Dit zijn de goedkope treinkaartjes van juni 2017

Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
June 1, 2017

UPDATE. Hier vind je de goedkope treinkaartjes van juli 2017.

Elke maand zijn er weer goedkope treinkaartjes te koop. Deze maand heeft NS speciaal voor lezers van Treinreiziger.nl een unieke treinactie: reis vanaf 13 euro in het weekend 1e klas! Maar daarnaast zijn er ook andere aanbiedingen. Zoals elke maand hebben we ook deze maand alle goedkope treinkaartjes weer op een rij gezet.

Albert Heijn treinkaartjes: € 15
Bij Albert Heijn zijn er nu Dal Dagkaarten te koop voor 15 euro. Deze treinkaartjes zijn NIET in de avondspits geldig. Zie Albert Heijn Treinkaartje.

Enkele reis: omgerekend € 10,25
Wil je een nachtje of een weekend weg? Dan is een dagkaart of dagretour niet zo handig. VakentieVeilingem biedt dan uitkomst. Daar kun je voor 20,50 euro twee enkeltjes kopen. Omgerekend dus 10,25 euro per enkele reis. Doordeweeks geldig na 9:00 uur, in het weekend heel de dag. Reisperiode: 9 juni t/m 30 september.

Dagkaart 2e klas: € 20,50
Wil je ook doordeweeks goedkoop met de trein kunnen reizen? Dan kun je bij Actie van de Dag voor 20,50 euro een NS Dagkaart kopen. Het mooie is dat deze treinkaartjes een ruime geldigheidsperiode hebben: t/m 30 september. Dus inclusief heel de zomervakantie! Met dit treinkaartje kun je kris, kras door heel Nederland. Doordeweeks vanaf 9:00 uur, in het weekend heel de dag. Info & Bestel

Jumbo-treinkaartjes
Ook Jumbo verkoopt treinkaartjes (alleen online). Het gaat dan om een dagretour inclusief lunch bij La Place. Jumbo vraagt daar 25 euro voor. Heb je eerder kortingsmuntjes gespaard voor een dagje weg? Dan kun je die gebruiken en betaal je 22,50 euro.

VERLOPEN: Kruidvat-treinkaartje € 14
Ook bij Kruidvat verkoopt goedkope treinkaartjes voor het weekend (t/m 4 juni!). Bij Kruidvat gaat het echter om 2e klas dagkaarten voor 13,99 euro. De reisperiode is bij Kruidvat wel wat ruimer. Zie Kruidvat Treinkaartje zomer 2017. (Het betreft een eenmalige chipkaart). Ook kon je deze maand een HEMA Treinkaartje kopen, maar ook die actie is verlopen.

Dagje uit met de trein
Normaal besteden we altijd aandacht aan actietreinkaartjes waarbij ook de toegang van een attractie is inbegrepen. Maar het kan nog voordeliger zijn om de bovengenoemde goedkope treinkaartjes te combineren met andere treinkaartjes voor een dagje weg. Bij ActievandeDag.nl, Dagtickets.nl en UitjeKrant.nl heb je allemaal leuke aanbiedingen. Je kan natuurlijk ook bieden op uitjes bij VakantieVeilingen, maar dan staat niet vooraf vast wat de prijs wordt. De transfer van het station naar het uitje komt er natuurlijk nog wel bij. We zetten graag een aantal aanbiedingen in de schijnwerpers:

Amsterdam Museum

Tickets 12,50 »

Schiphol behind the scenes

Nu 8,50  »

Miniworld Rotterdam

Nu 9,20  »

This post was last modified on October 20, 2017, 5:31 pm

Recent Posts

Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 21, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 19, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 19, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 18, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 18, 2018
Door
Treinreiziger.nl (Hildebrand)
July 17, 2018

Bekijk reacties

 • Weekendkaartje zou leuk zijn.
  hele weekend Nederland door.
  En.. voor de 55++ ook het daluren voordeel abonnement en 7 dagen vrij reizen. Dat zou helemaal top zijn.

 • Magische website. Treinkaartje gaat van € 10,25 naar € 9,50 vervolgens naar € 30,-. Pffff. Oplichters!

  • Wat bedoelt u? U kunt bij Vakantieveilingen twee treinkaartjes kopen voor 20.50 dus 10.25 per stuk. Je krijgt de mogelijkheid om een extra kaartje kopen voor 9.95. 20.50 euro +9.95 euro maakt 30.45 euro. Zou dat de verklaring kunnen zijn?

   • Allemaal proberen ze een slatje te slaan uit de aangeboden treinkaartjes.
    Maar niet voor de minima.
    Er is er maar 1 welke nog redelijke tarieven berekend=======KRUIDVAT!!! 13,99 retour na 9.00 uur.
    Kijk dat zien wij graag.
    En als de prijs daarboven komt dan zit er een zakkenvuller achter (Een oplichter dus)

 • Opmerkelijk, dat na jaren de boot afhouden deze site eindelijk advertenties van KLM accepteert en plaatst voor goedkope vluchten naar en van Parijs. Alle lawaai over het verdwijnen van de nachttreinen ten spijt, speelt de trein op de lange afstand geen enkele rol van betekenis meer. Zelfs Thalys prijst zich qua prijs/kwaliteit verhouding langzamerhand uit de markt. het volgende lachertje is in aantocht: de Eurostar twee maal daags naar en van Londen. Dat worden gegarandeerd lege treinen. Wanneer komen de advertenties van easyJet e.d. op deze site?

  • Als u vanaf nu 4x kijkt op de site vam easyjet komt er vanzelf op deze site een reklame te staan van deze maatschapij

  • Dat is te gemakkelijk. Er zijn landen waar de trein goedkoper is, bijvoorbeeld België, maar er zijn genoeg landen waar de trein fors duurder is. Bijvoorbeeld Zwitserland en Noorwegen. Eigenlijk kun je de tarieven niet zo naast elkaar leggen. Lonen spelen ook belangrijke rol. Dit zijn in elk geval scherp geprijsde acties. Laten we het positief bekijken :-)

 • Let op! bij de deal van vakantieveilig voor 20,50 euro kun je bij het afrekenen voor 9,95 extra treinkaartjes bij bestellen per stuk. Heb je er dus meer van 2 nodig hoef je de deal maar 1 keer te kopen en kun je daarna extra kaartjes bij kiezen bij het afrekenen!

 • 10 juni 2017 met de trein gereisd. Ik had een goedkoop kaartje van het Kruidvat. Prima verlopen totaal geen problemen.