Treinkaartjes

Dit zijn de goedkope treinkaartjes van juni 2017

UPDATE. Hier vind je de goedkope treinkaartjes van juli 2017.

Elke maand zijn er weer goedkope treinkaartjes te koop. Deze maand heeft NS speciaal voor lezers van Treinreiziger.nl een unieke treinactie: reis vanaf 13 euro in het weekend 1e klas! Maar daarnaast zijn er ook andere aanbiedingen. Zoals elke maand hebben we ook deze maand alle goedkope treinkaartjes weer op een rij gezet.

Albert Heijn treinkaartjes: € 15
Bij Albert Heijn zijn er nu Dal Dagkaarten te koop voor 15 euro. Deze treinkaartjes zijn NIET in de avondspits geldig. Zie Albert Heijn Treinkaartje.

Enkele reis: omgerekend € 10,25
Wil je een nachtje of een weekend weg? Dan is een dagkaart of dagretour niet zo handig. VakentieVeilingem biedt dan uitkomst. Daar kun je voor 20,50 euro twee enkeltjes kopen. Omgerekend dus 10,25 euro per enkele reis. Doordeweeks geldig na 9:00 uur, in het weekend heel de dag. Reisperiode: 9 juni t/m 30 september.

Dagkaart 2e klas: € 20,50
Wil je ook doordeweeks goedkoop met de trein kunnen reizen? Dan kun je bij Actie van de Dag voor 20,50 euro een NS Dagkaart kopen. Het mooie is dat deze treinkaartjes een ruime geldigheidsperiode hebben: t/m 30 september. Dus inclusief heel de zomervakantie! Met dit treinkaartje kun je kris, kras door heel Nederland. Doordeweeks vanaf 9:00 uur, in het weekend heel de dag. Info & Bestel

Jumbo-treinkaartjes
Ook Jumbo verkoopt treinkaartjes (alleen online). Het gaat dan om een dagretour inclusief lunch bij La Place. Jumbo vraagt daar 25 euro voor. Heb je eerder kortingsmuntjes gespaard voor een dagje weg? Dan kun je die gebruiken en betaal je 22,50 euro.

VERLOPEN: Kruidvat-treinkaartje € 14
Ook bij Kruidvat verkoopt goedkope treinkaartjes voor het weekend (t/m 4 juni!). Bij Kruidvat gaat het echter om 2e klas dagkaarten voor 13,99 euro. De reisperiode is bij Kruidvat wel wat ruimer. Zie Kruidvat Treinkaartje zomer 2017. (Het betreft een eenmalige chipkaart). Ook kon je deze maand een HEMA Treinkaartje kopen, maar ook die actie is verlopen.

Dagje uit met de trein
Normaal besteden we altijd aandacht aan actietreinkaartjes waarbij ook de toegang van een attractie is inbegrepen. Maar het kan nog voordeliger zijn om de bovengenoemde goedkope treinkaartjes te combineren met andere treinkaartjes voor een dagje weg. Bij ActievandeDag.nl, Dagtickets.nl en UitjeKrant.nl heb je allemaal leuke aanbiedingen. Je kan natuurlijk ook bieden op uitjes bij VakantieVeilingen, maar dan staat niet vooraf vast wat de prijs wordt. De transfer van het station naar het uitje komt er natuurlijk nog wel bij. We zetten graag een aantal aanbiedingen in de schijnwerpers:

 

Amsterdam Museum

Tickets 12,50 »

Schiphol behind the scenes

Nu 8,50  »

Miniworld Rotterdam

Nu 9,20  »

This post was last modified on 20 oktober 2017 17:31

Share

Recent Posts

Zuid-Holland wil een landelijke centrale voor reishulp in ov

De provincie Zuid-Holland pleit voor een landelijke centrale voor mensen die hulp nodig hebben bij…

2 dagen terug

Koninklijk rijtuig overgedragen aan Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is een bijzonder museumstuk rijker: vandaag werd het koninklijk rijtuig overgedragen aan het…

5 dagen terug

OVpay: vanaf nu mogelijk om met leeftijdskorting te reizen

Al een derde van de incidentele reizigers reist met OVpay, reizen met je betaalpas. Sinds…

6 dagen terug

Belgische reizigersorganisatie waarschuwt voor gevolgen snelle IC Brussel: ‘NMBS offert binnenlandse reiziger op’

Vanaf december is het mogelijk om 45 minuten sneller tussen Amsterdam en Brussel te treinen…

7 dagen terug

Reis goedkoper met de NS PrijsTijd Deal: tot wel 60% korting

Zonder abonnement tóch goedkoper reizen met NS. Dat kan met de NS PrijsTijd Deal. Wie…

7 dagen terug

Interrail geeft 20% korting op tickets geldig vanaf 1 september

Tot en met 18 juli krijg je 20% korting op alle Interrailtickets die geldig zijn…

7 dagen terug