vergeten, biedt Eurostar de mogelijkheid om naar Londen te ontsnappen voor een nazomerse citybreak dankzij een express sale van 50.000 zitplaatsen enkele reis (25.000 zitplaatsen retour) naar Londen vanaf 99 euro retour in Standard.

De kleine lettertjes van de aanbieding: bij het 99 euro per persoon-tarief krijg je een non-flexible retour. Het treinticket is gebonden aan een specifieke Eurostar-trein, die vanuit Brussel vertrekt. Inbegrepen is een treinkaartje vanaf een Nederlands station naar Brussel. De aanbieding wordt geboden vanaf ieder Nederlands station, maar met een beperkte beschikbaarheid.

Naar Brussel moet je reizen via de kortst mogelijke route en mag je gebruik maken van alle treinen, uitgezonderd Thalys. Je kunt de treinaanbieding tussen 27 augustus en 17 september 2014 boeken via NS International. De reis moet plaatsvinden tussen 17 oktober en 3 november of tussen 10 t/m 13 november 2014.

Het gaat om een non-flexible retour, dus de treinkaartjes zijn niet terugbetaalbaar of omruilbaar. I s de aanbieding verlopen? Kijk dan op onze pagina Londen per Trein of Eurostar Londen.